Opublikowano 1 października 20159 l Taki plus dla pececiarzy. A dzisiaj miał byćź weekly i nie dali, pewnie na rzecz tego. Przyznam, że nie podoba mi się ta ich rozbudowa: komiksy, mobilne, teraz to i przez to mam wrażenie, że główny bundel cierpi.
Opublikowano 1 października 20159 l Nie wiem co ma plus wspolnego z humble bundle. Zwykla paczka gier co miesiac za subskrypcje i tyle. Plus to wymóg a to jest opcjonalne.
Opublikowano 1 października 20159 l Przyznam, że nie podoba mi się ta ich rozbudowa: komiksy, mobilne, teraz to i przez to mam wrażenie, że główny bundel cierpi.Wut...? Niby w jaki sposób?
Opublikowano 1 października 20159 l Bardziej niż PS Plus przypomina to wszelkiej maści Loot Crate i Arcade Blocki. Płacimy za coś w ciemno i raz w miesiącu dostajemy "specjały wybrane przez twórców". Wezmę na próbę na jeden meisiąc i jak okaże się dobre to będę korzystał. Jak nie to jestem 12$ w plecy.
Opublikowano 1 października 20159 l Z tym, że we wspomnianych boxach dostajesz gadżety, często jakieś pseudo-exclusive'y, pierdółki o określonej tematyce, ale niekoniecznie całe produkty. Co niby może wymyślić HB z grami cyfrowymi? Ot pewnie zestaw kompletnie losowych gierek, z których część możemy już mieć, inne dawno ukończyliśmy, jeszcze inne nas kompletnie nie interesują. W dodatku nawet nie można samemu wybrać, jaki procent pieniędzy idzie na cele charytatywne (sztywne 5%), więc i tutaj ciężko usprawiedliwić wydatek. Dla mnie to kupowanie kota w worku - wolę poczekać na inną ofertę, gdzie wiem, w co się pakuję, i ewentualnie wtedy nawet dopłacić więcej, niż liczyć na szczęście.
Opublikowano 1 października 20159 l For the price, you'll get (on average) six games each month – all unknown until the moment they're released. Here's how it breaks down:1 "hot title" game that's less than a year old1 "highly-acclaimed" game that's one to two years old.1-2 hit indie games1-2 "hidden gems" from developers
Opublikowano 2 października 20159 l To brzmi ciekawie. Jakbym nie miał 600 gierek do ogrania to bym się zapisał pewnie.
Opublikowano 2 października 20159 l Masz miesiac jeszcze zeby te 600 gierek ograć #MasterRace problems Edytowane 2 października 20159 l przez Velius
Opublikowano 13 października 20159 l No nie powiem, Humble Bundle doje,bało nieźle. Humble Capcom Bundle: PWYW: - STRIDER - Resident Evil Revelations 2 - LOST PLANET 3 - Bionic Commando Rearmed BTA (aktualnie $7.03): - DmC - Resident Evil 5 - Resident Evil Revelations more to come >15$: - Resident Evil 5 Untold Stories bundle DLC - Ultra Street Fighter IV mnie szczerze mówiąc tylko DmC z tego interesuje, więc pewnie łyknę najniższy tier i tyle
Opublikowano 13 października 20159 l Mam jeszcze nieodpalonego DMC kupionego, na letniej wyprzedaży muve.pl Chyba też zdążyłeś kupić? ---- https://www.onemorebundle.com/ nowe bundle Edytowane 13 października 20159 l przez grzybiarz
Opublikowano 13 października 20159 l Skromnie liczę że dorzucą lost planet 2 bo od dawna się czaję by dokończyć grę na PC.
Opublikowano 13 października 20159 l Przycebuliłem za dolara, będzie Lost Planet 3 i Strider do ogrania. W końcu dobry bundle Edytowane 13 października 20159 l przez Czappi
Opublikowano 13 października 20159 l Strider ograłem na PS4, bardzo spoko gierka. Za dolara to poprostu STEAL. Mysle nad wydaniem 7$ dla DMC i Re revelations. Z tego co widze revelations 2 to tylko 1 epizod?
Opublikowano 13 października 20159 l ale dostaje się kupon -50% na zakup Resident Evil: Revelations 2
Opublikowano 13 października 20159 l Dobra wydałem te 7$. DMC zawsze chcialem ograc a jeszcze MORE GAMES COMING SOON
Opublikowano 13 października 20159 l Gdyby było re 6 którego w końcu nie skończyłem na x360 to bym pomyślał a tak łeee Kto nie grał w RE Revelations 2 to niech bierze za tą cenę WARTO Edyta : Teraz doczytałem że pierwszy ep Edytowane 13 października 20159 l przez blantman
Opublikowano 14 października 20159 l Walić RE6, RE5 wciąga ten szajs dupom. Mam nadzieje, że dorzucą jeszcze remember me :3 to byłby wtedy już naprawdę goty bundle.
Opublikowano 14 października 20159 l Któreś Dead Rising coś czuje, że będzie, bo również można było wyrwać za grosze swego czasu.
Opublikowano 15 października 20159 l Wiedźmin 3: Serca z Kamienia za 10 zł (działa z wersją GOG - sam sprawdziłem). http://shop.ubi.com/store/ubiemea/pl_PL/pd/ThemeID.8605700/productID.327996500/The_Witcher_3:_Wild_Hunt_-_Hearts_of_Stone.html?ncid=287-3-None-1-3-aflt-32-12-aff--17-19-7-0614
Opublikowano 20 października 20159 l Resident Evil 4 (i Remember Me) jako bonusy w Humble Bundle. Capcom wiele można zarzucić, ale bundla odwalili świetnego, trzeba przyznać. Kto nie ma jedynej słusznej (60fps) wersji najlepszego Residenta, ten niech zaraz leci kupować.
Opublikowano 20 października 20159 l No to mega sie oplacalo wydac te kilka dolców w pierwszej godzinie bundla. Widze ze cena podskoczyla.
Opublikowano 20 października 20159 l Kto nie ma jedynej słusznej (60fps) wersji najlepszego Residenta, ten niech zaraz leci kupować. ale w tym bundlu nie ma RE2