Skocz do zawartości

Inne serwisy dystrybucji cyfrowej (GOG, GMG, Origin i inne)

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Wyświetleń 314,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• raven_raven
    raven_raven

- brak achievmentów - brak sprzedaży kluczy przez inne sklepy - brak forów - brak sejwów w chmurze - brak wsparcia dla modów (steam workshop) - brak koszyka w sklepie - b

• Nowy Humble Monthly: - Crash Bandicoot: N-Sane Trilogy - Spyro Reignited Trilogy - Call of Duty: WWII https://www.humblebundle.com/monthly

• Humble Bundle od dawna zamula z ofertą, ale chyba nikt nie wspomniał, że bundle od Fanatical tymczasem bardzo spoko:   https://www.fanatical.com/en/bundle/slayer-bundle Styx i Carmagedd

Opublikowano

A jak to działa? Pula iluśtam gier do grania przez ten rok i co jakiś czas dodają jakiś tytuł? Zabierają też? :)

Opublikowano

Masz pulę gier do której dochodzą nowe tytuły. Nic nie zabierają. Dopóki masz abonament to możesz grać we wszystkie pozycje dostępne w Vaulcie. 

Opublikowano

Banner Saga 3 prawie przekroczyła $300,000, a to znaczy, że Survival Mode jest za rogiem :banderas:. Zostały jeszcze ponad 2 tygodnie, więc nie wątpię, że im się uda.

Opublikowano

Jeszcze w dwójkę nie grałem, ale jedynka strasznie mi się podobała. Historia, grafika, art direction oraz niesamowita muzyka. Byłem pod dużym wrażeniem. Muszę w końcu kupić dwójkę.

Opublikowano

Liczę na jakąś promocję na dwójkę podczas premiery trójki. Gdybym nie miał jedynki to skusiłbym się na całą trylogię za $40, ale tak to nie chcę drugi raz wydawać kasy na to samo.

Opublikowano

Dwójka jest równie dobra jak 1. Szkoda jedynie, że tak po chamsku zrobione zakończenie, które praktycznie wymusza zagranie w 3. Nie żeby mnie to jakoś raniło, bo i tak bym zagrał, ale... no tak się nie robi :|

Co do bazaru na łowcach, ja bym nie ryzykował. Nie wiesz skąd Ci ktoś wciśnie klucz, a głupio by było stracić konto.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dają Just Cause 3 plus 3 inne gierki.

USA ma 5 gierek ale za to zero info o JC3.

Tym razem nie biorę.

Edytowane przez Dante

Opublikowano

Ruszyło coroczne Wiosnobranie na Muve. Często w ostatnich latach była tam bieda, ale w tym roku już pierwszego dnia skusiłem się na AC: Rouge za niecałe 15zł. Może i w kolejnych będzie coś ciekawego :)

Edytowane przez Frantik

Opublikowano

W sumie to większość tych gier co roku jest u nich na wyprzedaży.

Spintires bedzie kosztowało 20 złotych.

Mafia 2 za 7 złotych itd:)

Czekam na tą miesięczną paczkę od G2A.

Opublikowano

Kilka walk wczoraj stoczylem i eleganckie 60klatek, bez zadnych crashy itd. Poletzam jak wroci na promo.

Opublikowano

"W ostatnim czasie zbyt wiele komputerów uzyskiwało dostęp do gry FIFA 17 powiązanej z tym kontem. Spróbuj ponownie później.

Tylko ja korzystam z gry, na jednym komputerze. WTF?