Skocz do zawartości

Inne serwisy dystrybucji cyfrowej (GOG, GMG, Origin i inne)

Mq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy można coś zrobić, żeby Origin nie przekierowywał mnie na polską wersję/stronę sklepu? Chcę kupić FIFę 17 z komentarzem w języku angielskim. Ewentualnie jeśli ktoś mieszka w UK byłbym wdzięczny za pomoc.

Z tymi polskimi wersjami językowymi to parodia jest, bo w niektórych tytułach jest wymuszane (zmienianie origina na angielski itd nic nie daje) i trzeba jakiś szkopski kod kupować, który ma wszystkie wersje językowe. Przykład w BF4, kupiłem w sklepie ale nie było możliwości zmiany języka, tylko polski i ruski. Pisałem do supportu ale nic nie mogli na to poradzić, taka polityka EA. Chociaż w BF1 już ten angielski dubbing był do wyboru, więc może i z Fifą się opamiętali. Np do Inkwizycji jest osobny patch co dodaje angielski.

Opublikowano

Obczaiłem właśnie, że Guild Wars 2 ma dodatek, który nie jest w tej edycji dawanej w Yogscast Jingle Jam i jak się kupi ten dodatek, to dostaje się podstawkę tak czy siak. Więc trochę łaskę zrobili dając to co dali. Dziwna zagrywka.

podstawka guild wars 2 jest za darmo i f2p odkad wyszedl dodatek. to na yogcast to bardziej te bonusy co daje heroic edition.

Opublikowano

Dowalili w tym miesiącu, bundle na luty biorę na bank. Bo sam xcom w tej cenie jest tego warty. Obawiam się że przez to reszta będzie słaba, ale co zrobisz Bożenko, takie życie. Gdybym wiedział co będzie w styczniu...

Opublikowano (edytowane)

Kuszą tym Mother Russia Bleeds, oj kuszą. 

A miałem już nie kupować więcej gierek przynajmniej do czasu RE7  :/ 

Edytowane przez Frantik
Opublikowano

Co się w Humble Monthly odpier,dala to koniec :o

Jotun, Project Cars, Mother Russia Bleeds w obecnym miesiącu

XCOM 2 jako early unlock na następny miesiąc :obama: po co ja to kupowałem przed świętami

Jak to działa?

Opublikowano

Humble Monthly to subskrypcja tak naprawdę, ale można też o tym myśleć jak o jednorazowym kupnie. W styczniu płacisz $12 i czekasz do lutego, by dostać zakupioną paczkę. Do momentu ujawnienia gier znasz tylko jedną, gwarantowaną: na luty jest to XCOM 2. Kiedy gry są ujawnione, możesz już tylko kupić paczkę na następny miesiąc. Bajer polega na tym, że nie wiesz do końca co kupujesz.

• Plusik 1
Opublikowano

Jak kupisz humbla jakiegos za 1$ nawet to dostaniesz kupon -10% na pierwszy humble monthly, w ten sposob zawsze troche mniej sie placilo. Nie bawilem sie w HB monthly jakis czas, ale po poscie adiego ze zapomnial wylaczyc mialem przeczucie ze na nowy rok cos moga rzucic i w ostatniej chwili zlapalem za jaja :obama: