Skocz do zawartości

Inne serwisy dystrybucji cyfrowej (GOG, GMG, Origin i inne)

Mq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

EA korea przez przypadek ujawnila reszte bundla.
DRuPE5Q.jpg

Edytowane przez Zaqair
Opublikowano (edytowane)

Jeśli nie będzie wersji GOG, to olewam. Nie pojmuję sensu odpalania starej gry na kliencie, który jest setki razy bardziej zasobożerny i problematyczny, niż sama gierka.

Edytowane przez Suavek
Opublikowano

To chyba jakiś fejk. Nie mogą dać za tydzień takich staroci :( SimCity 200 z 1993, Wind Commander 3 z 1994 roku...

Przypomnę pierwszy EA Origin Bundle:

Dead Space Origin Key

Burnout Paradise: The Ultimate Box Origin Key

Crysis 2 Maximum Edition Origin Key

Dead Space 3 Origin Key

Medal of Honor Origin Key

Mirror's Edge Origin Key

Battlefield 3 Origin Key

Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising Origin Key

Populous Origin Key

Opublikowano (edytowane)

Czappi, na stronce masz odliczanie, "Time is running out!" i ta pierwsza cyfra to ilość dni do końca, w tym przypadku "1", czyli we wtorek o 20:00 jutro nowy bundel. Weekly, to bundle tematyczny i w ten czwartek będzie nowy.

Humble Bundle kiedyś IMHO dawało lepsze gierki, potem wprowadzili, tygodniowe, dodatkowe bundle, książki, gry androidowe... Za dużo tego i chyba poszli w ilość. Ale to tak moim zdaniem.

Edytowane przez grzybiarz
Opublikowano

Za bundla HoMM 1-5 z dodatkami dałem swego czasu 15$. Indywidualnie przeceny pewnie rzędu -66% u nich zwykle.

Ale wolę dopłacić, niż instalować uPlay. Zresztą, nic po HoMM5 mnie prawdę mówiąc nie obchodzi.

Opublikowano

A ja tu miałem pisać czy są chętni do gry a Uplayu :(

Kupiłem dla HoMM IV i pakietu MM, żeby powspominać sobie  dawne katowanie ze znajomymi. Szkoda, że nie dają kluczy na GOG no ale lepsze to niż nic. Zwłaszcza wariant za dolca.

Opublikowano (edytowane)

Mam to samo, szkoda jeno, że moja lista jest taka uboga i mam na niej same starocia - darmówki jakie dawali.

Edit:

Mam jakiś błąd, nie mogę Teenagenta zainstalować, bo niby nie mam miejsca.

Opublikowano

Dostałem zaproszenie, ale nie testowałem. Jak ma się sprawa zasobożerności tego klienta? Czy oprócz biblioteki szykuje się jakaś friendlista (skoro stawiają na multiplayer w niektórych grach), albo może coś w stylu achievementów do starych gier?

Jeśli to tylko gloryfikowany installer/launcher, to pass, niestety.

Opublikowano (edytowane)

Chciałem wrzucić screena z pamięciożernością, ale nie mogę skopiować pliku z dysku C: na ftpa. Wkur.wia mnie ten błąd, mam admina, a by skopiować plik, muszę mieć uprawnienia administratora. Poje.bany ten Windows 8.

Friendlisty żadnej tam nie widzę, jest tylko sklep i biblioteka, ale to wersja alpha. A dostałem ją, bo kiedyś rozdawali Alien vs Predator i tam pisało, że dodatkowo dostanę dostęp do Galaxy.

-----------

fotka.jpg

Opublikowano

Też dostałem się do tej bety. W mailu zapodali mi info, że posiadam gierki obsługujące ten program to dają mi go do testowania.

Raven jak tego potrzebujesz to mogę Ci podrzucić klucza bo pewnie nie będę miał czasu się w to bawić.