Skocz do zawartości

Inne serwisy dystrybucji cyfrowej (GOG, GMG, Origin i inne)

Featured Replies

Opublikowano

Obczaiłem właśnie, że Guild Wars 2 ma dodatek, który nie jest w tej edycji dawanej w Yogscast Jingle Jam i jak się kupi ten dodatek, to dostaje się podstawkę tak czy siak. Więc trochę łaskę zrobili dając to co dali. Dziwna zagrywka.

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Wyświetleń 317 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• raven_raven
    raven_raven

- brak achievmentów - brak sprzedaży kluczy przez inne sklepy - brak forów - brak sejwów w chmurze - brak wsparcia dla modów (steam workshop) - brak koszyka w sklepie - b

• Nowy Humble Monthly: - Crash Bandicoot: N-Sane Trilogy - Spyro Reignited Trilogy - Call of Duty: WWII https://www.humblebundle.com/monthly

• Humble Bundle od dawna zamula z ofertą, ale chyba nikt nie wspomniał, że bundle od Fanatical tymczasem bardzo spoko:   https://www.fanatical.com/en/bundle/slayer-bundle Styx i Carmagedd

Opublikowano

Czy można coś zrobić, żeby Origin nie przekierowywał mnie na polską wersję/stronę sklepu? Chcę kupić FIFę 17 z komentarzem w języku angielskim. Ewentualnie jeśli ktoś mieszka w UK byłbym wdzięczny za pomoc.

Z tymi polskimi wersjami językowymi to parodia jest, bo w niektórych tytułach jest wymuszane (zmienianie origina na angielski itd nic nie daje) i trzeba jakiś szkopski kod kupować, który ma wszystkie wersje językowe. Przykład w BF4, kupiłem w sklepie ale nie było możliwości zmiany języka, tylko polski i ruski. Pisałem do supportu ale nic nie mogli na to poradzić, taka polityka EA. Chociaż w BF1 już ten angielski dubbing był do wyboru, więc może i z Fifą się opamiętali. Np do Inkwizycji jest osobny patch co dodaje angielski.

Opublikowano

Obczaiłem właśnie, że Guild Wars 2 ma dodatek, który nie jest w tej edycji dawanej w Yogscast Jingle Jam i jak się kupi ten dodatek, to dostaje się podstawkę tak czy siak. Więc trochę łaskę zrobili dając to co dali. Dziwna zagrywka.

podstawka guild wars 2 jest za darmo i f2p odkad wyszedl dodatek. to na yogcast to bardziej te bonusy co daje heroic edition.

Opublikowano

To Valve generuje klucze, więc mogło się tak zdarzyć, że u dystrybutora brakło. Bywało już tak.

Opublikowano

Co się w Humble Monthly odpier,dala to koniec :o

Jotun, Project Cars, Mother Russia Bleeds w obecnym miesiącu

XCOM 2 jako early unlock na następny miesiąc :obama: po co ja to kupowałem przed świętami

Opublikowano

A ja w tym miesiącu nie kupowałem, to był błąd :/

Opublikowano

Dowalili w tym miesiącu, bundle na luty biorę na bank. Bo sam xcom w tej cenie jest tego warty. Obawiam się że przez to reszta będzie słaba, ale co zrobisz Bożenko, takie życie. Gdybym wiedział co będzie w styczniu...

Opublikowano

Kuszą tym Mother Russia Bleeds, oj kuszą. 

A miałem już nie kupować więcej gierek przynajmniej do czasu RE7  :/ 

Edytowane przez Frantik

Opublikowano

Teraz to już nie mają Cię czym kusić, Humble Monthly to kupowanie jednej dobrej, znanej gierki + kota w worku. Jak paczka jest odkryta, to już jej nie kupisz ;).

Opublikowano

Pojechali z tym goty szpilem... chyba trzeba będzie jedyneczke + dodatek dokończyć i zakupić to cudeńko. A już miałem skreślić HM bo ostatnie bundle były całkiem marne.

Opublikowano

Co się w Humble Monthly odpier,dala to koniec :o

Jotun, Project Cars, Mother Russia Bleeds w obecnym miesiącu

XCOM 2 jako early unlock na następny miesiąc :obama: po co ja to kupowałem przed świętami

Jak to działa?

Opublikowano

Wykupujesz abonament i na start dostajesz gre, która widać na stronie + jakieś dodatkowe gierki niespodzianki. A, plus mały dyskont do tego ich sklepu, ale te ich ceny tam to śmiech na sali.

Opublikowano

Humble Monthly to subskrypcja tak naprawdę, ale można też o tym myśleć jak o jednorazowym kupnie. W styczniu płacisz $12 i czekasz do lutego, by dostać zakupioną paczkę. Do momentu ujawnienia gier znasz tylko jedną, gwarantowaną: na luty jest to XCOM 2. Kiedy gry są ujawnione, możesz już tylko kupić paczkę na następny miesiąc. Bajer polega na tym, że nie wiesz do końca co kupujesz.

Opublikowano

12$ za x2 to i tak super oferta a tutaj jeszcze inne gierki ;o

Opublikowano

Jak kupisz humbla jakiegos za 1$ nawet to dostaniesz kupon -10% na pierwszy humble monthly, w ten sposob zawsze troche mniej sie placilo. Nie bawilem sie w HB monthly jakis czas, ale po poscie adiego ze zapomnial wylaczyc mialem przeczucie ze na nowy rok cos moga rzucic i w ostatniej chwili zlapalem za jaja :obama:

Opublikowano

zakupione. akurat wczoraj skonczylem enemy unknown :) (w sumie jeszcze EW powinno sie skonczyc ale ch.uj).