Skocz do zawartości

Inne serwisy dystrybucji cyfrowej (GOG, GMG, Origin i inne)

Featured Replies

Opublikowano

Brałem Cities XL z Humble Bundle. Pograłem 5 godzin i się znudziłem. Nie ma scenariuszy (albo nie mogłem znaleźć), tylko krótki tutorial. Ja bym nie kupował.

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Wyświetleń 317,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• raven_raven
    raven_raven

- brak achievmentów - brak sprzedaży kluczy przez inne sklepy - brak forów - brak sejwów w chmurze - brak wsparcia dla modów (steam workshop) - brak koszyka w sklepie - b

• Nowy Humble Monthly: - Crash Bandicoot: N-Sane Trilogy - Spyro Reignited Trilogy - Call of Duty: WWII https://www.humblebundle.com/monthly

• Humble Bundle od dawna zamula z ofertą, ale chyba nikt nie wspomniał, że bundle od Fanatical tymczasem bardzo spoko:   https://www.fanatical.com/en/bundle/slayer-bundle Styx i Carmagedd

Opublikowano

Eeee, a co to jest "scenariusz" ? Misje z określonymi zadaniami? Bo jak tak.. to mi wisi. Ja i tak nigdy tego nie odpalam i gram w 'Sandbox' etc.

Opublikowano

Nom, scenariusz to jest właśnie to. Jakaś określona sytucja, np. dostajesz podupadłe miasto i masz cel, który trzeba osiągnąć, np. zyski na jakimś poziomie. Po prostu... scenariusz ;).

Opublikowano

Niestety nie zdążyłem kupić i już nie ma tej wersji ['] 

Jest digital deluxe za niecałe 4 dyszki, pier.dole zatem <cebula>

Opublikowano

Takie fajne promocje na GOG to stronka nie działa :(

Opublikowano

Fallout 1, 2 i Tactics za free na GoG ;), udalo mi sie jakos dobrac do "dwojki" :P 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Fallout 2 i tactic wpadły (jedynkę już miałem). Teraz jeszcze Wing Commander 1+2, stary Shadow Warrior i komplet. :)

Opublikowano

Łał, dzięki.

Opublikowano

Patrzcie do Humble Store, EU IV za $10 O_o. Zastanawiam się czy brać czy czekać na dodatki, ale znając życie to dodatków będzie milion przez następne kilka lat :/.

Opublikowano

Mnie bardziej kusi Dust za 3,75$, ale odnoszę wrażenie ciągle, że jego pojawienie się w bundlu to tylko kwestia czasu.

Opublikowano

Też widziałem i zapewne już bym wpisywał dane karty kredytowej, gdybym nie skusił się podczas halloweenowej wyprzedaży na Steamie. Dobra to gra, więc nie żałuję, że troszkę grosza poszło do twórców.

Opublikowano

Patrzcie do Humble Store, EU IV za $10 O_o. Zastanawiam się czy brać czy czekać na dodatki, ale znając życie to dodatków będzie milion przez następne kilka lat :confused:.

Jakby mi komputer to uciągnął to kupiłbym. Czwórka bez dodatków wydaje się lepsza od divine wind.

Opublikowano

Nie ma wersji niesteamowej. Ze swojej strony polecam, kupiłem za 5 razy tyle i na liczniku mam 200 godzin. Dodatków będzie pewnie miliard, nawet ze zbroją dla konia, część feature'ów pojawi się w patchach. Wymagań wielkich nie ma, najgorzej jest pod koniec gry gdzie gra się strasznie wlecze.