SpacierShark123 1 476 Opublikowano 9 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2016 Jak ktoś czeka na przecenę GOW ULTIMATE na PC to wystarczy zmienić region na tajlandie w windowsie i można kupić za 62 zł potem zmieniamy ponownie na Polskę i wsio działa. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 356 Opublikowano 11 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2016 mozna placic paypallem, czy tylko karta ? Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 476 Opublikowano 11 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2016 Paypalem płaciłem.Szkoda że jeszcze tyle problemów z grą jest , NAT zmienia się codziennie na inny przez co ciężko znaleźć graczy , aby grać w tryb ONLINE trzeba zmienić region komputera na USA. No ale to dalej świetne gearsy z większą ilością map. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 11 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2016 ja pier.... mamy steam uplay, origin, gog, a microsoft włączył swój exclusywny sklepik. To tylko na 10-tce działa? No mam nadzieję, że skończy tak samo jak games for windows. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 476 Opublikowano 11 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2016 Ta tylko 10 , kupiłem przez zmianę regionu na pc(nie VPN) za 62 zł więc nie jest źle. Niech naprawią te multi i będzie super. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 15 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2016 Humble bundle jeszcze lepszy niż zakładałem, rozpaczałem, że Dreamfall mi nie pójdzie, a tutaj za 25 złociszy wpadły 3 gry, które miałem z planach Shadowrun, Dragonfall i Oceanhorn , super. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 15 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2016 Yep, naprawdę dobry bundle. Gdybym nie miał Shadowrun Dragonfall to by był wyśmienity dla mnie, tak jest tylko bardzo dobrze. Rozważam nawet najwyższy tier. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 18 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2016 Za pięć ojro Tony HAwk remejk w Humble Store. No i się waham. Co prawda mam gierkę na PS3, wiem że crap, ale czy nie został już połatany? Fizyka w tym remejku była do bani, zmienili coś? MAm ochotę na oldschool w nowym wydaniu, ale jak będzie mi siętak kiepsko sterowało jak niegdyś na PS3, to podziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 605 Opublikowano 18 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2016 Odpowiedź na każde pytanie brzmi: nie! Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 21 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 marca 2016 Easter Box od Square Enix piękny, FFVIII, FFXIII-2, Sleeping Dogs Definitive Edition, DE HR Director's Cut, Quantum Conundrum. Jak za te 6,5 euro to nie jest źle, zastanawiam się, czemu tylko jedną paczkę wziąłem . Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 654 Opublikowano 21 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 marca 2016 IMO nic ciekawego, albo czego już by się nie miało. Deus Ex to niedługo do płatków śniadaniowych zaczną dodawać. Finale z dolnej półki. Jak na mój gust squeenix ma za mało gier, żeby z taką częstotliwością skutecznie odwalać sprzedawanie kota w worku. To plus fakt, że z czasem ich gierki robią się dość tanie, a i w Humble Bundle się często pojawiają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 21 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 marca 2016 Czy mogę gdziekolwiek dostać cyfrowo Black & White/ Black & White 2? Po materiale Archona przypomniało mi się jak bardzo kochałem obie te gry i chciałbym sobie zagrać Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryuk 1 469 Opublikowano 21 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 marca 2016 Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 605 Opublikowano 21 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 marca 2016 Do dziś mam jedynkę z dodatkiem i dwójeczkę na płytach. Jedynka była świetna, dwójka raczej średnia. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 356 Opublikowano 22 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2016 Ten Oceanhorn naprawde jest taki dobry ? bo MC za specjalnie nie zacheca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 22 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2016 Za dolara jest i się jeszcze zastanawiasz? Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 356 Opublikowano 22 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2016 (edytowane) Troche szkoda, nie ? xDDDDDDDDDD EDIT: Pytam, czy ktos w to w ogole gral i czy komus rzeczywiscie sie podoba, bo gier za dolara jest milion, tylko grac sie nie zawsze chce xD. Edytowane 22 marca 2016 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 22 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2016 Nijak ma się to do Zeldy tak naprawdę. Ludzie usłyszą gdzieś od kogoś jakiś kit, a potem nie grając - powielają te bzdury. To taka platformówka w rzucie izometrycznym. Dla mnie średniak, ale długo nie grałem, może potem się rozkręca. Za jednego dolca możesz wziąć z bundla. PS. Masz sprzęty Sony, Microsoftu, kompa, a dolar za trzy gry Ci szkoda. Masz jeszcze 6 godzin do namysłu:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 22 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2016 Troche szkoda, nie ? xDDDDDDDDDD EDIT: Pytam, czy ktos w to w ogole gral i czy komus rzeczywiscie sie podoba, bo gier za dolara jest milion, tylko grac sie nie zawsze chce xD. Ty nie masz swojego gustu żeby sprawdzić po nie wiem recenzji lub yt czy gra może ci się spodobać? Tak samo kupileś LiS i płakałeś, że dramat dla nastolatek jakby po pierwszym epizodzie tego nie bylo widać. Myśl trochę isis. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 356 Opublikowano 22 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2016 (edytowane) "never go full Cebula, man" No standardowo nie masz racji Bluber - demo LiS nie zapowiadalo az takiego crapa! Edytowane 22 marca 2016 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 22 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2016 Suavek, 25 zł za dwa Finale i jeszcze jakieś gierki to dobry deal, a przecież i tak nigdy nie zagram Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 654 Opublikowano 22 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2016 Tak, świetny deal, gdybyś faktycznie grał i czerpał z tego frajdę. Za styczność z FFXIII to mnie powinni płacić, nie w drugą stronę. Ósemka zresztą nie lepsza. Daj drugie tyle plus jeden czteropak, ewentualnie kasa z kart, i masz o wiele przyjemniejsze Stardew Valley. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 429 Opublikowano 22 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2016 Troche szkoda, nie ? xDDDDDDDDDD EDIT: Pytam, czy ktos w to w ogole gral i czy komus rzeczywiscie sie podoba, bo gier za dolara jest milion, tylko grac sie nie zawsze chce xD. Znośny klon Zeldy ale tak o ze dwie czy trzy klasy gorszy od pierwowzoru. Da się przy tym całkiem dobrze pobawić jak komuś brakuje tego typu gameplayu. Za dolca na pewno warto. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 069 Opublikowano 22 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2016 Nowy Humble Bundle Sega Strategy już dostępny. Szkoda, że pojawiają się te same tytuły co kiedyś, nie kupuję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 654 Opublikowano 22 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2016 FYI, kody steam są zbiorcze, nie indywidualne, więc duplikatów nikomu nie oddacie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi