easye 3 373 Opublikowano 30 września 2011 Opublikowano 30 września 2011 szczurek z RB, techniczny w okno po naladowaniu paska, pusc turbo przed strzalem, ewentualnie jak juz jestes sam na sam kiwka wypuszczeniem pilki, badz jakims zwodem. Cytuj
pilik 0 Opublikowano 30 września 2011 Opublikowano 30 września 2011 (edytowane) Witam wszystkich. Ja mam techniczne pytanie jak można zmienić flagę kraju(obecnie nie wiem czemu mam UK) żeby w opcjach rankingowych wyświetlało barwy biało-czerwone (konto live mam na Polskę) ???? Edytowane 30 września 2011 przez pilik Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 30 września 2011 Opublikowano 30 września 2011 Pytanie techniczne. Mozna grac jak we wszystkich pozostalych grach EA online ze skladki czy trzeba kupowac jeszcze online pass? Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 30 września 2011 Opublikowano 30 września 2011 Wiecie moze jak usunac media ze strony http://www.ea.com ? można tylko z poziomu gry, w menu replayów jak masz sloty to sobie możesz nadpisać/skasować Grałem wczoraj dwa mecze w FIFA 12. Nie umiem w nią grać. Totalnie. Osiągnięcie wyniku, który robiłem w poprzedniej edycji, wydaje mi się na razie niemożliwe. Dopóki mam piłkę, to ok, wszystko umiem, ale jak ma rywal... no kurde, nie mogę mu jej odebrać. Trzymanie A i machanie gałką już nie działa za dobrze, normalnie nie wiem, co zrobić, żeby podejść bliżej rywala. Mogę niby gałką się ustawiać na wślizg, ale z rywalem silniejszym to bez sensu, bo zanim to zrobię, to podaje. No co to ma być. nie biegaj za każdym piłkarzem z piłka cisnąc odbiór bo to nie ma sensu, ustawiaj się tak żeby odcinać linie podań, ew. zagęścić pole gry, generalnie nastaw się na maksymalne utrudnienie gry, CPU/gracz ma grać piłke tam gdzie mu pozwolisz ; a do samych odbiorów polecam kółko bo jest agresywniejsze, tylko trzeba trafić bo jest karalne 1 Cytuj
Gość Orson Opublikowano 30 września 2011 Opublikowano 30 września 2011 czyli jak mawiał klasyk :"lepiej mądrze stac niż głupio biegac" :blum1: co działało dokładnie odwrotnie we wczesniejszych fifach Cytuj
ACAB 3 Opublikowano 30 września 2011 Opublikowano 30 września 2011 (edytowane) ,... Edytowane 11 września 2012 przez ACAB Cytuj
Gość Orson Opublikowano 30 września 2011 Opublikowano 30 września 2011 aha miałem zapytac: o co chodzi z tym "utwórz ea online id"? mam tam deflautowo wpisany swój psn id czyli orson1234 , jednak gdy daję ok pisze mi że juz uzywany to ma byc inny login? Cytuj
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 30 września 2011 Opublikowano 30 września 2011 Wiadomo moze cos czy bedzie polski komentarz ? Cytuj
Gracz16 2 Opublikowano 30 września 2011 Opublikowano 30 września 2011 Polski komentarz jest Kod na złote packi UT wpisuje się w menu gry w Sklepie FIFA i jak tam jesteś to klikasz Y/Trójkąt nie wiem jak na PC ale szukaj na dole w nawigacji Wprowadź kod czy coś takiego Cytuj
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 30 września 2011 Opublikowano 30 września 2011 Ale ja nie mam polskiej wersji, jest gdzies do sciagniecia? Cytuj
Gość Opublikowano 30 września 2011 Opublikowano 30 września 2011 Ten polski komentarz jest tak beznadziejny, że i tak po 5 minutach go wyłączysz. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 30 września 2011 Opublikowano 30 września 2011 Pytanie techniczne. Mozna grac jak we wszystkich pozostalych grach EA online ze skladki czy trzeba kupowac jeszcze online pass? Na tym forum osoby twierdzą że tak Ja już ściągam ze składki niestety ponad 9 GB ;( Cytuj
Lipa 512 Opublikowano 30 września 2011 Autor Opublikowano 30 września 2011 Moi forumowi e-koledzy. Nowa fifa nie jest zbyt przyjazna dla mnie. Macie jakieś rady, sposoby, taktyki ? W poprzednich częściach czułem się jak ryba w wodzie, a w tej nie potrafię dobrze rozprowadzić piłki. Ps. Chętnie z kimś zagram kilka sparingów. Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 30 września 2011 Opublikowano 30 września 2011 Ale ta gra jest piekna. Nie moge sie wrecz oderwac, nawet jak mi nie idzie... Awansowalem do 8 ligi i juz zaczely sienschody, bo teraz walcze o utrzymanie, a nie o awans. Cytuj
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 30 września 2011 Opublikowano 30 września 2011 Ja awansowalem do 7 ligi i walcze o utrzymanie xD Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 30 września 2011 Opublikowano 30 września 2011 Ja jak nie mialem zadnej porazki, tak dzisiaj rewelacyjnie wystartowalem od 4ech Wiadomo cos o dodatkowych komentatorach w wersji na xboxa? Bedzie mozna pobrac przez sklep EA? Cytuj
Biały 55 Opublikowano 30 września 2011 Opublikowano 30 września 2011 Po pierwszych 4 meczykach w trybie online mogę napisać tylko jedno - gra jest przecudowna ! Wreszcie można poczuć pełną immersję z prowadzonym zespołem, drybling w końcu jest dryblingiem, a i animacja strzałów dostała niezłego kopa. Każdy mecz to teraz olbrzymie emocje, każda bramka to wielka euforia, a wygrane spotkanie to najpiękniejsze chwile w życiu Polecam wszystkim dwunastą odsłonę tej części - olbrzymi skok do przodu !!! Jedno pytanie, bo jeszcze tego nie ogarnąłem - co oznaczają wspomniane wyżej awanse "z 8 do 7 ligi" itd? Nie rozgryzłem jeszcze meandrów nowej fifki. Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 30 września 2011 Opublikowano 30 września 2011 To sa rankingi. Rozgrywasz mecze, za ktore dostajesz punkty. Zaczynasz od 10 ligi i pniesz sie do gory, badz spadasz:) Ze znajomymi liczy podobnie, nawet sa puchary za sezony, ogolnie bardzo dobry pomysl i o wiele ciekawszy niz zwykle gry rankingowe, z poprzednich czesci. 1 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 1 października 2011 Opublikowano 1 października 2011 Panowie ostatni kontakt z fifą to 10 mam pytanie bo nie chce mi się szukać. Dawniej mogłem grać drużyną i być menażerem jednocześnie zatrudniać ludzi rozbudowywać stadion, znikło to teraz ? Czy nie wiem która to opcja Cytuj
adam16505 5 Opublikowano 1 października 2011 Opublikowano 1 października 2011 Ja awansowałem do 7 i na razie próbuje do 6. bo już 3 sezon tylko utrzymanie:) Cytuj
Gracz16 2 Opublikowano 1 października 2011 Opublikowano 1 października 2011 Złote packi/paczki dostałem (nawet 3 miałem) ale rewelacji nie było dużo kontraktów było więc jest ok z polaków trafił mi się Piszczek Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 1 października 2011 Opublikowano 1 października 2011 Panowie ostatni kontakt z fifą to 10 mam pytanie bo nie chce mi się szukać. Dawniej mogłem grać drużyną i być menażerem jednocześnie zatrudniać ludzi rozbudowywać stadion, znikło to teraz ? Czy nie wiem która to opcja Wybierz opcję Grający Trener. Cytuj
cortezon 1 Opublikowano 1 października 2011 Opublikowano 1 października 2011 Pytanie techniczne. Mozna grac jak we wszystkich pozostalych grach EA online ze skladki czy trzeba kupowac jeszcze online pass? Bez problemow. Sprawdzone Cytuj
Mathiu 180 Opublikowano 1 października 2011 Opublikowano 1 października 2011 Polski komentarz jest Kod na złote packi UT wpisuje się w menu gry w Sklepie FIFA i jak tam jesteś to klikasz Y/Trójkąt nie wiem jak na PC ale szukaj na dole w nawigacji Wprowadź kod czy coś takiego Poprawka - trzeba wcisnąć kwadrat (Redeem Voucher, zamiast Redeem Code). Niestety dostałem same chłamowe karty A pytanko - próbował ktoś wpisać dwa różne kody? Można mieć więcej subskrypcji na gold packi na jednym koncie? Generalnie online miecie. Właśnie utrzymałem się w 9. lidze, ale emocje z tym związane niesamowite Chciałem rozwalić telewizor, jak Rooney strzelił mi bramkę na 2-2 dosłownie w 15 sekund od strzelenia mojej bramy na 2-1 A wczoraj grałem bardzo dobry mecz z Bayernem na 0-0 - oboje dość dobrze i uważnie zagraliśmy w obronie, stąd ciężko było cokolwiek ustrzelić. Tak, czy inaczej muszę popracować nad skutecznością - w każdym meczu mam 2-3 sytuacje stuprocentowe, ale wykorzystuję raptem 2-3 na 10. Cytuj
Lipa 512 Opublikowano 1 października 2011 Autor Opublikowano 1 października 2011 Mam podobnie jak Mathiu. Skuteczność równa 0. Mam nadzieję, że z biegiem czasu osiągnę formę jak w 11 Podklejcie temat, a z 11 odklejcie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi