Opublikowano 3 października 201113 l Litwin w online sie nie da, w ofl zrób to w menu edycji drużyn...... właśnie awansowałem do 8 ligi, w której zaczynają się problemy?
Opublikowano 3 października 201113 l Pajgi. Nie grasz tak źle jak mówisz. Grałem z tobą parę meczy to wiem:) Po prostu czasami zbyt panikujesz. i muisz szybciej grać piłką bo zauważyłem że czesto podajesz odrazu do Messiego jak grasz Barca i wtedy idziesz już do końca nim. A ogólnie nie jest tak tragicznie jak napsiałeś
Opublikowano 3 października 201113 l To Pajgi gra barcą? a fuuu, wstyd ;-) ;-) ;-) nie wiem jak masz przełączanie zawodników ale koniecznie daj manualne (jesli masz inne)
Opublikowano 3 października 201113 l Nie gra tylko Barca, akurat ze mną grał Katalońcami Edytowane 3 października 201113 l przez adam16505
Opublikowano 3 października 201113 l Ja Polską głównie Błaszczykowski ma dobre parametry,szkoda ze się w online nie da.
Opublikowano 3 października 201113 l Online bez reprezentacji? Dziwne, grałem z Portugalią w head to head season.
Opublikowano 3 października 201113 l Gram teraz Realem bo piłkarze są silniejsi i się tak nie przewracają. W porównaniu z tym jak grałem w FIFA 08/09, to teraz jest tragedia. Tutaj online dostaje po 7-8 meczów z rzędu i to jeszcze od rywali z którymi, wiem ,że w tamtych częściach bym sobie dał radę bez problemu (tam miałem ratio tak na poziomie 8/7-1, a tutaj 0,7/8-1 . Adam ma rację, że panikuję (to się objawia tym, że m.in do 60 minuty prowadzę 1:0, gram uważnie w obronie, a potem tracę 4 bramki w 10 minut :blum1: ), ale no zwyczajnie nieraz ciupię tą katalońską tiki-takę na 40 metrze i ni ciula zespół nie idzie do przodu, tylko Messi stoi sam w gąszczu obrońców, plus skrzydłowi stoją przy liniach bocznych, nie specjalnie reagując, że właśnie Leo stara się kiwać 6 rywali. Jak Adam wchodzi do ataku, to nagle robi się ciasno pod moją bramką od Królewskich, momentalnie rusza do przodu cały team. Bawię się taktykami, oszalałym klepaniem L1 i zero postępu. Mam wrażenie, że ta część też WYMAGA uczenia się kiwek, bo zwykłym balansem ciała trudno minąć choćby 1 oblatanego obrońcę. Przełączanie zawodników mam manualne, tak samo jak podania na dobieg i częściową asystę w innych aspektach. Litwin- możesz przypisać taktykę pod strzałki i w sumie musisz tylko zmieniać skład. Nie jestem tylko pewien jak długo działa taka taktyka spod strzałki, wie ktoś? Do zatrzymania gry przez sędziego, do bramki, do końca meczu? Edytowane 3 października 201113 l przez Gość
Opublikowano 3 października 201113 l Wreszcie ogarnąłem trochę te odbiory w obronie, ale i tak raz się człowiek spóźni i już okazja do bramki Ogólnie Fifa 12 bardzo mi się podoba, jak ktoś chce pograć przez neta na PS3 to zapraszam DreyesPL Edytowane 3 października 201113 l przez Daniel_reyes
Opublikowano 3 października 201113 l Mnie póki co przerosło, przegrywam w ostatniej lidze prawie każdy mecz. Zrobię przerwę na tydzień, jak za tydzień dalej mnie będzie doprowadzać do tak szewskiej pasji to dam sobie spokój na dłuższy czas.
Opublikowano 3 października 201113 l strzały w tej grze to jakaś porażka, mocna tuba idzie tylko gdy biegniemy lub jesteś ustawieni w strone bramki, o strzale z ostrego konta jak jesteś tyłem lub nawet bokiem do bramki można zapomnieć bo zamiast strzelić mocno to idzie strzał jakiś z du,py wzięty, nawet nie można powiedzieć że słaby tylko to wygląda jak podanie do bramakrza, przynajmniej w moim przypadku jak ja grałem, w tej kwestii PES faktycznie jest z przodu bo jak grałem i przycisłem odpowiednio strzał to był tak silny jak tego chciałem a tu lipa! Edytowane 3 października 201113 l przez mersi
Opublikowano 3 października 201113 l Gdzie mogę dodać własną facjatę do swojego zawodnika, bo coś mi zniknęła ta opcja?
Opublikowano 3 października 201113 l A w rzeczywistości jak jesteś tyłem do bramki, to strzelasz same celne petardy?
Opublikowano 3 października 201113 l Ale możesz obrócić się w miejscu i walnąć np. z czuba,siła będzie odpowiednia,ale to jest niestety minus fify,tam nie ma petard,tylko lecące i płaczące pseudo balony.
Opublikowano 3 października 201113 l A w rzeczywistości jak jesteś tyłem do bramki, to strzelasz same celne petardy? tak i jeszcze po wrzutce z auto przewrotką z główki strzelam... Nie celne ale dotychczas jak grałem to nie chcieli mi strzelać chociaż tak jak bym chciał. Edytowane 3 października 201113 l przez mersi
Opublikowano 4 października 201113 l W przypływie radości z awansu takie pytanie do tych ktorych nie mam na friendliście: do jakiej ligi dobrneliście online? Mi udało się właśnie awansować do 5. z czego niezmiernie się cieszę
Opublikowano 4 października 201113 l Gdzie znajdę listę wszystkich wyzwań wirtualnej gwiazdy? W grze wiem gdzie, chodzi mi o jakąś stronę, a może jest coś na forum?
Opublikowano 4 października 201113 l panowie, mam problem. mianowicie od dwóch, może trzech dni mam problem ze składami... jak włączę fifę, mam jakieś pogmatwane składy, niby goście Ci sami, no bo statsy i wygląd się zgadza, ale mam jakieś nazwiska z kosmosu! po prostu jakby ktoś podmienił, ale szpaku wymienia dobrze, jednak na pasku są w ogóle nieznane mi persony. Nie ma znaczenia czy konsola podłączona do neta czy nie. Z tym że, gdy pogram online jeden meczyk (tam wszystko gra) wrócę do offline i już jest wsio ok? Ktoś się z tym spotkał?
Opublikowano 4 października 201113 l Nie wiem jak Was, ale mnie ta Fifa online w(pipi)ia niesamowicie. Oddaje na bramke 17 strzałów, przeciwnik 5 i wygrywa 2:0. Mój bramkarz puszcza gole z dupy,a u przeciwnika wyciąga takie piłki że głowa mała, do tego broni 10 sam na sam. Daje sobie spokój narazie z gra online, bo mnie do szalu doprowadza.
Opublikowano 4 października 201113 l panowie, mam problem. mianowicie od dwóch, może trzech dni mam problem ze składami... jak włączę fifę, mam jakieś pogmatwane składy, niby goście Ci sami, no bo statsy i wygląd się zgadza, ale mam jakieś nazwiska z kosmosu! po prostu jakby ktoś podmienił, ale szpaku wymienia dobrze, jednak na pasku są w ogóle nieznane mi persony. Nie ma znaczenia czy konsola podłączona do neta czy nie. Z tym że, gdy pogram online jeden meczyk (tam wszystko gra) wrócę do offline i już jest wsio ok? Ktoś się z tym spotkał? hehe raz mi sie zdarzyło tak, ze wybrałem Wisłę w rankingowym ( a ulubiony team mając ustawiony na Chelsea) i na boisko przeciw Leeds United wyszła Wisła ze składem Chelsea;-) kolo , jaki angol chyba, pisał że azaraportuje mnie do ea chyba ze mu powiem jak to sie robi;-) nie mógł uwierzyc ze to błąd jakis był. Ale to tylko raz
Opublikowano 4 października 201113 l Wie ktoś może jak wygrywać walkę o górne piłki? Bo zawsze tracę w ten sposób bramki ...