Skocz do zawartości

Inne serwisy dystrybucji cyfrowej (GOG, GMG, Origin i inne)

Mq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

btw, dzisiaj gog ma oglosic podpisanie umowy z nowa firma. z podskazek wynika ze to bedzie albo ea albo lucasarts, wiec pewnie lucasarts bo ea za bardzo lubi drm a LA juz wydawalo reedycje starych gier

Opublikowano (edytowane)

no, mozesz se poogladac czarny ekran :wink:

edit: zaczelo sie. 400 000 w tydzien dobra masa

edit maja EA O_o

Edytowane przez Mq
Opublikowano

No ba. Co by nie mowic o EA to siedza na niesamowitych licencjach. Nie spodziewalem sie, ze w ogole beda na gogu.

Maja prawa do Ultimy, symulatorow Jane's, serii Crusade, Wing Commander, oraz calego katalogu Bullfrog, Maxis i Westwood

Opublikowano (edytowane)

Jak zauwazyli w streamie Baldur's Gate tez mialo legalne problemy ale w koncu sie pojawilo wiec nie nalezy tracic nadziei ;)

W Syndicate bym chetnie pogral ale nigdy nie mialem nerwow na System Shocka ;)

Inna dobra wiadomosc to ze jesli EA sie zdecydowalo to pewnie bedzie latwiej przekonac innych duzvch wydawcow (aczkolwiek trudno bedzie z Microsoftem )

Edytowane przez Mq
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

edit: whoops, spoznilem sie ;]

z ciekawszych pozycji miedzy innymi:

- fallout 1 i 2 i tactics

- freespace 2

- MAX 1 i 2

- descent 1-3

- mdk

- sacrifice

- earthworm jim

- giants: citizen kabuto

Edytowane przez Mq
Opublikowano (edytowane)

Dostałem właśnie maila z reklamą sklepu w którym czasami kupuję:

Ponoć na www.keye.pl jest promocja World of WarCraft jak ktoś chce - wszystkie dodatki za 140 zł. Imho kapitalna okazja dla chcących spróbować. conajmniej 30 dni świetnej zabawy za przystępną cenę.

Edytowane przez Kazuun
Opublikowano

mowie z doswiadczenia gdzie przy recruit a friend kumpel sobie dodawal kolejne dodatki dopiero jak mial lvl na tyle wysoki by tam sie udac i za kazdym razem mu dodawalo dni

Grałem w WoW od dawna a nigdy o tym nie słyszałem O.o

Opublikowano

@#$#% jak się tam kupuje? Zarejestrowałem się, klikam na BUY i pojawia się komunikat Your shopping cart is empty

Kupiłeś tam już coś?

Opublikowano

No kupilem tego dżast koza, poszło bez problemów. Później tylko nie sciagaj tego ich klienta tylko kliknij "show game serial code", kopiujesz i siup do steama