Skocz do zawartości

Inne serwisy dystrybucji cyfrowej (GOG, GMG, Origin i inne)

Mq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Samych osiągnięć nie mają tylko gry EA i może parę innych wyjątków na PC. Mnie wkurza to, że osiągnięcia są oddzielnie plus trzeba kupować grę drugi raz jak nie ma funkcji play anywhere. Z gier, które kupiłem dosłownie kilka ma tą opcję (RE2, cuphead, wampiry)  a jest świetna bo ma się też tego samego save'a na każdej platformie. Xbox + chmura + pc fajny ekosystem gdyby każda gra tak miała.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

XDDDD

Od epic dostałem jakieś 300 gier w ostatnich latach, no ale lepiej nie mieć tam konta bo hakiery wykradły mój nick i adres spamowej poczty! 

Zmieniać dowody na 3/4ry!

Opublikowano

ale wiesz, że są tam też ludzie kupujący gry, a nie same cebule? wspaniała przyszłość czekałaby tę platformę, gdyby klienci składali się tylko z odbierających darmówki

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

EDF 4.1 jest za raptem 1€. Ktoś kto grał może mi powiedzieć, czy warto dopłacić do DLC, czy nieszczególnie?

Nigdy nie grałem w żadnego EDF, ale miałem tę odsłonę od dłuższego czasu na wishliście i chciałbym spróbować, ale nie wiem, czy jest sens w ciemno brać kolejne progi.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na GOG są heroes 3 za dyszkę pytanie moje brzmi, czy na GOG można grać padem od xsx/ps5? Na steam wykrywa bez problemu, z tym że wyścigi to nie problem, a heroes to, co innego. :)

Opublikowano

Panowie, nie wiem czy dobry temat, ale sprawa ma się tak, że od jakiegoś czasu gdy uruchamiam Battle.net lub aplikację Xbox na Windowsie 11 gwarantowanym jest, że uruchomi się za moment Steam, EA, Gog, Epic i jeszcze z niewiadomych powodów Teams. W ustawieniach autostartu wyłączone mam wszystkie, odłączyłem też aplikacje z apki Xbox. Ktoś spotkał się z czymś podobnym? To strasznie irytujące, zwłaszcza że nie korzystam z tych platform prawie w ogóle ;/ 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Całkiem konkretna paczka na Fanatical za 76zł - https://www.fanatical.com/pl/bundle/killer-bundle-30

m.in. DMC4 SE, Dragon's Dogma, River City Girls Zero, Super Crazy Rhythm Castle, Rain World i inne.

A propos River City Girls, to Humble ma też bundla z Beat'em'upami - https://www.humblebundle.com/games/brutal-beat-em-ups

Opublikowano

Panowie, muszę pochwalić epica. Kolega kupił ze dwa dni temu farmę. A że dali ją dzień później za darmo to… zwrócili mu 84 złote. Pierwszy raz się z czymś takim spotkałem. Nieźle się zachowali.