grzybiarz 10 294 Opublikowano 21 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2015 20:06 sprawdzam humblebundle i znowu nie ma.NIE MA HUMBLE MOBILE BUNDLE.Kupiłem tablet z Androidem, co prawda, zebrałem już ze 150 gierek mobilnych, ale odkąd mam tablet, nagle w ogóle tego nie wrzucają.DLACZEGO?Kiedy mobilny bundel?! Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 429 Opublikowano 21 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2015 Przecież informowali, że już nie będzie poniedziałków z Andoridem tylko co jakiś czas będą coś tam robić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 21 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2015 Moze ktos to Grzybiarzowi zacytowac bo juz 2 raz mu to wrzuca,moze ma mnie w ignorowanych i nie widzi It’s the end of an era, folks. In what has grown into a sort of tradition around these parts, today, the folks at Humble Bundle have announced that they are officially discontinuing their Android-focused Humble Mobile Bundle. These were a handful of Android titles Humble Bundle used to group together and offer every two weeks, offering them at a steep discount and donating a portion of the proceeds to charity. They’re not gone entirely, mind you. Humble Bundle says they just wont be available quite as frequently, only offering them up a few times a year — far less than the couple of times they’d pop up in a month. Those visiting the Humble Bundle site will notice the tab for Mobile Bundle has been removed which is a little saddening, considering we used the deals to build up quite a hefty gaming library for our Android devices. http://phandroid.com/2015/11/17/humble-bundle-discontinues-mobile-bundle-for-android/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 21 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2015 Moze ktos to Grzybiarzowi zacytowac bo juz 2 raz mu to wrzuca,moze ma mnie w ignorowanych i nie widzi It’s the end of an era, folks. In what has grown into a sort of tradition around these parts, today, the folks at Humble Bundle have announced that they are officially discontinuing their Android-focused Humble Mobile Bundle. These were a handful of Android titles Humble Bundle used to group together and offer every two weeks, offering them at a steep discount and donating a portion of the proceeds to charity. They’re not gone entirely, mind you. Humble Bundle says they just wont be available quite as frequently, only offering them up a few times a year — far less than the couple of times they’d pop up in a month. Those visiting the Humble Bundle site will notice the tab for Mobile Bundle has been removed which is a little saddening, considering we used the deals to build up quite a hefty gaming library for our Android devices. http://phandroid.com/2015/11/17/humble-bundle-discontinues-mobile-bundle-for-android/ Podaje dalej Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 21 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2015 NO DOBRA, ALE JUŻ DWA MIESIĄCE NIE BYŁO ŻADNEGO BUNDLA MOBILNEGO, A JA WCIĄŻ CZEKAMA Zaqair wklejasz to drugi raz, czytam to drugi raz, ale co z tego. Kolejny tydzień bez bundla Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 21 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2015 Bylo duzo w tym roku mobile bundle wiec watpliwe,ze zobaczysz kolejny przez nastepne kilka miesiecy skoro przechodza na model kilka w roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 21 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2015 No właśnie jest mi przykro z tego powodu Taki niefart się złożył akurat. Miałem wcześniej wielkiego smartfona, ale pomyślałem, że na tablecie to dopiero będzie grane, a tu cisza. No ciekawi mnie kiedy zrobią tego mobilnego bundla, albo chociaż te multiplatformowe: steam i android. Wcześniej był updejt w co drugi poniedziałek, dzisiaj patrzę i znowu zonk, także rozumiesz moje rozczarowanie i poddenerwowanie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 21 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2015 Grzybiarz,wiekszosc gier na ios i andro to koszt .99€ wiec nie wiem czy jest sens czekac na mobile bundle Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 21 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2015 No tak, ale dzięki tym paczkom poznałem sporo gier, których normalnie bym nie pobrał za free, a co dopiero za kasę, np. polecam wszystkim Bloonst TD 5 (jest też na stema). Gierka przy której spędziłem ze dwa lata. Cytuj Odnośnik do komentarza
czapa 651 Opublikowano 21 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2015 Polecam zainstalować amazon underground tam jest dużo topowych gierek za free Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 22 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2015 NOWY HUMBLE BUNDLE z gierkami Square Enixu. Pstryczek w nos dla tych, co wzięli bundla od SE. Cytuj Odnośnik do komentarza
decoyed 707 Opublikowano 22 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2015 Gdybym nie ogral juz The Last Remnant to dla tej jednej gry bym bral. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 476 Opublikowano 22 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2015 Strzelam że w kolejnych grach z bundla dadzą resztki z tego co brali ludzie na ślepo bundla. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 22 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2015 A ja myślę że dadzą FF 3 remejka z NDSa... którego mam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 654 Opublikowano 22 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2015 Wolałbym, żeby dali FF3 niż FF13. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 22 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2015 Tego też mam Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 654 Opublikowano 22 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2015 Mnie bardziej chodzi o jakość samej gry, nie licytację co kto ma. Ale niestety boję się, że zrobią powtórkę kota w worku. Ale tak czy inaczej, dobry bundle jest już teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 22 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2015 Taki bundel, że za rok mocno się zastanowię, czy warto brać kota w worku od SE. A ktoś pamięta jak to było rok temu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 22 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2015 W tym roku "kot w worku" byl super, przynajmniej dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 22 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2015 nawet fajny ten bandel Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 069 Opublikowano 23 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2015 Pierwszy raz wziąłem najdroższego bundla, było warto. Liczę, że dają Deus Ex w wersji reżyserskiej, zwykłego ograłem już na dwóch platformach i teraz czas na PC. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 23 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2015 Najdroższego, czyli tego za 9 dolców? W ogóle wcześniej próg ten maksymalny wynosił bodajże 12.99, a potem zmienili na 8.99 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 069 Opublikowano 23 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2015 (edytowane) No, 8.99$. Kiedy zazwyczaj dorzucają bonusowe gry? Edit: Okej, w przyszły wtorek. Edytowane 23 grudnia 2015 przez Czappi Cytuj Odnośnik do komentarza
kubicz 187 Opublikowano 23 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2015 Takie male info tu zapodam. Jak ktos korzysta z GMG i ma zaznaczona opcje otrzymywania newslettera, to niech sprawdzi ostatni mail ze sklepu. W srodku powinien byc kod na Alien Breed: Impact. Jak ktos byl zapisany i nie dostal newslettera, niech teraz sprawdzi skrzynke. Zalegle maile powinny juz dotrzec. Jezeli jednak wciaz niczego nie macie, to zawsze mozecie wbic na https://team17.greenmangaming.com/ i tam zdobyc gre (wymaga konta gmg i playfire). Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 476 Opublikowano 24 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2015 Panowie znacie jakieś strony zagraniczne podobne do łowców? Kupiłbym dragon balla ale jako że mieszkam w Hiszpanii zawsze jakieś błędy o VPN wyskakują. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi