Skocz do zawartości

Inne serwisy dystrybucji cyfrowej (GOG, GMG, Origin i inne)

Featured Replies

Opublikowano

E tam ja na kinguinie sprzedalem gierki z monthly i juz mam ponad 100 zł za jeden miesiac wiec jest na plus zaraz jakies giereczki kupuje.

Edytowane przez Widget

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Wyświetleń 317,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• raven_raven
    raven_raven

- brak achievmentów - brak sprzedaży kluczy przez inne sklepy - brak forów - brak sejwów w chmurze - brak wsparcia dla modów (steam workshop) - brak koszyka w sklepie - b

• Nowy Humble Monthly: - Crash Bandicoot: N-Sane Trilogy - Spyro Reignited Trilogy - Call of Duty: WWII https://www.humblebundle.com/monthly

• Humble Bundle od dawna zamula z ofertą, ale chyba nikt nie wspomniał, że bundle od Fanatical tymczasem bardzo spoko:   https://www.fanatical.com/en/bundle/slayer-bundle Styx i Carmagedd

Opublikowano

Na plus - SOMA ma wersję DRM-Free :D

Opublikowano

Aint nobody got time for that. Anulowałem to anulowałem :[

Na szczęście już refund poszedł. Ticket do supportu i w parę godzin sprawa rozwiązana.

Opublikowano

A dlaczego? Będę mógł to pobrać w przyszłości?

Bo gta 2 tez nie ma steam, ale ci co kupili to mają:/

Opublikowano

Ja kiedyś klucz na Preya kupiłem, w sklepie tego nie ma, ale centrum społeczności jest i ja mam grę na koncie, i mogę w nią grać.

Swoją drogą myślałem, że to jest ta Power of Two, sequel gierki z Wii, a tu coś jeszcze innego, remaster jakiejś starej gierki. Kupiłem na gamesrepublic, dorzucili pierwsze Anomaly, jak se zrobię przerwę od Blizzarda, to sprawdzę.

Opublikowano

Disney nie przedluzyl umowy i wygasa licencja dla SEGI. Jezeli masz tytul na koncie, to oczywiscie, ze bedziesz mogl go pobrac w przyszlosci. Nie bedzie mozna tylko kupic gry w sklepie.

Opublikowano

Banner Saga mam, SOMA mnie nie interesuje specjalnie. Źle nie jest, ale ja bym nie chciał. Za to early unlock z Grim Dawn to chyba się skuszę.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Kolejne gry dostepne sa w programie GOG Connect. Na liscie miedz innymi Shadow Warrior (2013), Hotline Miami, Baldur's Gate i Teslagrad.

Opublikowano

Istnieje jakiś sposób na pobranie gry z Origin, której nie ma już w ofercie sklepu? Chciałbym kupić FIFę 13.