Skocz do zawartości

Inne serwisy dystrybucji cyfrowej (GOG, GMG, Origin i inne)

Featured Replies

Opublikowano

pomijajac EW niewiele tracisz jak juz skonczyles eu wiec ch.uj

ale jak kiedys wrocisz to odrazu z long war mozesz zobaczyc

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Wyświetleń 314 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• raven_raven
    raven_raven

- brak achievmentów - brak sprzedaży kluczy przez inne sklepy - brak forów - brak sejwów w chmurze - brak wsparcia dla modów (steam workshop) - brak koszyka w sklepie - b

• Nowy Humble Monthly: - Crash Bandicoot: N-Sane Trilogy - Spyro Reignited Trilogy - Call of Duty: WWII https://www.humblebundle.com/monthly

• Humble Bundle od dawna zamula z ofertą, ale chyba nikt nie wspomniał, że bundle od Fanatical tymczasem bardzo spoko:   https://www.fanatical.com/en/bundle/slayer-bundle Styx i Carmagedd

Opublikowano

Akurat tę paczkę HBM postanowiłam odpuścić i teraz pluję sobie w brodę :whyyy:

A jeszcze podczas steamowej wyprzedaży stwierdziłam, że nie kupuję Mother Russia Bleeds, bo na pewno niedługo będzie w Monthly :facepalmz:

Opublikowano

W najnowszej odsłonie:

Humble Bundle - 1$

Shantae and the Pirate's Curse
Epic Battle Fantasy 4
Pony Island

Humble Bundle - wpłata wyższa od średniej:

Day of the Tentacle Remastered
DEADBOLT
Gra niespodzianka

Humble Bundle - od 10 dolarów:

VA-11 Hall-A: Cyberpunk Bartender Action
N++

To Pony Island faktycznie taki sztos jak mówią? Może bym się skusił za dolca.

Edytowane przez Frantik

Opublikowano

Mnie Pony Island rozczarowało. Za mało gry w grze, a to co jest wcale nie jest zabawne. Do tego stopnia, że zrobiłem swego czasu refund, bo nie miałem ochoty w ogóle gry kończyć. Koncept fajny generalnie, pomysłowy, ale mówię, ja wolę, żeby szło to w parze z rozgrywką.

Opublikowano

Tylko szkoda ze nie dodają już kolejnych gier. Zawsze to było miłe czekać tydzień na jakiegoś hita za free.

Opublikowano

Mhm, bo wcale nie dodali dziś dwóch gier do Overwhelmingly Positive Bundle.

Opublikowano

Tia, skończyły się bundle, gdzie po tygodniu jeszcze coś dodawali. Opłacone było więc tak jakby czekało się na darmowe gierki. Skończyło się to i w przypadku mobilnych bundli i steamowych. Za to pojawił się próg 10 dolców.

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

grzybiarz zawsze pierwszy do marudzenia na gierki za pół-darmo. Na kąsolach na pewno jest fajniej.

Ironia najwyraźniej nie trafiła, więc powtórzę: do Overwhelmingly Positive Bundle dodali we wtorek dwie gierki dla drugiego progu. Za darmo. Jak za "starych czasów".

Opublikowano

A Ty zawsze masz jakieś wąty na moje marudzenie. Mam prawie 13000 postów, myślisz, że jak tyle ich nawaliłem, jak nie marudząc? Marudzę, krytykuję i narzekam, jestem przecie Polakiem:)