raven_raven 12 013 Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Ech, obiektywnie to fajne te unlocki, ale wszystko mam już :/. Jakiś czas już nie kupuje wszystkiego jak leci na PC, czekam aż mnie HM pozytywnie zaskoczy i wpadnie coś, na co autentycznie czekam, żeby zagrać. Cytuj Odnośnik do komentarza
selene 3 367 Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Na GOG Polska wstaje z kolan: https://www.gog.com/promo/20181105_polish_week Piękne ceny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 (edytowane) 2 godziny temu, MLeKSk napisał: Na GOG.com kilka tytułów doczekało się polskiej wersji. Nie jestem pewny, ale wcześniej chyba ich nie miały. Chodzi m.in. o Syberię, The Longest Journey, czy też Robin Hooda :-) Wow, da się gdzieś sprawdzić pełna listę? Czekam na larry 7 i głupki z kosmosu i ale ventura i różowa pantera. Ej, to same point and clicki:) Edytowane 5 Listopada 2018 przez grzybiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Wow i tym sposobem odkryłem, że jutro prmiera nowego Larryego? https://www.gog.com/game/leisure_suit_larry_wet_dreams_dont_dry Czuję że crap, ale pewnie sprawdzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 9 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 O, to świetne newsy! Tak jak we wszystkie gry mi się dobrze gra po angielsku, tak Morrowind, Gothic i Herosy 3 muszą być po polsku Cytuj Odnośnik do komentarza
wozek 77 Opublikowano 9 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 cały live koncert z muzyki gry wiedźmin 3 dostępny za darmo na gog dot com. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 15 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 To jest interesujące (cały wątek). GOG ma klauzulę wymagającą, by gry były aktualizowane maksymalnie 48h po wersji na Steam. Wielu developerów ma problem z trzymaniem się tego, niektórzy nawet usuwają swoje gry z GOG kompletnie z tego powodu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Trochę chujowy ten grudniowy HB Monthly. Będzie co ludziom na święta wysłać Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 10 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Ja się cieszę że monthly bardzo (pipi)owy bo anulowałem subskrypcje z listopadem. No nie jest project cars i just cause dla mnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 10 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Okaze sie czy slaby jak odkryja wszystkie gierki. Poprzedni miech dla mnie slaby ale jak pokazali Seven to sie mega ucieszylem. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 10 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Ja liczyłem na Northgard. No i się przeliczyłem Na pocieszenie znowu zrobili promocję -50% w Humble Store, no to w końcu pozbyłem się swoich funduszy w portfelu i gierka wpadła . Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 996 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Hej, czy mieliście taki problem, że nie chciał Wam się zmienić dysk na który ściągacie i instalujecie gierki na gog? Nie wiem ocb, wybieram dysk D ( tak jak mam do steam) a program i tak zostawia mi C, który u mnie jest tylko dyskiem systemowym. Any ideas? Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 (edytowane) Nowe gierki w GOG connect jak cos. https://www.gog.com/connect Edytowane 13 Grudnia 2018 przez Velius 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 (edytowane) Shadowrun mi dodało, thx. A Wam co? Oni informują w ogóle o tych akcjach, czy losowo wbija się na stronę i dodaje? W sumie zawsze przez google wchodze, bo na stronie nie wiem gdzie ten gog connect. Edytowane 13 Grudnia 2018 przez grzybiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 (edytowane) Wszystko poza I have no mouth and i must scream. Ja sie dowiaduje z roznych stron i tez zawsze przez google. Strasznie to randomowe jest. Edytowane 13 Grudnia 2018 przez Velius Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 (edytowane) Na Steamie zupełnie znikąd wpadł mi kupon -66% na Book of Demons. Jakby ktoś nie dostał, a chciał, to mogę rzucić Ważny do 3.01.2019 Edytowane 13 Grudnia 2018 przez Frantik Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Trzymaj na mikolaja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 (edytowane) Zły wątek. Do usunięcia Edytowane 15 Grudnia 2018 przez Frantik Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Forumku, jest Dungeon Keeper 2 na GOG-u za 5.69 cebulionów, akurat jak miałem ostatnio ochotę ograć. Ma ktoś tę wersję? Chodzi mi o dwie rzeczy: - Czy gra działa bez problemu na W10? Czytałem że były z tym problemy. - Jak można spatchować tę grę do polskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza
tomzacz 202 Opublikowano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Na Twitchu (z Twitch Prime) można odebrać paczkę gier Devolver Digital: – Crossing Souls – Broforce – Hotline Miami – Hotline Miami 2 Wrong Number – STRAFE – The Messenger (!!!) – The Swords of Ditto Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 425 Opublikowano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 Yakuza 0 i The Division w nadchodzącym monthly. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 Yakuza 0 obiektywnie rzecz biorąc to świetna gierka, szkoda tylko, że mam już na PS4. The Division to mam nawet i na X1 prócz PS4, więc kolejna platforma mi tutaj nie robi raczej też. Unlocki z tego miesiąca całkiem OK, chociaż boli mnie, że nie dostajemy już tych najlepszych gierek indie. Nie wiem, sprzedają się może dostatecznie dobrze bez wsparcia Humble albo też wrzucenie do bundle'a zbytnio nasyca rynek i zabija sprzedaż gierki, ale no wyczekuję już wiele miesięcy czegoś w rodzaju Northgard, They are Billions, Driftland czy innego Planet Coaster, ale nic z tego nie wpada. Z tego co widzę to raczej dostajemy podstarzałe gierki AAA oraz średnio udane sprzedażowo indory, które też już dało się znaleźć usługach typu Games with Gold czy PS+. Ciężko przy tej cenie za zestaw narzekać, bo wciąż każda gra wychodzi za $1-2, ale na dłuższą metę patrzę w poprzednie miesiące i zadowolony może i mógłbym być, ale musiałbym nie kupować żadnych gier na PC poza HM. Cytuj Odnośnik do komentarza
Chewie 133 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Metro Exodus ekskluzywnie na bitcoin minerze od epic. Epic games making moooves Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 26 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 GOG zwalnia kilkunastu pracowników, dodatkowo pojawiają się plotki o problemach finansowych: https://www.pcgamer.com/gog-lays-off-around-a-dozen-employees-amid-report-of-financial-struggles/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 26 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 tak to juz jest jak sie ma serwis ktorego glownym haslem jest "mozesz piracic nasze gry bez problemu" Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi