Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Czas szybko leci:)

Najgorsze, ze pozniej czlowiek gra jak idiota przez 2 tygodnie w demo...

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 240,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• qb3k Ty się naucz człowieku grać a nie piernicz mi tu takie farmazony, bo pewnie jesteś tak beznadziejny jak cała ta plejada ADHD! Jak nie chcesz , żeby Ci biegali jak porąbani to sobie ustaw defensy

• Kompilacja kwiatków z Impact Engine:

• nie wiem, może ktoś nie widział, ale polecam typa. Epicki.

Opublikowano

Przynajmniej będzie czas na przyzwyczajenie się do nowego systemu obrony.

Zobaczymy jak to wyjdzie...

Opublikowano

duży wysyp filmików z gamerbase ea preview tour, taka objazdówka z fifą po Anglii

wpiszcie na youtube gamerbase ea

Opublikowano

Niestety, jak dobrze widzę (mam nadzieje że nie) nadal są te wrzutki na "pałę". Gracz schodzi do linii końcowej i wrzutka na "pałe" a tam zawsze ktoś z bani wbije, często jeszcze obrońcy wtedy odbiegają.To mnie strasznie denerwuje w FIFA 11. Dużo napaleńców na pkt tak gra zejście do końca i wrzutka na ślepo, taki bardzo arcadowy system

Opublikowano

Bardziej mnie zastanawia to, ze miejscami napastnicy niezle z obroncami jezdza. Zwyklym sidestepem koles robi posuche w polu karnum

Opublikowano

Stanowczo za szybko, na szczęście na manualu takiej gry nie ma.. Widać też, że gra dwóch kolesi, którzy w 11 grają tylko 5* drużynami. Ciągle pierwsza piłka, używanie L1+trójkąt w głupich sytuacjach itp.... niestety nic się z tym nie zrobi.

Opublikowano

nie wiem jak wy ale ja mam olbrzymie oczekiwanie wobec tej fify i obawiam sie, że tym samym sie zawiodę...byle do 13...

Opublikowano

No, ale mało osób gra na manualu. Ja też gram na pół asystach.ale to nie znaczy ze ma mnie odrazu napastnik "jednym ruchem" wyprowadzić w pole. jak tak będzie to FIFA 12 nie będzie sie dużo różniła od 11. Obyśmy się wszyscy mylili, bo jak nie to znowu dostaniemy z BUGOWANY i OSKRYPTOWANY produkt (czyt. BADZIEW.) ja się najbardziej boje o te wrzutki. A oczekiwania tak samo jak ORSON mam spore

Edytowane przez adam16505

Opublikowano

no bo to jest tak: EA sie stara, ulepsza, dąży ku symulacji ale....niweczy to wszystko stosując two-button controls , asysty, oraz momentum. Nie da się siedizec na dwóch stołkach- jak mawiał Piłsudski , trzeba sie zdecydowac na coś

oczekiwania duże bo jesli ludzie którzy grają piszą, że to mega symulacja, ze niektózy sie wrecz od tego poziomu symulacji odbiją to jak sie tu nie podniecac na maksa?

no nic, niebawem odpowiedź przyjdzie

Opublikowano

Cienko w tym roku... fifa 11 jak nic... nie widze wcale tego impact engine ... wyglada bardzo arcadowo

Opublikowano

A tam, nie ma co oceniac, tymbardziej po filmach. W zeszlym roku FIFA 11 na filmach wygladala jak FIFA 10 i wszyscy narzekali, ze zaczelo sie odcinanie kuponow. 2 tyg przed premiera demo pokazalo, ze jednak jest inaczej. Jeszcze pare dni i bedziemy mniej wiecej wiedziec na czym stoimy.

Dostępne zespoły FIFA 12 Demo :ac_milan.gifAC Milan,fc_barcelona.gifFC Barcelona,arsenal_londyn.gifArsenal Londyn,olympique_marsylia.gifOlympique Marseille,manchester_city.gifManchester City,borussia_dortmund.gifBorussia Dortmund,

Stadiony:manchester_city.gifEithad Stadium – Man City (opcja zmiany pogody)

Czas trwania meczu :3 minuty (połowa)

- and thats makes me a saaad panda :(

Edytowane przez easye

Opublikowano

Przecież podał link:)

Szkoda że ta Polska wersja będzie okrojona o te loga firm bukmacherskich

Edytowane przez adam16505

Opublikowano

Przecież podał link:)

Szkoda że ta Polska wersja będzie okrojona o te loga firm bukmacherskich

no szkoda...sie zastanawiam ciągle czy kupic pl czy zamówic ang ale chyba jednak wezmę pl- trzeba wspierac polskie oddziały

zresztą me ulubione teamy mają na koszulkach odpowiednio : telefonikę, samsunga i skysports- tak, ze przezyje jakos ;-)

Opublikowano

A nie dodali przypadkiem WKS do reprezentacji? Nie przypominam sobie żebym ich w 11 widział.

Opublikowano

tak z nowych doszły Kolumbia, Chile, Ivory, Egipt i Peru

liga turecka usunięta, ale Galatasaray się uchował w liście teamów z rest of the world

poniżej artykuł z protipami od devsów

http://uk.ps3.ign.co.../1192572p1.html

Edytowane przez black mamba

Opublikowano

szkoda, ze nie pokusza sie o dlc za rozsądną cenę z pełną lista reprezentacji. tak bym sobie zrobił Euro 2012 a tak...będe pewnie kupowął grę dedykowaną Juro i pewnie będe narzekał bo zrobią arkejdówkę jak przy okazji mistrzostw w Afryce;-)

Opublikowano

Koso napisz coś o gameplayu, czy jest wolniejsza niż 11 i jak tam strzały z daleka bo najbardziej mi się podobały te w World cup-ie a w 11 znowu zbaloniały

Opublikowano

kur.wa no, ja glownie gralem w trybie menedzerskim druzynami z Ekstraklasy, a teraz bez pelnej licencji to juz nie bedzie to samo :|