Opublikowano 5 października 20186 l Tak się rzucałem, czy nie kupić kitmana, bo jednak model wydania w odcinkach był rakowy. A tu proszę, i do tego Hollow Knight na którego też się czaiłem. Najs.
Opublikowano 5 października 20186 l No gierki już mam na konsolach, ale co by nie mówić, za $12 to jest POTĘŻNA oferta.
Opublikowano 5 października 20186 l No muszę przyznać że monthly są kozackie , liczyłem że dooma wrzucą bo jeszcze nie miałem okazji pograć ale oferta jak najbardziej spoko . Na dniach się wciągnie giereczki
Opublikowano 16 października 20186 l Kupiłem tego bundla i jest mi teraz trochę głupio nie myślałem że hollow knight to taka świetna produkcja
Opublikowano 17 października 20186 l Discord Store wystartowałi:https://discordapp.com/store/ Opcja subskrypcyjna (Nitro) i normalny sklep z cyfrowymi giereczkami Edytowane 17 października 20186 l przez Frantik
Opublikowano 17 października 20186 l Niezła paczka od Fanatical: https://www.fanatical.com/en/bundle/origins-bundle za 1.09 €: – Rebel Galaxy – Punch Club – Deluxe Edition – Grey Goo Definitive Edition za 5.19 € dochodzi: – RiME – River City Ransom: Underground – Remothered: Tormented Fathers – Overfall – Comedy Night – STARWHAL – Outpost Zero – Gloom – Shuyan Saga
Opublikowano 20 października 20186 l Sprawdzajcie swoje maile jak kiedys mieliscie suba w monthly lub nawet nie macie. Wysylaja do wybranych oferte ze jak sie zasubuje na 3 miechy to sie dostanie Kingdom Come Deliverence za FREE. Ja dostalem ta oferte na 3 mailach.
Opublikowano 20 października 20186 l Też dostałem tą ofertę. I tak miałem brać ten miesiąc, więc dwa kolejne jakoś zniosę.
Opublikowano 20 października 20186 l Nie dostałam nic. Zdaje się, że nie wysyłają do tych, co mają już kupioną subskrypcję.
Opublikowano 20 października 20186 l W końcu jakaś interesująca oferta, oczywiście nie dostałem maila
Opublikowano 20 października 20186 l Fajna oferta też dostałem no ale Kingdom Come posiadam , myślałem o kupnie i odsprzedaniu ale nie znam stron gdzie można wypłacić później hajsik na konto a nie jakieś dziwne ich waluty. I tak mam zamiar kupić obecny monthly a akurat te HB monthly w stosunku do bundli mocno trzymają poziom więc pewnie się nie zawiodę w kolejne 2 miechy.
Opublikowano 20 października 20186 l Na Łowcy Gier jest Bazarek i tam ludzie sprzedają swoje kody z Humble, więc może Ci to podpasuje. Ja teraz zastanawiam się nad tym pakiecikiem. Z jednej strony unlocki nie dla mnie bo dwie dobre gierki już mam a to 7 Days mnie nie interesuje. No ale dostałem magicznego maila no i nawet jak mi ten miesiąc nie pasuje to i tak wyjdę na plus.
Opublikowano 20 października 20186 l Ja tez chetnie odkupie za dobra cene jak komus wpadnie a nie bedzie potrzebne, slyszalem ze dobry szpil dla KONESERÓW gatunku. Edytowane 20 października 20186 l przez Velius
Opublikowano 23 października 20186 l https://www.humblebundle.com/games/wb-games-classics-bundle?hmb_source=navbar&hmb_medium=product_tile&hmb_campaign=tile_index_2 nawet niezły bundel.
Opublikowano 23 października 20186 l No całkiem całkiem, że też nie dali gołego AK tylko z season passem. Chyba skusze się na drugiego tiera bo nie mam injustice i dzikiego maksia.
Opublikowano 23 października 20186 l Mnie tylko podstawka batmana z tier 3 interesuje ale nie bede specjalnie dla tej jednej gry bral calego bundla bo i tak pewnie ogram za xx miesiecy.
Opublikowano 24 października 20186 l Całkiem spoko, Batman: Origins jakos przegapiłem, orki podobno 9/10, wezme za dolara - kiedys moze wlaczę Edytowane 24 października 20186 l przez easye
Opublikowano 31 października 20186 l Wariaciki nie mogę kupić monthly przez brak karty kredytowej , da radę jakoś to obejść? PS. Może ktoś by dał rade kupić mi tego monthly bym przelał hajsik na paypala? Edytowane 31 października 20186 l przez SpacierShark123
Opublikowano 2 listopada 20186 l Za miesiąc w Humble Monthly komplet MGSV (Phantom Pain + Ground Zeroes) i Cities Skylines. Tyle na razie w early unlocku
Opublikowano 3 listopada 20186 l Wow, ale fajny ten listopadowy monthly, grudniowy też zapowiada się super. I po co ja znów konsolę do domu przytargałam...?