Skocz do zawartości

Inne serwisy dystrybucji cyfrowej (GOG, GMG, Origin i inne)

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Wyświetleń 313,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• raven_raven
    raven_raven

- brak achievmentów - brak sprzedaży kluczy przez inne sklepy - brak forów - brak sejwów w chmurze - brak wsparcia dla modów (steam workshop) - brak koszyka w sklepie - b

• Nowy Humble Monthly: - Crash Bandicoot: N-Sane Trilogy - Spyro Reignited Trilogy - Call of Duty: WWII https://www.humblebundle.com/monthly

• Humble Bundle od dawna zamula z ofertą, ale chyba nikt nie wspomniał, że bundle od Fanatical tymczasem bardzo spoko:   https://www.fanatical.com/en/bundle/slayer-bundle Styx i Carmagedd

Opublikowano

No właśnie ciekawi mnie, jak niby chcą zaimplementować achievementy. Czy to nie wymaga ingerencji w samą grę? Np. gdzieś czytałem, że taki FTL na Steam nie otrzymał do dziś achievementów, bo byłoby z tym zbyt dużo roboty dla twórców.

Opublikowano

Beta GOG Galaxy jest już oficjalnie dostępna. Niestety achievementy dostępne będą tylko w tych grach, które już wcześniej je posiadały na innych platformach.

Edytowane przez Czappi

Opublikowano

Mam obecnie 113 gierek na gogu i chyba tylko Witcher by te achivementy miał - reszta to klaski za stare żeby takie bajery mieć (nowsze gry mam na steam). Bardziej mnie cieszy, że w końcu będzie można śledzić czas jaki się poświęciło na daną grę bo Raptr mnie lekko zawodził przy grach nie steamowych.

Edytowane przez pawelgr5

Opublikowano

Gry Star Trek w ofercie GOG.com - http://www.gog.com/news/star_trek_premieres_on_gogcom

Na razie Starfleet Academy, Judgment Rites i 25th Anniversary, ale news sugeruje, że to dopiero początek.

O matko, nie wiem jak poradzili sobie z kwestią praw do poszczególnych gier, ale jeśli w ofercie pojawią się Birth of the Federation, Klingon Academy, Armada, Starfleet Command, albo oba Elite Force, to chyba popuszczę ze szczęścia...

Opublikowano

Dostałem dostęp do bety GOG Galaxy i mam jeden klucz na zbyciu, gdyby ktoś chciał ;) 

Ogólnie życzę im jak najlepiej, aplikacja wygląda świetnie, Wiedźmin 3 może być tutaj moją pierwszą grą - oby się szybko rozwijali. 

Opublikowano

Beda rankingi i punkciki z achievementami? Uciekam w PC zeby sie leczyć a tu taka heca :Coolface:

Opublikowano

Za to na https://www.greenmangaming.comkupiłem Sine Mora za funciaka.

A W SUMIE TO ZA FREE POBRAŁEM, BO MIAŁEM NA KONCIE JAKIEŚ KREDYTY.

Gierkę ograłem na Vicie i teraz sobie przypomnę ponownie na 23 calach i kolumnach Edifier :)

Opublikowano

Obczajam sobie właśnie to GOG Galaxy i w sumie OK sprawa. Połączenie zalet DRM-Free i dedykowanego klienta. Achievementy na PC mnie średnio jarają, ale fajnie, że będą. Dużo bardziej mi się podoba liczenie czasu gry, automatyczna instalacja, zarządzanie wszystkimi gierkami z jednego miejsca. Tylko klient brzydki i w większości to tylko webview wyświetlający stronę internetową.

Opublikowano

Nowy Humble Bundle już jest, niestety nie powala.

Crusaders Kings II i dodatek, Hearst of Iron III i Magicka i Europa Universalis IV za grosze imo dobry jest.

Opublikowano

Nowy Humble Bundle już jest, niestety nie powala.

Crusaders Kings II i dodatek, Hearst of Iron III i Magicka i Europa Universalis IV za grosze imo dobry jest.

Humble dobry, ale większość tych gier już mam :frog:

Opublikowano

Szczerze? Mnie ta promocja nie porwała. Skyrim: Legendary Edition za 18 euro to ponad 3 razy więcej niż dałem za niego na Steamie.

Opublikowano

No nie sądzę, bo Legendary na Steam był za 10 euro, a nie 6. 

Opublikowano

Ja kupiłem za rente babci wiec wyszło za darmo, wiec ta promocja z doopy.

:Coolface:

Opublikowano

Kupiłem za klucze z TF2 + kasa z kart. Wyszło ok. 5,50 euro.

:notbad:

Opublikowano

Wiecie kiedy zaczną działać osiągnięcia w GOG Galaxy?

Wiedźmin 3 działa z tej aplikacji i można je zdobywać, ale w Wiedźminie 2 cały czas nic się nie odblokowuje.