Skocz do zawartości

Inne serwisy dystrybucji cyfrowej (GOG, GMG, Origin i inne)

Mq

Rekomendowane odpowiedzi

Paypalem płaciłem.Szkoda że jeszcze tyle problemów z grą jest , NAT zmienia się codziennie na inny przez co ciężko znaleźć graczy , aby grać w tryb ONLINE trzeba zmienić region komputera na USA. No ale to dalej świetne gearsy z większą ilością map.

Easter Box od Square Enix piękny, FFVIII, FFXIII-2, Sleeping Dogs Definitive Edition, DE HR Director's Cut, Quantum Conundrum. Jak za te 6,5 euro to nie jest źle, zastanawiam się, czemu tylko jedną paczkę wziąłem :/.

IMO nic ciekawego, albo czego już by się nie miało. Deus Ex to niedługo do płatków śniadaniowych zaczną dodawać. Finale z dolnej półki. Jak na mój gust squeenix ma za mało gier, żeby z taką częstotliwością skutecznie odwalać sprzedawanie kota w worku. To plus fakt, że z czasem ich gierki robią się dość tanie, a i w Humble Bundle się często pojawiają.

Nijak ma się to do Zeldy tak naprawdę. Ludzie usłyszą gdzieś od kogoś jakiś kit, a potem nie grając - powielają te bzdury. To taka platformówka w rzucie izometrycznym. Dla mnie średniak, ale długo nie grałem, może potem się rozkręca. Za jednego dolca możesz wziąć z bundla.

PS. Masz sprzęty Sony, Microsoftu, kompa, a dolar za trzy gry Ci szkoda. Masz jeszcze 6 godzin do namysłu:)

• Plusik 1

Troche szkoda, nie ? xDDDDDDDDDD

EDIT: Pytam, czy ktos w to w ogole gral i czy komus rzeczywiscie sie podoba, bo gier za dolara jest milion, tylko grac sie nie zawsze chce xD.

Ty nie masz swojego gustu żeby sprawdzić po nie wiem recenzji lub yt czy gra może ci się spodobać? Tak samo kupileś LiS i płakałeś, że dramat dla nastolatek jakby po pierwszym epizodzie tego nie bylo widać. Myśl trochę isis.

Tak, świetny deal, gdybyś faktycznie grał i czerpał z tego frajdę.

Za styczność z FFXIII to mnie powinni płacić, nie w drugą stronę. Ósemka zresztą nie lepsza.

Daj drugie tyle plus jeden czteropak, ewentualnie kasa z kart, i masz o wiele przyjemniejsze Stardew Valley. ;)

• Plusik 1

Troche szkoda, nie ? xDDDDDDDDDD

EDIT: Pytam, czy ktos w to w ogole gral i czy komus rzeczywiscie sie podoba, bo gier za dolara jest milion, tylko grac sie nie zawsze chce xD.

Znośny klon Zeldy ale tak o ze dwie czy trzy klasy gorszy od pierwowzoru. Da się przy tym całkiem dobrze pobawić jak komuś brakuje tego typu gameplayu. Za dolca na pewno warto.