Opublikowano 17 lutego 20178 l Trine 2: Complete Story za 15 zł O>O. Fajna gierka na 3 osoby, współpraca to jest to co najlepsze w grach :P Organizacja eventów Radom Tani nocleg Radom Edytowane 24 lutego 20178 l przez maksiu432
Opublikowano 17 lutego 20178 l W końcu w Origin Access na PC można zapłacić za rok i wyjedzie niecałe 80 zł jak to jest na X1.
Opublikowano 17 lutego 20178 l A jak to działa? Pula iluśtam gier do grania przez ten rok i co jakiś czas dodają jakiś tytuł? Zabierają też? :)
Opublikowano 17 lutego 20178 l Masz pulę gier do której dochodzą nowe tytuły. Nic nie zabierają. Dopóki masz abonament to możesz grać we wszystkie pozycje dostępne w Vaulcie.
Opublikowano 19 lutego 20178 l Banner Saga 3 prawie przekroczyła $300,000, a to znaczy, że Survival Mode jest za rogiem . Zostały jeszcze ponad 2 tygodnie, więc nie wątpię, że im się uda.
Opublikowano 19 lutego 20178 l Jeszcze w dwójkę nie grałem, ale jedynka strasznie mi się podobała. Historia, grafika, art direction oraz niesamowita muzyka. Byłem pod dużym wrażeniem. Muszę w końcu kupić dwójkę.
Opublikowano 19 lutego 20178 l Liczę na jakąś promocję na dwójkę podczas premiery trójki. Gdybym nie miał jedynki to skusiłbym się na całą trylogię za $40, ale tak to nie chcę drugi raz wydawać kasy na to samo.
Opublikowano 23 lutego 20178 l Dwójka jest równie dobra jak 1. Szkoda jedynie, że tak po chamsku zrobione zakończenie, które praktycznie wymusza zagranie w 3. Nie żeby mnie to jakoś raniło, bo i tak bym zagrał, ale... no tak się nie robi :| Co do bazaru na łowcach, ja bym nie ryzykował. Nie wiesz skąd Ci ktoś wciśnie klucz, a głupio by było stracić konto.
Opublikowano 20 marca 20178 l https://store.eu.square-enix.com/eu/product/441693/spring-surprise-box-pc-download surprise box, ale cena wysoka i jakos chyba pass tym razem z mojej strony
Opublikowano 20 marca 20178 l Dają Just Cause 3 plus 3 inne gierki. USA ma 5 gierek ale za to zero info o JC3. Tym razem nie biorę. Edytowane 20 marca 20178 l przez Dante
Opublikowano 21 marca 20178 l Deus Ex często przeceniany to może też w tym siedzieć. Jeśli tak to może nawet bym się skusił.
Opublikowano 21 marca 20178 l Ciekawe co bedzie w paczce g2a. Ostatnio chyba dwudziestego dali gierki?
Opublikowano 23 marca 20178 l Ruszyło coroczne Wiosnobranie na Muve. Często w ostatnich latach była tam bieda, ale w tym roku już pierwszego dnia skusiłem się na AC: Rouge za niecałe 15zł. Może i w kolejnych będzie coś ciekawego :) Edytowane 23 marca 20178 l przez Frantik
Opublikowano 23 marca 20178 l Injustice ze wszystkimi dodatkowymi pierdołami za dyszkę też całkiem :ok:
Opublikowano 23 marca 20178 l W sumie to większość tych gier co roku jest u nich na wyprzedaży. Spintires bedzie kosztowało 20 złotych. Mafia 2 za 7 złotych itd:) Czekam na tą miesięczną paczkę od G2A.
Opublikowano 24 marca 20178 l https://www.g2a.com/game-deals/Ach, dopiero za 5 dni. Ciekawe, chyba miało być co miesiąc... ps. DA się grać w mortala, ale wiadomo że najlepiej padem, a i na gtx970 chyba nie było dość płynnie.
Opublikowano 24 marca 20178 l A da się w to grać na PC? https://steamcommunity.com/app/307780/discussions/0/541906348044556350/ Nie widze narzekan. Jutro jak sie te 35gb zassa to dam znac jak wyglada sprawa.
Opublikowano 25 marca 20178 l Musieli wypuścić sporo łatek bo przez ładnych pare miesięcy po premierze port na PC był kolosalnie spyerdolony.
Opublikowano 26 marca 20178 l Kilka walk wczoraj stoczylem i eleganckie 60klatek, bez zadnych crashy itd. Poletzam jak wroci na promo.
Opublikowano 26 marca 20178 l "W ostatnim czasie zbyt wiele komputerów uzyskiwało dostęp do gry FIFA 17 powiązanej z tym kontem. Spróbuj ponownie później. Tylko ja korzystam z gry, na jednym komputerze. WTF?
Opublikowano 26 marca 20178 l Kilka walk wczoraj stoczylem i eleganckie 60klatek, bez zadnych crashy itd. Poletzam jak wroci na promo. Multi aktywne, idzie kogoś znaleźć do gry?