grzybiarz 10 314 Opublikowano 31 stycznia 2015 Opublikowano 31 stycznia 2015 A tak przy odświeżenie tematu, od grudnia nie kupiłem nic na humblebundle.com. Taka bieda tam, że głowa boli. Może to i dobrze, bo mam tyle gier do ukończenia, a jeszcze na nowo wkręciłem się w Diablo:/Kurde, koniec stycznia i zarówno główny bundel jak i weekly są strasznie shitowe. Może to i dobrze, bo się zaoszczędzi kasę, ale mam ochotę, w końcu na dobrego bundla:/ 1 Cytuj
Shankor 1 651 Opublikowano 3 lutego 2015 Opublikowano 3 lutego 2015 (edytowane) Humble Bundle dosypało do pieca! za minimum 1$- Star Wars Knights of the Old Republic- Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy- Star Wars: Dark Forces powyżej średniej:- Star Wars Battlefront II- Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith Lords- Star Wars Republic Commando za minimum 12$- Star Wars Empire At War: Gold Pack- Star Wars The Force Unleashed: Ultimate Sith Edition- Star Wars: The Force Unleashed II Jeśli za tydzień dadzą Dark Forces 2 z dodatkiem to się zesram z radości. Edytowane 3 lutego 2015 przez Shankor 1 Cytuj
Suavek 4 816 Opublikowano 3 lutego 2015 Opublikowano 3 lutego 2015 Może przynajmniej przestaną niektórzy zrzędzić, że bieda w bundlach. Teraz przerzucą się na zrzędzenie "kiedy ja to wszystko przejdę?", ewentualnie coś o kartach, lub "a miałem już nic nie kupować". Skoro dali Dark Forces i Jedi Academy, to Jedi Knight za tydzień jest niemal pewniakiem. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 3 lutego 2015 Opublikowano 3 lutego 2015 W porównaniu z cenami na gogu to lipa nic nie brać. Mnie jedynie zestaw podstawowy interesuje. Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 3 lutego 2015 Opublikowano 3 lutego 2015 Może przynajmniej przestaną niektórzy zrzędzić, że bieda w bundlach. Teraz przerzucą się na zrzędzenie "kiedy ja to wszystko przejdę?", ewentualnie coś o kartach, lub "a miałem już nic nie kupować".Jeżeli o mnie chodzi (a chyba tak:), to nie jestem fanem Star Warsów. A taki tematyczny bundle powinien być w ich "weekly", dotychczas tak było. Może za dwa tygodnie w końcu coś będzie dla mnie, bo wcześniej w miesiącu trafiały do mnie i weekly i zwykły bundle, a teraz ze dwa miesiące nie kupuję nic. Cytuj
decoyed 707 Opublikowano 3 lutego 2015 Opublikowano 3 lutego 2015 Mialem tylko pierwszego KOTOR'a wiec wzialem wszystko. Swietny zestaw. Juz dawno mialem ochote zagrac w Kotor'a 2 i The Force Unleashed. Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 3 lutego 2015 Opublikowano 3 lutego 2015 (edytowane) W porównaniu z cenami na gogu to lipa nic nie brać. Mnie jedynie zestaw podstawowy interesuje. ke? dodalem sobie do koszyka na gog kotry, battle front, dark force i empire at war i juz chce 45 euro rozumiem ze gdyby na gogu byly force unleash i bym dodal oba to cena magicznie by spadla do 9 euro? musze przyznac ze pierwszy raz jest to zestaw gdzie powaznie zastanawiam sie nad full price edit @down a faktycznie Edytowane 3 lutego 2015 przez Gattz Cytuj
Shankor 1 651 Opublikowano 3 lutego 2015 Opublikowano 3 lutego 2015 Chyba chodziło mu o to, że żal (lipa) nie brać. W sensie, że opłaca się kupić z HB. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 3 lutego 2015 Opublikowano 3 lutego 2015 Dokładnie, czytać ze zrozumieniem proszę 1 Cytuj
Rayos 3 186 Opublikowano 4 lutego 2015 Opublikowano 4 lutego 2015 JA wezmę pewnie tylko zestaw podstawowy, choć całość za 12 dolców kuuuusiiii... Ale w podstawowym bundlu jest uwielbiany przeze mnie JK3: JA ile ja się w to na multi otłukłem Cytuj
Shankor 1 651 Opublikowano 4 lutego 2015 Opublikowano 4 lutego 2015 Z tym bundlem to jest tak, że praktycznie wszystkie gry ograłem wieki temu, nie licząc FU2. Smutne jest również to, że w Battlefront 2 nie działa już multi. Ale Dark Forces 2 z dodatkiem bym z chęcią odświeżył. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 4 lutego 2015 Opublikowano 4 lutego 2015 Dark Forces - wersja dosbox jak wszystkie, działa ok, dla niewtajemniczonych CTRL+F1 to mapowanie przycisków pod dosboxem, albo ściągamy joy2key, konfigurujemy pada i analogami gramy KOTOR - spodziewałem się jakiegoś odświeżenia, przynajmniej wsparcia 16:9, jest to jednak stara, dobra wersja podstawowa, w sumie może być chociaż taką brat ma w pudełku. Cytuj
selene 3 368 Opublikowano 5 lutego 2015 Opublikowano 5 lutego 2015 Pack przygodówek w Humble Weekly: - Detective Grimoire (Steam + DRM-Free + Android)- Broken Sword 1 & 2 (Steam + DRM-Free)- The Whispered World Special Edition (Steam + DRM-Free) BTA- The Detail Episode 1 (Steam)- A Golden Wake (Steam + DRM-Free)- Cognition: An Erica Reed Thriller: GOTY (Steam + DRM-Free)10$- Broken Sword 5 (Steam + DRM-Free) https://www.humblebundle.com/weekly Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 10 lutego 2015 Opublikowano 10 lutego 2015 Do packa SW na humble doszly: Star Wars™ Jedi Knight™ II: Jedi Outcast™ Star Wars™ Starfighter™ Star Wars™ Jedi Knight™: Dark Forces II Cytuj
Shankor 1 651 Opublikowano 10 lutego 2015 Opublikowano 10 lutego 2015 (edytowane) No cholera, trzeba kupić... Szkoda, że Dark Forces II bez dodatku. Edytowane 10 lutego 2015 przez Shankor Cytuj
selene 3 368 Opublikowano 12 lutego 2015 Opublikowano 12 lutego 2015 Walentynkowy Weekly Bundle: - Long Live the Queen (Steam + DRM-Free)- Analogue: A Hate Story (Steam + DRM-Free)- Go! Go! Nippon! ~My First Trip to Japan~ (Steam)BTA- WORLD END ECONOMiCA episode.01 (Steam + DRM-Free)- Hate Plus (Steam + DRM-Free)- Roommates – Deluxe Edition (Steam)za minimum 8$- Hatoful Boyfriend (Steam + DRM-Free) Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 12 lutego 2015 Opublikowano 12 lutego 2015 Mam zbedny gift Long Live the Queen jak ktos chce. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 17 lutego 2015 Opublikowano 17 lutego 2015 Square Enix Bundle 2 za minimum 1$- Hitman Absolution- Supreme Commander 2- Hitman Go powyżej średniej:- Thief- Murders: Soul Suspect- Deus Ex: Human Revolution Director's Cut za minimum 15$- Sleeping Dogs- Tomb Raider https://www.humblebundle.com Cytuj
Ruther 158 Opublikowano 18 lutego 2015 Opublikowano 18 lutego 2015 Wziąłem powyżej średniej, bo dali takie tytuły, że szkoda nie brać. Granica 15$ taka sobie. Jak dodadzą Valkyrie Chronicles to będę skakać z radości, Last Remnant też spoko. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 18 lutego 2015 Opublikowano 18 lutego 2015 (edytowane) Poza Deusem to bieda straszna w tej średniej(a on sam do wyrwania był za 4-5 euro). Za 15$ też tak sobie za takę cenę, SD kupiłem kiedyś za chyba 8zł(2 euro) na jakiejś stronie, a TR na promocjach steam lata po 4 euro. Edytowane 18 lutego 2015 przez suteq Cytuj
django 549 Opublikowano 18 lutego 2015 Opublikowano 18 lutego 2015 @RutherValkyrii nie wydawało S-E więc to raczej, lekko powiedziawszy, mało prawdopodobne. Cytuj
Ruther 158 Opublikowano 18 lutego 2015 Opublikowano 18 lutego 2015 Ojezusmaryja, SEGA, faktycznie. Mój błąd. Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 2 marca 2015 Opublikowano 2 marca 2015 gog.com ma teraz insomnia sale ze limitowane promocje az do wyczerpania kluczy. klasyk vs nowsze Cytuj
Czoperrr 5 240 Opublikowano 2 marca 2015 Opublikowano 2 marca 2015 GOG.COM nie sprzedaje kluczy. W promocji po prostu jest ograniczona ilość gier, kto szybszy ten lepszy. Cytuj
pic3k 130 Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 Część gier na gog.com podczas tej promocji jest losowo przyznawana za darmo.Wczoraj się tak załapałem na kod do gry VANGERS,jak ktoś chce: 959FB-348BA-A2433-64D9C Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi