Skocz do zawartości

Inne serwisy dystrybucji cyfrowej (GOG, GMG, Origin i inne)

Featured Replies

Opublikowano

A tak przy odświeżenie tematu, od grudnia nie kupiłem nic na humblebundle.com. Taka bieda tam, że głowa boli. Może to i dobrze, bo mam tyle gier do ukończenia, a jeszcze na nowo wkręciłem się w Diablo:/

Kurde, koniec stycznia i zarówno główny bundel jak i weekly są strasznie shitowe. Może to i dobrze, bo się zaoszczędzi kasę, ale mam ochotę, w końcu na dobrego bundla:/
  • Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Wyświetleń 313,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• raven_raven
    raven_raven

- brak achievmentów - brak sprzedaży kluczy przez inne sklepy - brak forów - brak sejwów w chmurze - brak wsparcia dla modów (steam workshop) - brak koszyka w sklepie - b

• Nowy Humble Monthly: - Crash Bandicoot: N-Sane Trilogy - Spyro Reignited Trilogy - Call of Duty: WWII https://www.humblebundle.com/monthly

• Humble Bundle od dawna zamula z ofertą, ale chyba nikt nie wspomniał, że bundle od Fanatical tymczasem bardzo spoko:   https://www.fanatical.com/en/bundle/slayer-bundle Styx i Carmagedd

Opublikowano

Humble Bundle dosypało do pieca!

za minimum 1$
- Star Wars Knights of the Old Republic
- Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy
- Star Wars: Dark Forces

powyżej średniej:
- Star Wars Battlefront II
- Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith Lords
- Star Wars Republic Commando

za minimum 12$
- Star Wars Empire At War: Gold Pack
- Star Wars The Force Unleashed: Ultimate Sith Edition
- Star Wars: The Force Unleashed II

Jeśli za tydzień dadzą Dark Forces 2 z dodatkiem to się zesram z radości.

Edytowane przez Shankor

Opublikowano

Może przynajmniej przestaną niektórzy zrzędzić, że bieda w bundlach. Teraz przerzucą się na zrzędzenie "kiedy ja to wszystko przejdę?", ewentualnie coś o kartach, lub "a miałem już nic nie kupować".

Skoro dali Dark Forces i Jedi Academy, to Jedi Knight za tydzień jest niemal pewniakiem.

Opublikowano

W porównaniu z cenami na gogu to lipa nic nie brać.

Mnie jedynie zestaw podstawowy interesuje.

Opublikowano

Może przynajmniej przestaną niektórzy zrzędzić, że bieda w bundlach. Teraz przerzucą się na zrzędzenie "kiedy ja to wszystko przejdę?", ewentualnie coś o kartach, lub "a miałem już nic nie kupować".

Jeżeli o mnie chodzi (a chyba tak:), to nie jestem fanem Star Warsów. A taki tematyczny bundle powinien być w ich "weekly", dotychczas tak było. Może za dwa tygodnie w końcu coś będzie dla mnie, bo wcześniej w miesiącu trafiały do mnie i weekly i zwykły bundle, a teraz ze dwa miesiące nie kupuję nic.
Opublikowano

Mialem tylko pierwszego KOTOR'a wiec wzialem wszystko. Swietny zestaw. Juz dawno mialem ochote zagrac w Kotor'a 2 i The Force Unleashed.

Opublikowano

W porównaniu z cenami na gogu to lipa nic nie brać.

Mnie jedynie zestaw podstawowy interesuje.

ke? dodalem sobie do koszyka na gog kotry, battle front, dark force i empire at war i juz chce 45 euro

rozumiem ze gdyby na gogu byly force unleash i bym dodal oba to cena magicznie by spadla do 9 euro?

musze przyznac ze pierwszy raz jest to zestaw gdzie powaznie zastanawiam sie nad full price

edit @down a faktycznie

Edytowane przez Gattz

Opublikowano

Chyba chodziło mu o to, że żal (lipa) nie brać. W sensie, że opłaca się kupić z HB.

Opublikowano

Dokładnie, czytać ze zrozumieniem proszę ;)

Opublikowano

JA wezmę pewnie tylko zestaw podstawowy, choć całość za 12 dolców kuuuusiiii... 

Ale w podstawowym bundlu jest uwielbiany przeze mnie JK3: JA :banderas: ile ja się w to na multi otłukłem :obama: 

Opublikowano

Z tym bundlem to jest tak, że praktycznie wszystkie gry ograłem wieki temu, nie licząc FU2. Smutne jest również to, że w Battlefront 2 nie działa już multi. Ale Dark Forces 2 z dodatkiem bym z chęcią odświeżył.

Opublikowano

Dark Forces - wersja dosbox jak wszystkie, działa ok, dla niewtajemniczonych CTRL+F1 to mapowanie przycisków pod dosboxem, albo ściągamy joy2key, konfigurujemy pada i analogami gramy  :sir:

KOTOR - spodziewałem się jakiegoś odświeżenia, przynajmniej wsparcia 16:9, jest to jednak stara, dobra wersja podstawowa, w sumie może być chociaż taką brat ma w pudełku.

Opublikowano

Pack przygodówek w Humble Weekly:

- Detective Grimoire (Steam + DRM-Free + Android)
- Broken Sword 1 & 2 (Steam + DRM-Free)
- The Whispered World Special Edition (Steam + DRM-Free)

BTA
- The Detail Episode 1 (Steam)
- A Golden Wake (Steam + DRM-Free)
- Cognition: An Erica Reed Thriller: GOTY (Steam + DRM-Free)

10$
- Broken Sword 5 (Steam + DRM-Free)

https://www.humblebundle.com/weekly

Opublikowano

Do packa SW na humble doszly:

Star Wars™ Jedi Knight™ II: Jedi Outcast™
Star Wars™ Starfighter™
Star Wars™ Jedi Knight™: Dark Forces II
Opublikowano

No cholera, trzeba kupić...

Szkoda, że Dark Forces II bez dodatku.

Edytowane przez Shankor

Opublikowano

Walentynkowy Weekly Bundle:

- Long Live the Queen (Steam + DRM-Free)
- Analogue: A Hate Story (Steam + DRM-Free)
- Go! Go! Nippon! ~My First Trip to Japan~ (Steam)

BTA
- WORLD END ECONOMiCA episode.01 (Steam + DRM-Free)
- Hate Plus (Steam + DRM-Free)
- Roommates – Deluxe Edition (Steam)

za minimum 8$
- Hatoful Boyfriend (Steam + DRM-Free)

:wub:

Opublikowano

Mam zbedny gift Long Live the Queen jak ktos chce.

Opublikowano

Square Enix Bundle 2

za minimum 1$
- Hitman Absolution
- Supreme Commander 2
- Hitman Go

powyżej średniej:
- Thief
- Murders: Soul Suspect
- Deus Ex: Human Revolution Director's Cut

za minimum 15$
- Sleeping Dogs
- Tomb Raider

https://www.humblebundle.com

Opublikowano

Wziąłem powyżej średniej, bo dali takie tytuły, że szkoda nie brać. Granica 15$ taka sobie. Jak dodadzą Valkyrie Chronicles to będę skakać z radości, Last Remnant też spoko.

Opublikowano

Poza Deusem to bieda straszna w tej średniej(a on sam do wyrwania był za 4-5 euro). Za 15$ też tak sobie za takę cenę, SD kupiłem kiedyś za chyba 8zł(2 euro) na jakiejś stronie, a TR na promocjach steam lata po 4 euro.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

@Ruther

Valkyrii nie wydawało S-E więc to raczej, lekko powiedziawszy, mało prawdopodobne.

Opublikowano

Ojezusmaryja, SEGA, faktycznie. Mój błąd.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

gog.com ma teraz insomnia sale ze limitowane promocje az do wyczerpania kluczy. klasyk vs nowsze

Opublikowano

GOG.COM nie sprzedaje kluczy. W promocji po prostu jest ograniczona ilość gier, kto szybszy ten lepszy.

Opublikowano

Część gier na gog.com podczas tej promocji jest losowo przyznawana za darmo.Wczoraj się tak załapałem na kod do gry VANGERS,jak ktoś chce:

959FB-348BA-A2433-64D9C