Dante 429 Opublikowano 19 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2016 Możliwe, że klucz został kupiony w innym kraju niż ty obecnie przebywasz. Wtedy jedynym sposobem na aktywację jest przeprowadzka (lub VPN). Przynajmniej ja tak miałem z jakimś grami kupionymi na Wiosnobraniu, gdy siedziałem poza Polską. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 069 Opublikowano 19 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2016 Steam mam na Polskę, aktywowałem nawet Dead Island, którego w moim kraju nie ma. Dobra, nie ma co rozpaczać Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 19 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2016 Widocznie Suteq robi lewe interesy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 729 Opublikowano 20 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2016 Za karę wykręć mu Suteq 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 1 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2016 Nox za free na originie Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 069 Opublikowano 1 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2016 GOG.COM wprowadza właśnie opcję połączenia swojego konta ze Steamem, dzięki czemu posiadane już gry zostaną dodane do naszej biblioteki GOG. Póki co wspierane jest kilkanaście tytułów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 1 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2016 Dobry nius, bo jednak na GOGu jest pełno bonusów w postaci muzy, tapet i innych artworków. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 654 Opublikowano 1 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2016 (edytowane) Gry są dostępne tylko przez określony czas i mają się zmieniać cyklicznie. W sumie logiczne, bo inaczej wszyscy kupowaliby tylko na Steam i przerzucali gry na GOG, co by nie było szczególnie opłacalne dla serwisu. Ale póki co nie idzie w ogóle się połączyć. Please try again later. Edytowane 1 czerwca 2016 przez Suavek Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 069 Opublikowano 1 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2016 (edytowane) Udało mi się połączyć, ale nie znalazł żadnej gry. Wprawdzie z tej listy mam tylko Saint's Row 2 ale i tak szkoda. Edit: Już wskoczyło. Edytowane 1 czerwca 2016 przez Czappi Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 1 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2016 U mnie cały czas problem z połączeniem. Niemniej inicjatywa interesująca. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 1 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2016 swietna wiadmosc, akurat jedyna gra ktora kupilem na steam trafi do kolekcji gog'a shadowrun returns Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 1 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2016 Due to exceedingly high demand this may take up to several days, please check back later. Thank you for your patience. Jeżeli komuś nie zatrybi teraz to nie ma sensu kilka razy próbować. W któryś dzień się połączy wszystko ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 1 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2016 Inicjatywa świetna, ale jak im to może się w ogóle opłacać, wątpię, że zaczęli współpracę z, bądź co bądź, konkurencją. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 069 Opublikowano 1 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2016 (edytowane) Jako takiej współpracy ze Steamem chyba nie ma. Chodzi tylko o sprawdzenie biblioteki gier, a same gry dostajemy za zgodą ich twórcy/wydawcy. Thanks to our awesome partners including Deep Silver, Harebrained Schemes, Jonathan Blow's Number None, TaleWorlds and more, you can now add more than 20 games to your GOG.com library if you previously purchased them on Steam. Edytowane 1 czerwca 2016 przez Czappi Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 1 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2016 Te "dostajemy" mnie właśnie zastanawia. Jest to ewidentna strata dla gog jako platformy, bo ci, którzy posiadają grę na steam, gdzie tak naprawdę dany tytuł subskrybują, na gog mogą go spokojnie zgrać na jakiś backup i mieć fizyczną kopię. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 069 Opublikowano 1 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2016 Zawsze to sposób na przyciągnięcie nowych klientów. Nie widzę w tym nic dziwnego, szczególnie, że gry dostępne są na jakiś czas. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 654 Opublikowano 1 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2016 Na swój sposób jest to genialne. Tyle się słyszy "po co mi kolejny klient, skoro już mam Steam" i temu podobne. Obecnym sposobem GOG zapewnił sobie regularne odwiedziny serwisu (gry się zmieniają co kilka dni i trzeba je dodać ręcznie). Plus ludziom powiększy się biblioteka gier, co też może ich nakłonić do częstszych zakupów właśnie na GOG, gdzie jak by nie patrzeć są też gry niedostępne u Gabena. "Wololo..." Jedyne ryzyko dla GOG moim zdaniem, to że ludzie wyjdą z założenia "kupię na Steam, kiedyś udostępnią na GOG". Niby gry mają być dostępne partiami, przez określony czas, ale mimo wszystko niektórzy mogą po prostu poczekać. Tak czy inaczej, mnie zadziałało i dodało 10 gierek. Np. Xenonauts, które na GOG ma soundtrack. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 4 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2016 Humble Monthly chyba sztosik, co? Rocket League, Plannetary Annihiliation TITANS, The Forest, Dungeon of the Endless i cośtam jeszcze czego nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza
tomzacz 202 Opublikowano 4 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2016 (edytowane) Jasne, że tak. Zapomniałeś wspomnieć o Keep Talking and Nobody Explodes, dobra gierka A w kolejnym Monthly Hurtworld... Kolejny survival xd https://www.steamgifts.com/discussion/LLRIT/leak-sonic-humble-bundle-2016- Podobno ma być bundle z Soniciem, niestety jeden klucz na tier. Zastanawia mnie duża ilość gier w trzecim tierze, ale oprócz tego spoko. Chociaż wcale to nie musi być w ten wtorek Edytowane 4 czerwca 2016 przez tomzacz Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 8 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2016 System Shock 2 na gog za darmo! Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 069 Opublikowano 8 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2016 Także 3 nowe tytuły w GOG Connenct m.in. Door Kickers. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 8 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2016 A jest gdzieś lista, co juz dodali na gogu z tej steamowej listy? Bo nie wiem, czy cos przegapiłem Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 069 Opublikowano 8 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2016 To jest dopiero drugi rzut także nic nie przegapiłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 729 Opublikowano 10 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2016 Fajne wyprzedaże na Origin, zniżki do 75%! Jak ktoś się czai na np Battlefronta to jest za 66zł, ja osobiście zgarnąłem Crysisa 3 za 11zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 476 Opublikowano 10 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2016 Hardline za 14 zł za tyle to szkoda mi było nie brać no i saboteur za 4 zika Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi