Opublikowano 30 czerwca 20168 l Ja również nigdy nie kupiłem niczego ani na Kinguinie, ani G2A i raczej się to nie zmieni. Tym bardziej rosną mi opory po kolejnych walkach, które co jakiś czas są odkrywane. Od zawsze coś w tych serwisach wydawało mi się po prostu... dziwne, mimo że G2A jest dość natrętnie reklamowane przez różnej maści jutuberów. Wolę już, w ostateczności, kupić klucz na Allegro. Edytowane 30 czerwca 20168 l przez Frantik
Opublikowano 30 czerwca 20168 l G2A jest z Polski chyba i to z mojego miasta Rzeszowa. xD Złodzieje yebane.
Opublikowano 30 czerwca 20168 l Nie no g2a nie jest z Polski, ale mają tu oddział (jak i w wielu innych krajach).
Opublikowano 30 czerwca 20168 l 3/4 kodow na allegro srednio tanszych o polowe niz w sklepach to tez zlodzieje ?
Opublikowano 30 czerwca 20168 l Ja kupuje tam gdzie taniej (poza kombinacjami z VPN) taki ze mnie cebulok egoista
Opublikowano 30 czerwca 20168 l 3/4 kodow na allegro srednio tanszych o polowe niz w sklepach to tez zlodzieje ?Tak, kupiłem gifta GTA V za 120 zł (kiedy najtaniej można było wyrwać za 150). No i Gaben cofnął mi gifta, spór Allegro nic nie dał. Jakiś pozew zbiorowy zrobili na fejsie, ale nic to nie dało.
Opublikowano 30 czerwca 20168 l nie no czesto zdarzaja sie jakies promocyjne ceny - jak np teraz jest sezon pass dooma za 99 zl ? Dlaczego Steam z tym nie walczy - przeciez maja mozliwosc blokowania kluczy. Pewnie podobnie jak lewych kont jest ich za duzo ?
Opublikowano 30 czerwca 20168 l Na allegro nigdy nie kupuję kodów , na kinguinie kupiłem plus minus te 15-20 gier i wszystko poszło bez problemu na allegro na kilka kupionych gier 2 razy użytkownikowi zablokowano konto a po 60 zł( pre-paidy wow-a) to nie chce mi się po komendach szlajać a raz zrobiono mnie na 80 zł(kod rainbow six siege) . Co prawda moja wina bo kto normalny sprzedaje kod warty 90 zł za 60 zł ale byłem młody i się nauczyłem na błędach . Na kinguinie ostatnio kupiłem preorder overwatch za +/- 15e bo sprzedałem skórki do smite z nagród raptr-a i stare klucze z bundli.
Opublikowano 30 czerwca 20168 l Wchodzę na HB, wybieram kody, których nie zużyłem i mam OddPlanet. Patrzę na Steamie, że to premierę miało w maju tego roku, a niby mam z bundla Humble Weekly Sale: Multimedia Fusion 2 - gdzie to było baaaardzo dawno temu. Sprawdźcie w swoich bibliotekach.
Opublikowano 1 lipca 20168 l 3/4 kodow na allegro srednio tanszych o polowe niz w sklepach to tez zlodzieje ? Na Allegro różnie bywa, patrząc na wysyp konkretnych gierek po ich promocjach w innych regionach obstawiam, że sporo ludzi redystrybuuje klucze nabyte w promocji w normalnych sklepach. Jakieś cwaniaczki pokroju tych z G2A pewnie też są, ale raczej nie na taką skalę. Oczywiście trzeba uważać co się kupuje, bo jak gifty albo klucze aktywowane przez VPN no to beka wnusiu.
Opublikowano 1 lipca 20168 l TIS-100 mnie całkiem jara, ale resztę muszę obczaić czy w ogóle mam i co to za gierki.
Opublikowano 1 lipca 20168 l Od siebie dodam, że Avernumy i inne gry Spiderweb to bardzo przyjemne RPGi z prostą grafiką, jednak pierwsze części można dostać za ~2 dolce na steamie, a zanim się je przejdzie, to nowe potanieją. Byłem w biedronce sprawdzić gierki i 50zł poszło na CoJ: Gunslinger (chyba pierwsze wydanie w pudełku), Heroes III HD i Serious Sam 3- wszystkie z kodami na steama, ale SSam3 tak dziwne było, bo kazało mi założyć konto na takiej stronie jak nobox.pl- zrobiłem, dostałem, aktywowałem. Za bardzo to nie widzę sensu tej witryny, a na google znalazłem głównie posty sfrustrowanych gości, dla których kodów zabrakło...
Opublikowano 1 lipca 20168 l Ten starter Pack BO to wszystkie tryby Multi? Multi tylko w trybie Rankingowym ale z tego co pamiętam wszystkie tryby (nie ma to chyba wielkiego znaczenia bo już pół roku temu większość z nich świeciła pustkami bo ludzie ciągle katują w te same tryby).
Opublikowano 5 lipca 20168 l https://www.origin.com/pl-pl/store/buy/battlefield-hardline/pc-download/addon/battlefield-hardline-betrayal darmowy bf hardline Edytowane 5 lipca 20168 l przez Bielik
Opublikowano 7 lipca 20168 l A od 13 lipca za darmo na uPlayu pierwszy Splinter Cell. Dla mnie fajnie, akurat tej części nie miałem
Opublikowano 8 lipca 20168 l pierwsze 3 części najlepsze . Chociaż w sumie część trzecia Chaos Theory to była dla mnie gra geniusz i to multi Potem coś się z Samem stało i juz nigdy do formy nie wrócił. Z tego co pamiętam to jedynka i dwójka najtrudniejsze. Naprawdę można było źle szybko skończyć .
Opublikowano 12 lipca 20168 l Nowy Humble - https://www.humblebundle.com/revelmode-bundle Nidhogg i Skullgirls kusi. Edytowane 12 lipca 20168 l przez easye
Opublikowano 14 lipca 20168 l Jest też fajna paczka na Bundle Stars (3,15€): – Party Hard– Lethal League– Viscera Cleanup Detail Complete Pack (inc. House of Horror DLC)– Door Kickers– Skullgirls– Sir, You Are Being Hunted– Reus– Another World – 20th Anniversary Edition– Save 10% Code https://www.bundlestars.com/en/bundle/indie-legends-4-bundle
Opublikowano 14 lipca 20168 l Wow super ta paczka, dla samego Lethal League warto, to jest jedna z lepszych gier do katowania z kumplami przy piwie, odpalamy za każdym razem