Skocz do zawartości

Inne serwisy dystrybucji cyfrowej (GOG, GMG, Origin i inne)

Featured Replies

Opublikowano

A ja za dużo gier na premierę kupuje na pc i muszę przestać bo i ten z xkomem i ten z total warem są nieopłacalne dla mnie:)

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Wyświetleń 313,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• raven_raven
    raven_raven

- brak achievmentów - brak sprzedaży kluczy przez inne sklepy - brak forów - brak sejwów w chmurze - brak wsparcia dla modów (steam workshop) - brak koszyka w sklepie - b

• Nowy Humble Monthly: - Crash Bandicoot: N-Sane Trilogy - Spyro Reignited Trilogy - Call of Duty: WWII https://www.humblebundle.com/monthly

• Humble Bundle od dawna zamula z ofertą, ale chyba nikt nie wspomniał, że bundle od Fanatical tymczasem bardzo spoko:   https://www.fanatical.com/en/bundle/slayer-bundle Styx i Carmagedd

Opublikowano

https://humble.com/monthly?refc=Ce0zZ7

Nie będę miał nic przeciwko, jeśli ktoś skorzysta z mojego :lapka:

Ja wezmę z Veliusowego, ale nie wiem, czy coś dostanie z tego powodu, bo Monthly już trochę nakupowałem. Za każdym razem subskrybuję na nowo (bo anuluję subskrypcje po zakupie), ale nie wiem, czy to coś da.

Opublikowano

Niech mi ktoś wytłumaczy: kupiłem paczkę na luty i nie anulowałem subskrypcji, kasy za marzec mi jeszcze nie ściągnęło. Kiedy ściągnie i kiedy mi dadzą Warhammera?

Opublikowano

Dostaniesz gierkę wtedy, kiedy automatycznie Ci ściągnie. A to się dzieje chyba koło tygodnia przed wydaniem monthly. Musisz poszukać w ustawieniach, gdzieś tam jest podane kiedy będzie ściągnięta kolejna opłata.

Opublikowano

Możesz też anulować i znowu wznowić, wtedy dosyaniesz od razu

Opublikowano

jak już będziecie grać w ten sztosik warhammera to polecam dlc z elfami. Podobno bardzo dobre dlc sam ostatnio zakupiłem w ramach testów :)

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Nigdy sie nie bawilem w te bundle. Jak teraz kupie to dostane warhammera i cos jeszcze pozniej wpadnie?Czaiłem się na tego total wara od dluzszego czasu.

Edytowane przez Shen

Opublikowano

Nigdy sie nie bawilem w te bundle. Jak teraz kupie to dostane warhammera i cos jeszcze pozniej wpadnie?Czaiłem się na tego total wara od dluzszego czasu.

Tak, warhammer teraz i potem 5 gier niespodzianek, czasami rzucaja sztosy, czasami przecietniaki ale przewaznie sie to oplaca. Mozesz wejscc przez moj reflink jak chcesz :reggie:

Opublikowano

Gram ostatnio sporo w retro albo cos poza Steamem wiec zapominam wlaczyc.

W kazdej chwili mozna anulowac, platnosc przewaznie sciagaja co miesiac pod koniec danego miesiaca, oczywiscie poza pierwsza, która  idzie odrazu.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

No teraz też doyebali star wars-owego bundla. :obama: Jak miło, że mam na sztimie tylko Jedi Academy a tego nawet w bundlu nie ma.

Troszke lipa, że brakuje republic commando ale za to rogue squadron i shadows of the empire. :banderas: aż się łezka w oku zakręciła.

Opublikowano

Ładnie do(pipi)ali do pieca z tym superhotem. Niedawno za 70 zł gierka chodziła, a teraz w pakiecie za 5 złotych. Tak podkreślają ze od developerow klucze, bo większość ludzi ma inne zdanie, co do legalności kluczy na g2a :)

Opublikowano

Kupiłem tylko dla Superhota. :)

Opublikowano

Wow, odpalam Syberię, a ona jest z dubbingiem. Teraz pozostaje czekać, aż za miesiąc dadzą Najdłuższą Podróż z Edytą Olszówką <3

Opublikowano

I jeszcze mają dodać :) Sporo dobrych bundli ostatnio, dawniej pewnie wszystkie bym kupił, ale dziś staram się kupować gierki na kąsolach, w pudełku.

---

edit:

Na łowcachgier, ruszył Bazar:

https://bazar.lowcygier.pl/

Także można pewnie będzie wyhaczyć kilka tytułów za grosze.

Edytowane przez grzybiarz