Ludwes 1 682 Opublikowano 30 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 tak Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 2 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 Silent Hill 4 pojawił się na GOGu. Oby dołączyły do niego 2 i 3 Ale oczywiście zgrzyt, bo gra domyślnie nie obsługuje XInput i trzeba bawić się jak z retailem, żeby pograć na padzie (albo mieć kontroler/adapter od 8BitDO z trybem DirectInput). Za to można ustawić rozdziałkę aż do 4K i cut-scenki, nie jak w retailu, w końcu są w 30FPS zamiast tych okropnych 15. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 2 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 @Bzduras Dzięki za info. Ciekawe, że wrzycają tak bez zapowiedzi takie perełki i tylko na GOG. Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 2 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 Godzinę temu, Bzduras napisał: Ale oczywiście zgrzyt, bo gra domyślnie nie obsługuje XInput i trzeba bawić się jak z retailem, żeby pograć na padzie Mam pada od X One S podłączonego po BT i działa bez niczego SH 2 i 3... Bardzo bym chciał, ale boję się, że skoro ni ma ich od razu, to historia Chińczyka, które prze(pipi)ał gdzieś kody źródłowe obu gier, może mieć tu coś do rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 2 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 1 minutę temu, Frantik napisał: Mam pada od X One S podłączonego po BT i działa bez niczego Prawy analog też? Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 2 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 16 minut temu, Bzduras napisał: Prawy analog też? O, nie działa. Poruszanie kamerą góra\dół mam na triggerach Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 2 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 I tu do gry wchodzi XInput+. Za https://www.pcgamingwiki.com/wiki/Silent_Hill_4:_The_Room#Controller_support : Cytat Download and run XInput Plus Set the Target Program to SILENT HILL 4.exe Go to DirectInput and check Enable DirectInput Output Assign LT/RT to Button 11/12 Assign right stick to Z Axis/Z Rot Click Apply, this will install a DLL file in the installation folder Później zostaje tylko skonfigurować sobie obłożenie pada w menusach i śmiga jak ta lala. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 855 Opublikowano 7 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 GOG świetna platforma do tego wspieramy Polska branżę ale mogli by sobie darować walkę z DRM bo przez to omija ich masa kasowych produkcji. Mafia remake oczywiście niedostępna i trzeba kupić na steam. Za to fajnie ,że BG3 jest tam dostępny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 855 Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 Butcher za darmo na gogu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Prison Architect za free na GOG do 19 grudnia Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 Na epicu wyprzedaż. Ja łyknąłem: - SP do Suriving Mars, rozdawali kiedyś za darmo podstawkę - Subnatuica: Below Zero, twórcy ostatnio zapowiadali że gra pomału wychochodzi z early accessa i będzie podwyżka ceny - Airborne Kingdom, bo wygląda ciekawie - Fenyx Rising, ja akurat kupiłem gdzie indziej ale można wyrwać za 125 zł jakoś i sobie połączyć z kontem uplayowym Polecam też - Industries of Titan - early access ale updejty są co miesiąc, a sama gra ma świetną voxelową grafę i dobrą muzę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
beardo0 125 Opublikowano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 To promo jest niczego sobie U mnie Disco Elysium i pewnie rowniez Airborne Kingdom - spoko pomysl z rozbudowa szybujacego miasta Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 No te kody od epica to jest game changer. Można tyle dobrych gierek wyrwać za naprawdę dobre pieniądze. Szkoda, że steam już nie robi dobrych promek. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 Szkoda, że w większość nie zagracie bo jesteście starzy i nie macie czasu ale spoko tez lubię je dodawać do bibliotek na różnych platformach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
beardo0 125 Opublikowano 19 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 8 godzin temu, estel napisał: No te kody od epica to jest game changer. Można tyle dobrych gierek wyrwać za naprawdę dobre pieniądze. Szkoda, że steam już nie robi dobrych promek. Ja tam lubię np. że Epic nie jest zaspamowany szajsem i wydaje mi się, że robią selekcję gierek, które wrzucają pod względem jakości Oprócz tego całkiem przyjemnie się z niego korzysta Był też brany pod uwagę Ghostrunner czy Bugsnax, ale życie to sztuka wyboru jak to mówią A za jakiś czas wpadnie do sklepu Oddworld Soulstorm - jarałem się, że całkiem nowa giera, ale podobno remake Abe's Exodus Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 19 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 Ghostrunnera przeszedłem koło premiery i mogę polecić. Świetna muzyka. No i ten feeling. Teraz dodali jakiś tryb hardcore, więc chętnie wrócę w przyszłości. Cytuj Odnośnik do komentarza
Chewie 131 Opublikowano 19 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 Ja czytalem ze nowy abe ma tylko byc lekko powiazany z exodus, jak remake to szkoda. Subnautica below zero to jakas inna czesc czy dlc Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 19 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 Moze mi ktos wyjasnic czemu z PieCa nigdy nie moge "kupowac" darmowych gierek Epic Store, ale jak sie zaloguje przez komorke to juz gitara? Ani appka ani zadna przegladarka nie pozwala, ale komorka to od razu... wtf :F Cytuj Odnośnik do komentarza
beardo0 125 Opublikowano 19 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 (edytowane) 12 godzin temu, Chewie napisał: Ja czytalem ze nowy abe ma tylko byc lekko powiazany z exodus, jak remake to szkoda. Subnautica below zero to jakas inna czesc czy dlc Nie wyczaisz co to będzie ten Soulstorm - gdzieniegdzie piszą remake with new story elements, gdzie indziej re-imagining Ale ile będzie tego nowego kontentu, to trzeba będzie obadać @Chewie Subnautica Below Zero to sequel @Raptor U mnie się ostatnio włączał i wyłączał klient non stop, ale już chula Tutaj masz rozwiązania popularnych problemów https://www.epicgames.com/help/en-US/epic-games-store-c73/launcher-support-c82/troubleshooting-epic-games-launcher-issues-a2676 Edytowane 20 Grudnia 2020 przez beardo0 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 17 hours ago, Raptor said: Moze mi ktos wyjasnic czemu z PieCa nigdy nie moge "kupowac" darmowych gierek Epic Store, ale jak sie zaloguje przez komorke to juz gitara? Ani appka ani zadna przegladarka nie pozwala, ale komorka to od razu... wtf :F z tego co pamietam to musisz miec ustawiona 2step veryfikacje zeby moc darmowe odbierac Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 4 hours ago, Gattz said: z tego co pamietam to musisz miec ustawiona 2step veryfikacje zeby moc darmowe odbierac Mam. Tak jak pisalem. Na PC w appace i przegladarkach nie chce (daje mi 24h cd), a z komorki daje rade od razu i za kazdym razem. @beardo0 mnie to nie dotyczy, bo w zadnych przegladarkach na kompie ani w appce. Na komorce wszystko cacy. Cytuj Odnośnik do komentarza
beardo0 125 Opublikowano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 Obadaj tutaj: https://www.reddit.com/r/EpicGamesPC/comments/gjufu3/your_account_is_unable_to_download_any_more_free/ Jakby spróbował zrobić hotspota na komórce, połączył z pc i sprawdził czy wtedy chula na pc Cytuj Odnośnik do komentarza
Chewie 131 Opublikowano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 u mnie caly czas dziala, ustaw se weryfikacje na maila a nie apke moze Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 Dlaczego w tej pier... aplikacji Epic wszystko jest takie WIELKIE? Dlaczego nie mogę sobie przeglądać oferty w formie listy, albo jakichś mniejszych ikonek/kafli? Nic mnie tak nie zniechęca do tej platformy jak jej obecna forma wizualna i związana z tym nieprzejrzystość. Po prostu korzystanie z tej apki mnie męczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 Też mnie to ostatnio triggerowało, ta ich apka wygląda jak na ekranie hd ready Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi