Skocz do zawartości

Inne serwisy dystrybucji cyfrowej (GOG, GMG, Origin i inne)

Mq

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Nowe Hummble Monthly na luty bomba

Civilization VI +2DLC jako starter

civ.png
how do you upload pictures

Jakby ktoś był zainteresowany i jeszcze się nie zapisał + chciał mnie wesprzeć to za zakup z tego linka dostanę 8$ do wallet humble https://www.humblebundle.com/monthly?refc=sKddfx

Ps w styczniowej paczce mamy:

– Quantum Break 
 The Long Dark 
 Warhammer 40,000: Dawn of War III (
– Tomb Raider ten nowy
– Sleeping Dogs: Definitive Edition 
– HIVESWAP: Act 1 
– Mr. Shifty 
– Cursed Castilla (Maldita Castilla EX) 

Edytowane przez Dante
  • Plusik 1
Opublikowano

Masz subskrypcję i co miesiąca pobierają Ci określoną ilość kasy za gierki. Na początku miesiąca odblokowują trzy  (np w grudniu dali trzy gierki z tej styczniowej paczki)  a reszta wpada po zakończeniu danej oferty w pierwszy piątek miesiąca. 

Czyli teraz na luty dają Civ VI i masz cały styczeń żeby zdecydować się czy bierzesz paczkę. Poza gierkami w monthly masz jeszcze dostęp do humble trove, gdzie jest trochę pozycji DRm Free.

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Co mi szkodzi, i ja swojego dorzucę, a nóż ktoś zechce pierwszy raz w historii swojego konta wziąć humble monthly, bo działa to już dla istniejących kont też.

https://www.humblebundle.com/monthly?refc=Ce0zZ7

Edytowane przez raven_raven
zmieniłem opis dla jasności
Opublikowano

Chętnie kogoś wspomoge jak tylko mi napisze, czemu odrzuca mi kartę Visa przy płatności. Wszystkie dane prawidłowe. Kasa na koncie jest. Brak limitów, nigdy żadnych problemów z płaceniem, aż do dziś

Opublikowano

Masz jeszcze opcję płatności PayPalem, może tym spróbuj (pamiętaj tylko o sprawdzeniu przy płatności czy nie proponuje Ci ich złodziejskiej konwersji walut i wyłącz, jeśli tak)? Ten Humble'owy Stripe którego oni używają do płatności kartą bywa kapryśny, mi też odrzucał czasami kartę, z której korzystałem u nich już dłuższy czas by po jakimś czasie samo minęło. Nie wiem czy to samo występuje u Ciebie teraz, ale ja takie mam doświadczenia.

Opublikowano

Tez nie umiem. Na PayPalu mam dodaną kartę, nie było problemu nigdy, jak próbuję płacić, to muszę dodać raz jeszcze kartę, próbuję dodać i cały czas przetwarza, nic się nie dzieje :/ Może wina, że próbuję na telefonie zapłacić

Opublikowano
4 minuty temu, Lipa napisał:

Tez nie umiem. Na PayPalu mam dodaną kartę, nie było problemu nigdy, jak próbuję płacić, to muszę dodać raz jeszcze kartę, próbuję dodać i cały czas przetwarza, nic się nie dzieje :/ Może wina, że próbuję na telefonie zapłacić

Mam to samo, zaplacilem ostatecznie paypalem, jak masz podpieta karte to nie powinno byc problemu. Po oplaceniu pamietaj zeby odrazu w Settings dac cancel monthly sub gdyby zapomnial a nie chcial przedluzac dalej.

Opublikowano

Mam podpięta, ale jak wchodzę przez humblebundle to dalej prosi mnie o dodanie karty. Nie mogę jej dodać. Cuda. Będę zmuszony kupić na allegro od jakiegoś handlarza :/ (pipi) obesrane

Opublikowano

Nie bierz na Allegro, to musi jakoś przejść. Zaraz jeszcze coś poszperam.

No w sumie więcej jak podlinkowanie artykułu z różnymi radami supportu nie mogę zrobić :(.

https://support.humblebundle.com/hc/en-us/articles/206558898-Purchase-failure-assistance

Tam na dole jest link do kontaktu z supportem bezpośrednio, jeśli nie spieszy Ci się bardzo to polecam wpierw spróbować. Wszystko lepsze niż dawanie zarobić cwaniakom z Allegro IMO.

• Minusik 1