Skocz do zawartości

Inne serwisy dystrybucji cyfrowej (GOG, GMG, Origin i inne)

Featured Replies

Opublikowano

Z nowego Humble Weekly:

"Frozen Cortex is a simultaneous turn-based strategy game from Mode 7, the creators of Frozen Synapse. Get a free key for a friend with every purchase!"

Ściema? Niby gdzie jest ten drugi klucz? Nie ma go ani w bundlu, ani w gift inventory po dodaniu gry.

Plus ten, że w zestawie są soundtracki z obu gier Mode 7.

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Wyświetleń 313,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• raven_raven
    raven_raven

- brak achievmentów - brak sprzedaży kluczy przez inne sklepy - brak forów - brak sejwów w chmurze - brak wsparcia dla modów (steam workshop) - brak koszyka w sklepie - b

• Nowy Humble Monthly: - Crash Bandicoot: N-Sane Trilogy - Spyro Reignited Trilogy - Call of Duty: WWII https://www.humblebundle.com/monthly

• Humble Bundle od dawna zamula z ofertą, ale chyba nikt nie wspomniał, że bundle od Fanatical tymczasem bardzo spoko:   https://www.fanatical.com/en/bundle/slayer-bundle Styx i Carmagedd

Opublikowano

Ja 3 wiec sie ciesze, mialem kupowac Titan Souls wczoraj za 4$ i dobrze ze sie wstrzymalem :obama:

Opublikowano

Ja niedawno miałem brać Broken Age. Tylko w sumie miała być jakaś gra AAA + dobre indyki, a ja tu żadnej 'dużej' gry nie widzę.

Opublikowano

Szkoda, że odchodzą od dawania OSTów do gierek ;/

Alien Isolation, to żadna niespodzianka, miał być bonusem, dla tych co złożą zamówienie przed którymś tam dniem, a ostatecznie przedłużali, aż w końcu normalnie trafiło

Opublikowano

Nie mialbyc zadnym bonusem, jasno napisali ze Alien to gra AAA na luty, jak zaplacisz wczesniej to wczesniej odblokujesz gre.

Opublikowano

Ok ok:)

A w ogóle w downloadzie jest jeszcze jedno demko i pewna gra o słoniu (DRM free), jakby ktoś nie wiedział.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dolara za Awesomenauts warto dać.

A chodzi o marnowanie życia przy online multiplayer. Przy Awesomenauts przynajmniej jest split-screen.

Opublikowano

Wpadł w końcu ładny bundel. Outlast, Never Alone, Trine 3 i Door Kickers ;o

Plus nowy pomysł na najwyższy próg - zamiast stałej ceny +2$ do średniej.

ed: i Sunless Sea ;o

Edytowane przez selene

Opublikowano

Trine 3 i Door Kickers - tylko tego nie mam + być może coś za tydzień się jeszcze trafi. Ale i tak nie mogę kupić bundla, bo mi zablokowali kartę :/

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

Retro Rampage już mam, Outlast na GOG (ukończony na PC i PS4), ale dolara za Never Alone bardzo chętnie dam, chciałem już kupić na wyprzedaży.

Opublikowano

Właśnie PayPal mi ściągnął 10 dolców za kolejnego Monthly Bundle.

Ciekawe jak, jak anulowałem to gów.no wieki temu, jednego bundla w ogóle nie brałem i ostatniego brałem tylko płacąc paypalem, a nie podając kartę kredytową, a oni widocznie subskrybowali mi przy okazji z góry na kolejny miech. No, ale A.R.K się pobiera, ok, zobaczymy :/

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

No skoro brałeś ostatniego monthly, to wznowiłeś subskrypcję. Skoro nie anulowałeś, to nie rozumiem zdziwienia.

Opublikowano

grzybiarz, ale klucze w Humble Store nie są odkryte domyślnie. Więc zanim odkryłeś mogłeś napisać do supportu i by Ci pewnie anulowali zakup. Jak już odsłoniłeś klucz to du,pa zbita.

Opublikowano

Niby tak, ale jak już poszło z karty i widzisz ten guzik 'reedem code', to wciskasz automatycznie :)

Najwyżej duble rozdam/spylę.

Opublikowano

Jest nowy humble star wars bundle. Dali starocie m.in. x-wing i TIE fighter. Czy ktoś ma pewne info czy te gry działają na win10? Bo Jedi Knight 2 nie działał zbyt dobrze...

Edytowane przez Shankor

Opublikowano

A do poprzedniego bundla wydaje mi się, że dodali wersje androidowe do Door Kickers. Sprawdźcie w ich apce mobilnej.