Skocz do zawartości

Inne serwisy dystrybucji cyfrowej (GOG, GMG, Origin i inne)

Mq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taki plus dla pececiarzy.

A dzisiaj miał byćź weekly i nie dali, pewnie na rzecz tego.

Przyznam, że nie podoba mi się ta ich rozbudowa: komiksy, mobilne, teraz to i przez to mam wrażenie, że główny bundel cierpi.

Opublikowano

Bardziej niż PS Plus przypomina to wszelkiej maści Loot Crate i Arcade Blocki. Płacimy za coś w ciemno i raz w miesiącu dostajemy "specjały wybrane przez twórców".

Wezmę na próbę na jeden meisiąc i jak okaże się dobre to będę korzystał. Jak nie to jestem 12$ w plecy.

Opublikowano

Z tym, że we wspomnianych boxach dostajesz gadżety, często jakieś pseudo-exclusive'y, pierdółki o określonej tematyce, ale niekoniecznie całe produkty. Co niby może wymyślić HB z grami cyfrowymi? Ot pewnie zestaw kompletnie losowych gierek, z których część możemy już mieć, inne dawno ukończyliśmy, jeszcze inne nas kompletnie nie interesują. W dodatku nawet nie można samemu wybrać, jaki procent pieniędzy idzie na cele charytatywne (sztywne 5%), więc i tutaj ciężko usprawiedliwić wydatek. Dla mnie to kupowanie kota w worku - wolę poczekać na inną ofertę, gdzie wiem, w co się pakuję, i ewentualnie wtedy nawet dopłacić więcej, niż liczyć na szczęście.

Opublikowano

For the price, you'll get (on average) six games each month – all unknown until the moment they're released. Here's how it breaks down:
1 "hot title" game that's less than a year old
1 "highly-acclaimed" game that's one to two years old.
1-2 hit indie games
1-2 "hidden gems" from developers

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No nie powiem, Humble Bundle doje,bało nieźle.

Humble Capcom Bundle:

PWYW:

- STRIDER

- Resident Evil Revelations 2

- LOST PLANET 3

- Bionic Commando Rearmed

BTA (aktualnie $7.03):

- DmC

- Resident Evil 5

- Resident Evil Revelations

more to come

>15$:

- Resident Evil 5 Untold Stories bundle DLC

- Ultra Street Fighter IV

mnie szczerze mówiąc tylko DmC z tego interesuje, więc pewnie łyknę najniższy tier i tyle

Opublikowano (edytowane)

Gdyby było re 6 którego w końcu nie skończyłem na x360 to bym pomyślał a tak łeee

Kto nie grał w RE Revelations 2 to niech bierze za tą cenę WARTO

Edyta : Teraz doczytałem że pierwszy ep :P

Edytowane przez blantman
Opublikowano

Resident Evil 4 (i Remember Me) jako bonusy w Humble Bundle.

Capcom wiele można zarzucić, ale bundla odwalili świetnego, trzeba przyznać.

Kto nie ma jedynej słusznej (60fps) wersji najlepszego Residenta, ten niech zaraz leci kupować.