Opublikowano 4 lutego 20169 l Z nowego Humble Weekly: "Frozen Cortex is a simultaneous turn-based strategy game from Mode 7, the creators of Frozen Synapse. Get a free key for a friend with every purchase!" Ściema? Niby gdzie jest ten drugi klucz? Nie ma go ani w bundlu, ani w gift inventory po dodaniu gry. Plus ten, że w zestawie są soundtracki z obu gier Mode 7.
Opublikowano 5 lutego 20169 l Ja 3 wiec sie ciesze, mialem kupowac Titan Souls wczoraj za 4$ i dobrze ze sie wstrzymalem
Opublikowano 5 lutego 20169 l Ja niedawno miałem brać Broken Age. Tylko w sumie miała być jakaś gra AAA + dobre indyki, a ja tu żadnej 'dużej' gry nie widzę.
Opublikowano 5 lutego 20169 l Szkoda, że odchodzą od dawania OSTów do gierek ;/ Alien Isolation, to żadna niespodzianka, miał być bonusem, dla tych co złożą zamówienie przed którymś tam dniem, a ostatecznie przedłużali, aż w końcu normalnie trafiło
Opublikowano 5 lutego 20169 l Nie mialbyc zadnym bonusem, jasno napisali ze Alien to gra AAA na luty, jak zaplacisz wczesniej to wczesniej odblokujesz gre.
Opublikowano 5 lutego 20169 l Ok ok:) A w ogóle w downloadzie jest jeszcze jedno demko i pewna gra o słoniu (DRM free), jakby ktoś nie wiedział.
Opublikowano 16 lutego 20169 l Dolara za Awesomenauts warto dać. A chodzi o marnowanie życia przy online multiplayer. Przy Awesomenauts przynajmniej jest split-screen.
Opublikowano 23 lutego 20169 l Wpadł w końcu ładny bundel. Outlast, Never Alone, Trine 3 i Door Kickers ;o Plus nowy pomysł na najwyższy próg - zamiast stałej ceny +2$ do średniej. ed: i Sunless Sea ;o Edytowane 23 lutego 20169 l przez selene
Opublikowano 23 lutego 20169 l Trine 3 i Door Kickers - tylko tego nie mam + być może coś za tydzień się jeszcze trafi. Ale i tak nie mogę kupić bundla, bo mi zablokowali kartę Edytowane 23 lutego 20169 l przez grzybiarz
Opublikowano 24 lutego 20169 l Retro Rampage już mam, Outlast na GOG (ukończony na PC i PS4), ale dolara za Never Alone bardzo chętnie dam, chciałem już kupić na wyprzedaży.
Opublikowano 24 lutego 20169 l Najniższy próg wzięty reszta jakoś nie bardzo mi podchodzi chyba że coś dobrego dodadzą za tydzień.
Opublikowano 26 lutego 20169 l Właśnie PayPal mi ściągnął 10 dolców za kolejnego Monthly Bundle. Ciekawe jak, jak anulowałem to gów.no wieki temu, jednego bundla w ogóle nie brałem i ostatniego brałem tylko płacąc paypalem, a nie podając kartę kredytową, a oni widocznie subskrybowali mi przy okazji z góry na kolejny miech. No, ale A.R.K się pobiera, ok, zobaczymy Edytowane 26 lutego 20169 l przez grzybiarz
Opublikowano 26 lutego 20169 l No skoro brałeś ostatniego monthly, to wznowiłeś subskrypcję. Skoro nie anulowałeś, to nie rozumiem zdziwienia.
Opublikowano 26 lutego 20169 l grzybiarz, ale klucze w Humble Store nie są odkryte domyślnie. Więc zanim odkryłeś mogłeś napisać do supportu i by Ci pewnie anulowali zakup. Jak już odsłoniłeś klucz to du,pa zbita.
Opublikowano 26 lutego 20169 l Niby tak, ale jak już poszło z karty i widzisz ten guzik 'reedem code', to wciskasz automatycznie Najwyżej duble rozdam/spylę.
Opublikowano 1 marca 20169 l Jest nowy humble star wars bundle. Dali starocie m.in. x-wing i TIE fighter. Czy ktoś ma pewne info czy te gry działają na win10? Bo Jedi Knight 2 nie działał zbyt dobrze... Edytowane 1 marca 20169 l przez Shankor
Opublikowano 1 marca 20169 l A do poprzedniego bundla wydaje mi się, że dodali wersje androidowe do Door Kickers. Sprawdźcie w ich apce mobilnej.
Opublikowano 1 marca 20169 l Jakby dali ponownie the force unleashed 1 i 2 <3 Nie załapałem się na pierwszego star wars bundla a na tego poczekam co dodadzą.