Skocz do zawartości

Inne serwisy dystrybucji cyfrowej (GOG, GMG, Origin i inne)

Mq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ultima lub konsoleigry maja podobne promocje i wiekszosc rzeczy tansza o okolo 2zł - 5zł od empika, który musi nawet na promocji wyjsc na swoje.

Edytowane przez Velius
Opublikowano (edytowane)

Ja juz dawno oplacilem, trzeci z rzedu. Narazie poprzednie mi sie oplacaly.

Jest podobno hint ze w obecnym bedzie Alien Isolation

Edytowane przez Velius
Opublikowano

:rose:

A tak serio to jak myślicie w nowym humble monthly będzie coś jeszcze fajnego poza alienem. Aliena miałem na ps4 i przeszedłem ale patrząc na poprzednie miesiące fajne gry się uzbierały. Zastanawiam się czy warto w to inwestować.

Opublikowano

Typowa loteria. Jeden powie, że warto, drugi nie. Ja tam na przykład się cieszę, że nie inwestowałem w monthly ani razu, bo choć można powiedzieć, że "warto" jeśli chodzi o cenę, tak osobiście bym chyba w nic z tego nie zagrał w najbliższym czasie. Wolę poczekać i ewentualnie kupić kiedyś jedną grę za mniej, niż teraz kilka gier, z których większości nigdy nie odpalę, ale za więcej.

Opublikowano (edytowane)

EA wprowadziło Origin Access. $4.99/£3.99 miesięcznie. Na razie dostępne w USA i UK.

Lista gier.

Battlefield 3
Battlefield 4
Battlefield Hardline
Dragon Age: Origins
Dragon Age 2
Dragon Age: Inquisition
Sim City
The Sims 3
FIFA 15
Plants vs. Zombies Garden Warfare
Need for Speed Rivals
Dead Space
Dead Space 2
Dead Space 3
This War of Mine

Edytowane przez andrew777
Opublikowano

Ku,rwa wy slepi jestescie jacyś? Przecież na tej liscie znajdują się tez gry nie od EA chociażby this war of mine więc pewnie pojawią się też inne tytuły

Opublikowano (edytowane)

Może wrzucą np. Unravel. Poza tym to co powiedział Bluber...

Widzieliście nowy bundel Indie Gali? Chyba sobie go kupię.

Edytowane przez tomzacz