Skocz do zawartości

Inne serwisy dystrybucji cyfrowej (GOG, GMG, Origin i inne)

Mq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeszcze zależy które wersje wrzucą i jakie zmiany wprowadzą bo jest np. wersja Source Next która całkiem nieźle działa, ma skipowanie drzwi i moderzy z nią się bawią. A podrasowanie grafy średnio działa w RE bo modele 3d wtedy mocno się odróżniają od teł, ja wolę grać albo z oryginalną rodziałką ale najpierw podwyższoną lub w wersję GC z HD modem (ale tutaj bardziej wychodzą wszystkie babole oryginałów).

• This 1
Opublikowano

Dokładnie ten seamless mod to jest fajna ciekawostka dla kogoś kto grał miliard razy ale sporo klimatu ucieka grając w tego kanciaka

Opublikowano
26 minut temu, Czoperrr napisał(a):

No dokładnie, to nawet nie wersja Director's Cut.

Ale ma najlepszy ficzer ze wszystkich wersji: pomijanie otwierania drzwi. Biorę po to, żeby mieć w kolekcji i móc sobie bezstresowo grać za pięćdziesiąt lat w klasyczka i przy okazji pokazać panu Capcomowi, że bumery kupią stare gierki.

• Plusik 1
Opublikowano

Nowy Humble Bundle z całą serią Muv-Luv dla fanów visual novelek - https://www.humblebundle.com/games/many-worlds-muvluv

O serii słyszałem od lat, ale nigdy się nie zagłębiałem. Ktoś się orientuje i jest w stanie opisać, czy to serio takie rewelacyjne, jak wszędzie piszą? Nie mam nic ani do mechów, ani do cycków, ale do ckliwych romansideł już owszem, dlatego mam obawy, czy bym się nie odbił.

Tak czy inaczej, patrząc na ceny poszczególnych gier, to bundle świetna oferta.

Opublikowano

Znając moje OCD to i tak pewnie kupię "do niegrania/przejścia kiedyś". :frog:

Czytam w necie, to większość sobie chwali późniejsze odsłony, podczas gdy pierwsza to raczej typowa szkolna komedia z wyciętym hentajcem... Kolejny przypadek gdzie rzekomo "później robi się lepiej, serio!". I głównie tu mam obawy, że odpadnę na wstępie.

Opublikowano

Jeszcza zaspamuje informacja ze na Amazon prime wpadl Hitman Absolution pod klienta gog. No ale pewnie tego tez Czoper ma kilka ezgemplarzy po 2 euro :( 

E: Call of Juarez dwie czesci tez wpadly.

E2: za tydzien ostatnie TMNT tylko nei wiadomo na ktory klient.

Ale mi ten amazon zaczyna robic robote. Ze ja to tak dlugo olewalem.

Opublikowano
2 godziny temu, pawelgr5 napisał(a):

O kurde ale dowalili cenę, swego czasu nówki w foli na X360 latały po 20 zł. No ale to Konami. 

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tu też wrzucę, bo naprawdę świetny bundle z grami Capcom na Steam  - https://www.humblebundle.com/games/capcom-summer-2024

Ghost Trick: Phantom Detective
The Great Ace Attorney Chronicles
Capcom Fighting Collection
Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy
Capcom Beat 'Em Up Bundle
Dead Rising 4: Frank's Big Package
Street Fighter V - Champion Edition
Street Fighter 30th Anniversary Collection
Dead Rising 3: Apocalypse Edition
Dragon's Dogma: Dark Arisen
Dead Rising 2: Off the Record
Dead Rising 2

A tu jeszcze bundle w bundlach, te bijatyki i beat'em'upy. :D Większość gier miałem na wishliście, to za taką cenę naprawdę super okazja.

• Dzięki 1
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

kupiłem sobie HB z Resident-a, a tam połowy bundle-a nie ma bo się klucze pokończyły :reggie:
na Reddit wyczytałem ze to EU region ma tak i już niektórzy prawie 2 tygodnie czekają, dobrze ze miało to iść i tak do backloga u mnie