Skocz do zawartości

Inne serwisy dystrybucji cyfrowej (GOG, GMG, Origin i inne)

Mq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Higurashi to już słynna VNka (pod warunkiem, że wytrzymasz z jej oprawą graficzną, bo ta jest mocno amatorska. Z naciskiem na "mocno"). KAMUI to spoko shmup, rozgrywający się na dwóch płaszczyznach (w przeciwieństwie do np. Tyriana lub tego, co grałem od CAVE - gdzie tak naprawdę ziemia i powietrze to jedna płaszczyzna), z czego rzeczy w tle nie rozwalisz z głównego działka. Sporo sobie pogrywałem w demko jakiś czas temu. Aha, i zachodnie wydanie ma tate'a (można monitor pionowo postawić), w przeciwieństwie do japońskiego oryginału(!).

PS: jak to wygląda z zakupem? Jest jakieś minimum, jak w Humblu? BTA? Ustalona cena?

Edytowane przez Accoun
Opublikowano

2 gry minimum w cenie 1,5$ i 0,75$ za każdą kolejną. Zakładam, że będzie też chwilowa okazja, żeby zakupić tylko jedną grę za 0,75$, co Groupees zwykł robić w swych ofertach.

Pierwszy bonus to OST z eXceed 2nd.

Mam nadzieję, że dadzą też OST z trójki.

Ale gra z gołębiami to już przegięcie...

Opublikowano

Kupiłem te eXceedy bo lubie takie automatowe samolociki (jakkolwiek głupio by to nie brzmiało :D ) i wypadła mi folia za którą mi się zwróci zakup. Całkiem przyjemnie.

Same gry były by naprawdę super gdyby aż taką japońszczyzną nie waliły po głowie. No ale to kwestia gustu.

Opublikowano

Karty z pierdół stoją po 6-8 centów. Karty z gier bardziej popularnych, lub z których ludzie częściej robią sobie oznaki, to zwykle 10-12 centów. Najwięcej warte są karty z nowości oraz wszelkich tego typu pierdół, których nikt nie kupuje lub nie chce, bądź też których nikt nikomu nie dał za darmo. :P Akurat karty z eXceeda też swego czasu sprzedałem za większe sumki, podobnie jak karty z Cherry Tree High Club, które schodziły po 0,4-0,5 euro. Teraz przypuszczam mało co się zmieniło, gdyż mimo bundla Groupees pewnie mało kto się zakupem zainteresował. "Bo japońszczyzna z power metalem", czy coś.

Opublikowano (edytowane)

Sleeping Dogs Limited edition za 1.49 Gbp cena poszla w gore do 3.94 Gbp
www.gamesrocket.co.uk/download/Sleeping-Dogs-Limited-Edition.html 

Edytowane przez Zaqair
  • Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Sleeping Dogs Limited edition za 1.49 Gbp

www.gamesrocket.co.uk/download/Sleeping-Dogs-Limited-Edition.html

Dzieki, mam juz ograne na ps3, ale chetnie ponownie przejde. Btw. Cena juz poszla w gore do 3,49 GBP

Edytowane przez decoyed
Opublikowano

ktoś płaci  na GMG  kartą z mbanku (mastercard debit)   ?   bo ja próbuję zakupić  paczkę batmana    i wywala mi bład karty :( wtf ? amazon ,play asia bez problemu łykają kartę  GMG    wywala ze błedny numer karty :D

Opublikowano

Ja płacę i faktycznie, nie działa. Ale używam PayPala (z tym, że tu kolejna niespodzianka: login na PayPala i konto GMG _MUSZĄ_ być takie same).

:D   o qwa  to kaplica .... założyłem PP ..... dodałem kartę   ,ale musi przejść weryfikację  :) więc pewnie  dopiero w poniedziałek  bedę mógł zapłacić :D .Kabaret w hooj

Z tym loginem  to  kpina jakaś  mam inny na GMG i na PP  :verymad:

Opublikowano

Bzdura  ten GMG    taka sama jak PP ... założyłem konto na PP podpiąłem kartę .... kasę pobrali  celem weryfikacji  .. potwierdziłem kartę  , zmieniłem hasła , pytania /podpowiedzi ... konto  niby zweryfikowane ,a płatności żadnych zrobić nie moge  czy to doładować kasę na PP czy zapłacić .....  ehhhh w dodatku wywala info ze konto jednak zablokowane w  celach bez /do potwierdzenia danych :D

Kupiłem bundla nietoperzy na GameFly za 5.99 funciak  i bez problemu  zapłaciłem kartą z mBanku  , 1 minuta i gry się pobierają :)

• 2 tygodnie później...