Kazuun 221 Opublikowano 2 września 2013 Opublikowano 2 września 2013 This title installs and requires the Steam Client to play. I'ma blind Hmmm, trza będzie pomyśleć chwilkę, bo ogromnego ciśnienia na grę w tej chwili nie mam... Cytuj
Gość Opublikowano 3 września 2013 Opublikowano 3 września 2013 Głupie pytanie. Szukam tanio nowego Raymana na Steam. W sklepach z kluczami niby się takie pojawiają, ale po kliknięciu przenosi mnie na właściwą stronę i tam już widnieje uplay. Rozumiem, że nie ma szans, żeby klucz był kompatybilny z obiema usługami? Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 3 września 2013 Opublikowano 3 września 2013 Klucz ze Steama będzie kompatybilny z uPlayem, ale w drugą stronę to się chyba nigdy nie zdarza, a na pewno nie w przypadku tej gry. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 3 września 2013 Opublikowano 3 września 2013 Da się dorwać klucz Steamowy poza Steam w przypadku gier Ubi (ale to jest urewsko trudne). Nie wiem jak w przypadku nowego Raymana. Dwa jak mi ktoś znajdzie tanio klucz Steam do nowego Splintera to zrobię wirtualnego lodzika Cytuj
Gość Opublikowano 4 września 2013 Opublikowano 4 września 2013 Udało się. Kupiłem na którymś z serwisów Rayman Legends na Steam za niecałe 21$ i nie wiem, czy tak miało być, dostałem w zestawie Rayman Origins. W sumie dobry deal Cytuj
Gość Opublikowano 4 września 2013 Opublikowano 4 września 2013 gamekeysbuy.com, zwykle szukam ofert na jakichś stronkach zbierających dane z różnych sklepów, typu cheapdigital, ale nie ufałbym im 100 procentach, bo często po kliknięciu odnośnika okazuje się, że oferta już jest nieaktualna albo... że jest jeszcze taniej Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 7 września 2013 Opublikowano 7 września 2013 Najnowszy Mojtaj Kjombaaaaaaaat *nuci* za niecałe $8 dolców - $7,49 dokładnie. http://www.gametap-shop.com/buy-download-pc-games/Mortal-Kombat-Komplete-Edition-2892-13.html I tu pytanie: ktoś zna ten sklep? Miał z nim jakieś doświadczenia? Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 7 września 2013 Opublikowano 7 września 2013 Nie znam ale byl juz mortal w tej cenie na gmg Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 7 września 2013 Opublikowano 7 września 2013 Hmm, nie kojarzę prawdę mówiąc. Kiedy to było? Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 7 września 2013 Opublikowano 7 września 2013 Well, fuck - to przegapiłem Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 (edytowane) Dzisiaj na gog.com System Shock 2 za 2,49$ Edytowane 9 września 2013 przez Andreal Cytuj
Suavek 4 695 Opublikowano 11 września 2013 Opublikowano 11 września 2013 "Wkrótce" startuje Be Mine Special Edition - http://groupees.com/bmse Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 11 września 2013 Opublikowano 11 września 2013 "Wszystkie mają karty" HNNNNNNNNNNGGGG A tak na serio: bardzo przyjemny bundle. Szkoda, że połowę z tych gier już mam. Z innych newsów: w Indie Gali odblokowano m. in. Killing Floor z 13 DLC, IMO naprawdę nieźle. Cytuj
Suavek 4 695 Opublikowano 11 września 2013 Opublikowano 11 września 2013 No właśnie zapomniałem dopisać, że bundle i zwiastun z dedykacją dla ravena. Bundle startuje jutro, prawdopodobnie o 9:00. Gdyby kogoś też interesowało, to do Be Mine 8 wkrótce zostaną dodane klucze Steam na Paranoutical Activity. "Niestety", gra nie ma póki co kart. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 11 września 2013 Opublikowano 11 września 2013 (edytowane) Nowy Humble Indie Bundle. Konkret dla kogoś nowego w tym byznesie. I nauczka dla mnie, że nie kupuje się indie gierek poza bundlami. Minimum $1: Trine 2: Complete Story Mark of the Ninja Eets! Munchies Beta Brutal Legend BTA: FEZ Faster Than Light I oczywiście bonusy w przyszłym tygodniu dla wszystkich, którzy do tego czasu kupią. EDIT: A to mendy! Tym razem nawet na bonusy jest granica O_o. Edytowane 11 września 2013 przez raven_raven Cytuj
Gość suteq Opublikowano 11 września 2013 Opublikowano 11 września 2013 Dałem dolaca, bo FEZ to dla mnie słaba gra, a FTL jest za trudne dla każuali. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 11 września 2013 Opublikowano 11 września 2013 Jakby ktoś chciał FEZ, Trine 2, FTL albo Mark of the Ninja to PM, mi już nie są potrzebne bo kupiłem wcześniej, a za jakieś grosze może ktoś sobie uzupełni. Tyle tych powtórek dają, że nie zdziwię się, jak większość z Was już coś ma. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 11 września 2013 Opublikowano 11 września 2013 (edytowane) I oczywiście bonusy w przyszłym tygodniu dla wszystkich, którzy do tego czasu kupią. EDIT: A to mendy! Tym razem nawet na bonusy jest granica O_o. Właśnie co z tą granicą ? trzeba kupić całą paczkę czy czy zapłacić za "podstawkę " więcej ? Są jakieś domysły jakie to moga być bonusy ? EDIT : trzeba kupić całą paczkę za 4.18 $ Edytowane 11 września 2013 przez canuks Cytuj
Suavek 4 695 Opublikowano 11 września 2013 Opublikowano 11 września 2013 Gierki z bundla świetne - nawet jeśli się nie gustuje w określonych gatunkach. Za dolara cały Trine 2, Brutal Legend i Mark of the Ninja z soundtrackami? Toż to praktycznie darmocha. Sknerzenie w tym przypadku jest naprawdę żałosne, nawet jeśli BTA kogoś nie interesuje. A zabieg z bonusowymi grami dopiero od BTA jak najbardziej na miejscu. Humble Bundle ostatnimi czasy zamiast zbierać pieniądze dla devów i na cele charytatywne sam stał się takim caritasem dla graczy - rzucają "biedaczki" dolara i dostają stertę steamowych gier. Teraz przynajmniej mają motywację, żeby rzucić choć odrobinę więcej, a nie "dam dolara, może coś odblokują po tygodniu". Czy Mark of the Ninja zawiera DLC? Grę już mam na koncie, ale bez dodatku, a nie chcę na wszelki wypadek wpisywać kodu. Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 11 września 2013 Opublikowano 11 września 2013 Podejrzewałem, że Trine 2 prędzej czy później trafi do bundla, ale skusiłem się na summer sale. No nic, szwagrowi oddam Cytuj
MysteryGaz 26 Opublikowano 11 września 2013 Opublikowano 11 września 2013 Nie chciałbym szerzyć hejtu ale rozbawiło mnie to całkiem, pewnie będzie więcej takich osób ;d . Mimo wszystko bardzo fajny bundle, ciekawe co wrzucą jeszcze. 1 Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 12 września 2013 Opublikowano 12 września 2013 Humble Weekly Sale: Retro Shooters Minimum $1: Serious Sam HD The First Encounter Serious Sam HD The Second Encounter Duke Nukem 3D Megaton Edition (karty) Shadow Warrior Classic Redux Powyżej $6: System Shock 2 (karty) Hard Reset Extended Edition Fajny ten pierwszy tier, gry powyżej $6 chyba tylko fajne jeśli ktoś nie ma SS2 z SSS i jest wielkim fanem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi