Skocz do zawartości

Inne serwisy dystrybucji cyfrowej (GOG, GMG, Origin i inne)

Mq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do 5 października do rocznej subskrypcji Humble Monthly dodawany jest bonus w postaci 25$ do portfela ;)

Tylko dla nowych użytkowników i obecnych którzy nie korzystali z podobnej promocji w przeszłości.

Jak myślicie czy można skorzystać z tej oferty subskrybując monthly z referala tak żeby zgarnąć jeszcze ekstra dolki dla osoby wysyłającej zaproszenie?

Opublikowano

Revolutem nie zapłacisz za monthly, nie pytaj czemu, system coś wykrywa ja jako kartę prepaid czy jakoś tak, jedyne wyjście to podpiac ja pod PayPal i w ten sposób płacić, musisz tylko pamiętać by zmienić sposób rozliczenia po kursie wystawcy karty a nie serwisu.

Opublikowano

Gdzie to dokładnie zmienić, w ustawieniach paypala? Mogę używać konta pp założonego na Polskę, nie będzie w takim przypadku (po zmianie sposobu rozliczania jak napisałeś) żadnych dodatkowych opłat?

Opublikowano

Humble Bundle od dawna zamula z ofertą, ale chyba nikt nie wspomniał, że bundle od Fanatical tymczasem bardzo spoko:

https://www.fanatical.com/en/bundle/slayer-bundle

Styx i Carmageddon za 1 euro, albo 17 gierek za €7.19.

https://www.fanatical.com/en/bundle/infinity-bundle

€3.65 za Fran Bow, Shelter 2, DEX, SKYHILL, całą Deponię i kilka innych.

• Plusik 3
  • Minusik 1
Opublikowano

Monthly na rok wjechało :lapka: Pamiętajcie o zakupie suba z referala przez limitowany okres czasu wysyłający dostaje 8$ zamiast standardowych 6$. Powinno łączyć się z obecna promocją i zwrotem 25 dolków do portfela @raven_raven może potwierdzić.