Opublikowano 31 stycznia 201510 l A tak przy odświeżenie tematu, od grudnia nie kupiłem nic na humblebundle.com. Taka bieda tam, że głowa boli. Może to i dobrze, bo mam tyle gier do ukończenia, a jeszcze na nowo wkręciłem się w Diablo:/Kurde, koniec stycznia i zarówno główny bundel jak i weekly są strasznie shitowe. Może to i dobrze, bo się zaoszczędzi kasę, ale mam ochotę, w końcu na dobrego bundla:/
Opublikowano 3 lutego 201510 l Humble Bundle dosypało do pieca! za minimum 1$- Star Wars Knights of the Old Republic- Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy- Star Wars: Dark Forces powyżej średniej:- Star Wars Battlefront II- Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith Lords- Star Wars Republic Commando za minimum 12$- Star Wars Empire At War: Gold Pack- Star Wars The Force Unleashed: Ultimate Sith Edition- Star Wars: The Force Unleashed II Jeśli za tydzień dadzą Dark Forces 2 z dodatkiem to się zesram z radości. Edytowane 3 lutego 201510 l przez Shankor
Opublikowano 3 lutego 201510 l Może przynajmniej przestaną niektórzy zrzędzić, że bieda w bundlach. Teraz przerzucą się na zrzędzenie "kiedy ja to wszystko przejdę?", ewentualnie coś o kartach, lub "a miałem już nic nie kupować". Skoro dali Dark Forces i Jedi Academy, to Jedi Knight za tydzień jest niemal pewniakiem.
Opublikowano 3 lutego 201510 l W porównaniu z cenami na gogu to lipa nic nie brać. Mnie jedynie zestaw podstawowy interesuje.
Opublikowano 3 lutego 201510 l Może przynajmniej przestaną niektórzy zrzędzić, że bieda w bundlach. Teraz przerzucą się na zrzędzenie "kiedy ja to wszystko przejdę?", ewentualnie coś o kartach, lub "a miałem już nic nie kupować".Jeżeli o mnie chodzi (a chyba tak:), to nie jestem fanem Star Warsów. A taki tematyczny bundle powinien być w ich "weekly", dotychczas tak było. Może za dwa tygodnie w końcu coś będzie dla mnie, bo wcześniej w miesiącu trafiały do mnie i weekly i zwykły bundle, a teraz ze dwa miesiące nie kupuję nic.
Opublikowano 3 lutego 201510 l Mialem tylko pierwszego KOTOR'a wiec wzialem wszystko. Swietny zestaw. Juz dawno mialem ochote zagrac w Kotor'a 2 i The Force Unleashed.
Opublikowano 3 lutego 201510 l W porównaniu z cenami na gogu to lipa nic nie brać. Mnie jedynie zestaw podstawowy interesuje. ke? dodalem sobie do koszyka na gog kotry, battle front, dark force i empire at war i juz chce 45 euro rozumiem ze gdyby na gogu byly force unleash i bym dodal oba to cena magicznie by spadla do 9 euro? musze przyznac ze pierwszy raz jest to zestaw gdzie powaznie zastanawiam sie nad full price edit @down a faktycznie Edytowane 3 lutego 201510 l przez Gattz
Opublikowano 3 lutego 201510 l Chyba chodziło mu o to, że żal (lipa) nie brać. W sensie, że opłaca się kupić z HB.
Opublikowano 4 lutego 201510 l JA wezmę pewnie tylko zestaw podstawowy, choć całość za 12 dolców kuuuusiiii... Ale w podstawowym bundlu jest uwielbiany przeze mnie JK3: JA ile ja się w to na multi otłukłem
Opublikowano 4 lutego 201510 l Z tym bundlem to jest tak, że praktycznie wszystkie gry ograłem wieki temu, nie licząc FU2. Smutne jest również to, że w Battlefront 2 nie działa już multi. Ale Dark Forces 2 z dodatkiem bym z chęcią odświeżył.
Opublikowano 4 lutego 201510 l Dark Forces - wersja dosbox jak wszystkie, działa ok, dla niewtajemniczonych CTRL+F1 to mapowanie przycisków pod dosboxem, albo ściągamy joy2key, konfigurujemy pada i analogami gramy KOTOR - spodziewałem się jakiegoś odświeżenia, przynajmniej wsparcia 16:9, jest to jednak stara, dobra wersja podstawowa, w sumie może być chociaż taką brat ma w pudełku.
Opublikowano 5 lutego 201510 l Pack przygodówek w Humble Weekly: - Detective Grimoire (Steam + DRM-Free + Android)- Broken Sword 1 & 2 (Steam + DRM-Free)- The Whispered World Special Edition (Steam + DRM-Free) BTA- The Detail Episode 1 (Steam)- A Golden Wake (Steam + DRM-Free)- Cognition: An Erica Reed Thriller: GOTY (Steam + DRM-Free)10$- Broken Sword 5 (Steam + DRM-Free) https://www.humblebundle.com/weekly
Opublikowano 10 lutego 201510 l Do packa SW na humble doszly: Star Wars™ Jedi Knight™ II: Jedi Outcast™ Star Wars™ Starfighter™ Star Wars™ Jedi Knight™: Dark Forces II
Opublikowano 10 lutego 201510 l No cholera, trzeba kupić... Szkoda, że Dark Forces II bez dodatku. Edytowane 10 lutego 201510 l przez Shankor
Opublikowano 12 lutego 201510 l Walentynkowy Weekly Bundle: - Long Live the Queen (Steam + DRM-Free)- Analogue: A Hate Story (Steam + DRM-Free)- Go! Go! Nippon! ~My First Trip to Japan~ (Steam)BTA- WORLD END ECONOMiCA episode.01 (Steam + DRM-Free)- Hate Plus (Steam + DRM-Free)- Roommates – Deluxe Edition (Steam)za minimum 8$- Hatoful Boyfriend (Steam + DRM-Free)
Opublikowano 17 lutego 201510 l Square Enix Bundle 2 za minimum 1$- Hitman Absolution- Supreme Commander 2- Hitman Go powyżej średniej:- Thief- Murders: Soul Suspect- Deus Ex: Human Revolution Director's Cut za minimum 15$- Sleeping Dogs- Tomb Raider https://www.humblebundle.com
Opublikowano 18 lutego 201510 l Wziąłem powyżej średniej, bo dali takie tytuły, że szkoda nie brać. Granica 15$ taka sobie. Jak dodadzą Valkyrie Chronicles to będę skakać z radości, Last Remnant też spoko.
Opublikowano 18 lutego 201510 l Poza Deusem to bieda straszna w tej średniej(a on sam do wyrwania był za 4-5 euro). Za 15$ też tak sobie za takę cenę, SD kupiłem kiedyś za chyba 8zł(2 euro) na jakiejś stronie, a TR na promocjach steam lata po 4 euro. Edytowane 18 lutego 201510 l przez suteq
Opublikowano 18 lutego 201510 l @RutherValkyrii nie wydawało S-E więc to raczej, lekko powiedziawszy, mało prawdopodobne.
Opublikowano 2 marca 201510 l gog.com ma teraz insomnia sale ze limitowane promocje az do wyczerpania kluczy. klasyk vs nowsze
Opublikowano 2 marca 201510 l GOG.COM nie sprzedaje kluczy. W promocji po prostu jest ograniczona ilość gier, kto szybszy ten lepszy.
Opublikowano 4 marca 201510 l Część gier na gog.com podczas tej promocji jest losowo przyznawana za darmo.Wczoraj się tak załapałem na kod do gry VANGERS,jak ktoś chce: 959FB-348BA-A2433-64D9C