Skocz do zawartości

Inne serwisy dystrybucji cyfrowej (GOG, GMG, Origin i inne)

Mq

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

HOLY SHIT.

Całkiem fajna paczuszka. Spec Opsa nie kojarzę specjalnie, ale każda pozostała gra jest warta uwagi w większym lub mniejszym stopniu. Przeważnie w większym lub dużo większym ;)

BS1, BS2, podrzędny XCOM i Mafia 2 zakupione ;)

Opublikowano

Spec Ops ma bardzo dobry wątek fabularny. Niestety sama gra monotonna i nudna jak flaki z olejem.

Zakładam, że tydzień pewnie dodadzą w bonusach Duke Nukem Forever albo Borderlands.

Gość _Be_
Opublikowano

Po co takie bundle wychodzą? Potem janusze rzucają się, że każdy kolejny jest słaby bo nie dali nowego bioszoka za dolara ;/

Opublikowano

Też nie kumam. Mało tego, nie rozumiem zachwytu tym bundlem, bo 2K ma świetne promocje dość regularnie :D. Te wszystkie gry (prócz Infinite) dało się wyrwać w dobrych cenach już 100 lat temu.

Wkurza mnie też, że HIB odszedł od swoich pierwotnych zasad. "DRM-free, cross-platfrom and helps charity". Pamiętacie? I same świetnie indie gierki. Niektóre nawet ekskluzywne wersje na Linuksa miały w HIB-ie (Torchlight!). A teraz i tak wszystko windows-only, nie wszystko drm-free, gierki dla Januszy, ehh.

W sumie to dość dobre okazje są, trochę przegiąłem z tym, że to wszystko już było.

• Plusik 1
Opublikowano

Wszystko już prawie mam, prócz Mafii 2 i Xcom, więc "bundel" dla mnie słaby. Poczekam tydzień, ale i inne gry 2k, również posiadam.

Typowy bundle dla Januszy, którzy za dolara chcą mnóstwo gier AAA.

Opublikowano

Nie odszedł od swych pierwotnych zasad, tylko poszerzył ofertę.

Humble Indie Bundle nadal przecież są wydawane i tam ZAWSZE dostajesz oprócz kluczy także gry DRM Free w wersjach na Win, Linux i Mac. I chyba nie powiecie, że ostatnie pełnoprawne Indie Bundle były aby słabe?

Bundle większych producentów czy jakieś tematyczne to też ciekawa odskocznia. W końcu do kupna nikt nie zmusza, a jest to też niezła okazja do nadrobienia zaległości. Z obecnego 2K interesował mnie tylko The Bureau i Darkness II, ale dałem powyżej BTA, choć miałem z niej wszystko oprócz Mafii. Mimo wszystko oferta dobra, więc nie ma co sknerzyć.

I nie cudujcie już z tym "helps charity", bo i tak każdy by chciał płacić jak najmniej za jak najwięcej. Wczoraj nawet wyczytałem, że cebulaki takie patenty opracowały, że kupują sterty bundli za 0,01$ żeby zaniżać średnią... Na szczęście w obecnym przypadku ta od wczoraj skoczyła w górę.

Opublikowano

Też nie kumam. Mało tego, nie rozumiem zachwytu tym bundlem, bo 2K ma świetne promocje dość regularnie :D.

Sęk w tym Raven, że jak ograło się BioShocki na konsoli to trochę ciężko się potem zmusić do zakupu na Sale. Na Wishliście leżały od dawna, w koszyku kilka razy ale nigdy nie było tego finalnego clicka w "Checkout". A teraz się jakoś skusiłem mimo ze pewnie nigdy nie odpalę już ich ;)

Opublikowano

hmm zdaje sie ze klucze steam sa od dolara a bundle mozna kupic od 1 centa wiec czasem niektore z tych gier nadal sa drm free (tutaj np bioshock 1 z tego co widze)

osobiscie kupilem za tego dolca bo bioshock 2 imo beznadziejny a mafie 2 za darmo rozdawali. obstawiam ze dodadza civilization 5 jako bonus zeby nakrecic ludzi na dodatki.

Opublikowano

Niby był już Sid Meier's Bundle od HB. Dlatego prędzej bym się spodziewał Borderlands 1 lub 2 (właśnie żeby nakręcić na dodatki), albo Duke Nukem Forever (bo mało kto by to kupił normalnie).

Gość mate5
Opublikowano

Pre-order Gods will be watching na GOGu za 9 dolarów, premiera 24 lipca.

Opublikowano

Pomijając spinoffy, stare Xcom świetne gry, w które nikt nie zagra... "bo stare", "bo brzydkie", "bo kart nie mają"...

ejjjj no wiesz :(

akurat teraz mam już wszystkie X-Com na Steam i żadnego jeszcze nie odpaliłem, moze zacznę od początku :D

Opublikowano

Był trudny. Osobiście nadużywałem save-load, jeśli coś nie szło po mojej myśli.

Podobno jedną z lepszych "taktyk" jest wysyłanie mięsa armatniego w późniejszych fazach gry. Tj. żołnierzy, których jedynym zadaniem jest rozpoznanie terenu i zgon. Osobiście nigdy tak nie potrafiłem - zawsze trenuję elitę w tego typu grach i nie dopuszczam opcji, że któryś weteran mi zginie.

Opublikowano

A ja kupiłem The Fail parę miesięcy temu za 3$ ...

Fajny bundle, ale szkoda, że pierwszy Deus Ex w progu za 15$. Kompletnie bez sensu. Daliby za BTA i mnóstwo szaraków by może wreszcie doceniło najlepszą grę "ever".