Velius 5 709 Opublikowano 13 grudnia 2017 Opublikowano 13 grudnia 2017 eden, princess evangile i if my heart had wings to spoko obyczajówki nawet, reszty nie kojarze albo jakies rzeczy dla onanistów pewnie. 1 Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 19 grudnia 2017 Opublikowano 19 grudnia 2017 Oxenfree za darmo na gog Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 19 grudnia 2017 Opublikowano 19 grudnia 2017 Juz napisalem w odpowiednim temacie Cytuj
Czoperrr 5 128 Opublikowano 21 grudnia 2017 Opublikowano 21 grudnia 2017 Kolejne tytuły w GOG Connect: Batman – The Telltale Series The Walking Dead The Wolf Among Us Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 1 stycznia 2018 Opublikowano 1 stycznia 2018 Humble monthly ma teraz 3 gry co mnie interesuja, ale nie chce na kolejne miesiące brać. Z anulowaniem nie ma żadnego problemu? Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 2 stycznia 2018 Opublikowano 2 stycznia 2018 Nie, wystarczy że o tym nie zapomniesz. Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 2 stycznia 2018 Opublikowano 2 stycznia 2018 Kup gry i od razu anuluj subskrypcję. To nie są jacyś krętacze, tylko firma która działa od lat. Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 5 stycznia 2018 Opublikowano 5 stycznia 2018 Civ VI jako early unlock 1 Cytuj
Dante 433 Opublikowano 5 stycznia 2018 Opublikowano 5 stycznia 2018 (edytowane) Nowe Hummble Monthly na luty bomba Civilization VI +2DLC jako starter how do you upload pictures Jakby ktoś był zainteresowany i jeszcze się nie zapisał + chciał mnie wesprzeć to za zakup z tego linka dostanę 8$ do wallet humble https://www.humblebundle.com/monthly?refc=sKddfx Ps w styczniowej paczce mamy: – Quantum Break – The Long Dark – Warhammer 40,000: Dawn of War III (– Tomb Raider ten nowy– Sleeping Dogs: Definitive Edition – HIVESWAP: Act 1 – Mr. Shifty – Cursed Castilla (Maldita Castilla EX) Edytowane 5 stycznia 2018 przez Dante 1 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 5 stycznia 2018 Opublikowano 5 stycznia 2018 Mam civ 6 ale kto nie ma to genialny deal. Szkoda że te gry z unlocka takie (pipi)owe Cytuj
WolfVeto 154 Opublikowano 5 stycznia 2018 Opublikowano 5 stycznia 2018 Jak to działa z tymi bundlami, że kupuję na miesiąc suba i potem przez ten miesiąc dostaje te rzeczy? Cytuj
Dante 433 Opublikowano 5 stycznia 2018 Opublikowano 5 stycznia 2018 Masz subskrypcję i co miesiąca pobierają Ci określoną ilość kasy za gierki. Na początku miesiąca odblokowują trzy (np w grudniu dali trzy gierki z tej styczniowej paczki) a reszta wpada po zakończeniu danej oferty w pierwszy piątek miesiąca. Czyli teraz na luty dają Civ VI i masz cały styczeń żeby zdecydować się czy bierzesz paczkę. Poza gierkami w monthly masz jeszcze dostęp do humble trove, gdzie jest trochę pozycji DRm Free. 1 Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 5 stycznia 2018 Opublikowano 5 stycznia 2018 Tez wrzucam swoj referral jak cos, jak sie zapiszecie z nowego konta przez link to dostaje hajs do walleta. Nie musze mówic chyba ze wszystko i tak pojdzie na mikolaje za rok https://www.humblebundle.com/monthly?refc=tECcD4 Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 5 stycznia 2018 Opublikowano 5 stycznia 2018 Heh, gry z unlocka słabe, a early unlock taki konkret. Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 5 stycznia 2018 Opublikowano 5 stycznia 2018 tomb raider a już miałem kupować w winter sale. Cytuj
Emtebe 2 554 Opublikowano 5 stycznia 2018 Opublikowano 5 stycznia 2018 https://www.humblebundle.com/monthly?refc=wkcDHo daję i swojego refa Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 6 stycznia 2018 Opublikowano 6 stycznia 2018 (edytowane) Co mi szkodzi, i ja swojego dorzucę, a nóż ktoś zechce pierwszy raz w historii swojego konta wziąć humble monthly, bo działa to już dla istniejących kont też. https://www.humblebundle.com/monthly?refc=Ce0zZ7 Edytowane 9 stycznia 2018 przez raven_raven zmieniłem opis dla jasności Cytuj
Lipa 512 Opublikowano 6 stycznia 2018 Opublikowano 6 stycznia 2018 Chętnie kogoś wspomoge jak tylko mi napisze, czemu odrzuca mi kartę Visa przy płatności. Wszystkie dane prawidłowe. Kasa na koncie jest. Brak limitów, nigdy żadnych problemów z płaceniem, aż do dziś Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 6 stycznia 2018 Opublikowano 6 stycznia 2018 Masz jeszcze opcję płatności PayPalem, może tym spróbuj (pamiętaj tylko o sprawdzeniu przy płatności czy nie proponuje Ci ich złodziejskiej konwersji walut i wyłącz, jeśli tak)? Ten Humble'owy Stripe którego oni używają do płatności kartą bywa kapryśny, mi też odrzucał czasami kartę, z której korzystałem u nich już dłuższy czas by po jakimś czasie samo minęło. Nie wiem czy to samo występuje u Ciebie teraz, ale ja takie mam doświadczenia. Cytuj
Lipa 512 Opublikowano 6 stycznia 2018 Opublikowano 6 stycznia 2018 Tez nie umiem. Na PayPalu mam dodaną kartę, nie było problemu nigdy, jak próbuję płacić, to muszę dodać raz jeszcze kartę, próbuję dodać i cały czas przetwarza, nic się nie dzieje Może wina, że próbuję na telefonie zapłacić Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 6 stycznia 2018 Opublikowano 6 stycznia 2018 4 minuty temu, Lipa napisał: Tez nie umiem. Na PayPalu mam dodaną kartę, nie było problemu nigdy, jak próbuję płacić, to muszę dodać raz jeszcze kartę, próbuję dodać i cały czas przetwarza, nic się nie dzieje Może wina, że próbuję na telefonie zapłacić Mam to samo, zaplacilem ostatecznie paypalem, jak masz podpieta karte to nie powinno byc problemu. Po oplaceniu pamietaj zeby odrazu w Settings dac cancel monthly sub gdyby zapomnial a nie chcial przedluzac dalej. Cytuj
Lipa 512 Opublikowano 6 stycznia 2018 Opublikowano 6 stycznia 2018 Mam podpięta, ale jak wchodzę przez humblebundle to dalej prosi mnie o dodanie karty. Nie mogę jej dodać. Cuda. Będę zmuszony kupić na allegro od jakiegoś handlarza (pipi) obesrane Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 6 stycznia 2018 Opublikowano 6 stycznia 2018 Nie bierz na Allegro, to musi jakoś przejść. Zaraz jeszcze coś poszperam. No w sumie więcej jak podlinkowanie artykułu z różnymi radami supportu nie mogę zrobić :(. https://support.humblebundle.com/hc/en-us/articles/206558898-Purchase-failure-assistance Tam na dole jest link do kontaktu z supportem bezpośrednio, jeśli nie spieszy Ci się bardzo to polecam wpierw spróbować. Wszystko lepsze niż dawanie zarobić cwaniakom z Allegro IMO. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi