KOŁD 1 093 Opublikowano 29 października 2011 Opublikowano 29 października 2011 Nie no Real tez jest przepakowany zwłaszcza te bomby ronaldo z dystansu są wkur.wiające dobrze ze w City tylko Toure ma taki młotek Cytuj
adam16505 5 Opublikowano 29 października 2011 Opublikowano 29 października 2011 CITY A REAL TO NIEBA A ZIEMIA. W REALU TYLKO RONALDO JEST NAPAKOWANY A I TAK CITY GO WCIĄGA ku.rwa znowu CITY mecz o awans do 5 ligi i remis. a bramki mi strzelał z dupy. Kurde muszę znaleźć sposób na city koleś ciagle grał na silve i aguero i biegł do linni i wrzuta az wkoncu IKER popełnił błąd.ahhhhhhhhh. sorry ze CAPS ale zauważyłem w połowie i już mi się pisać odnowa nie chciało Cytuj
Gość Orson Opublikowano 29 października 2011 Opublikowano 29 października 2011 wyjdź z meczu do 5 min jak wpadnie City. Albo przestan grać Realem to ci City rzadziej bedzie wrzucać Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 29 października 2011 Opublikowano 29 października 2011 Znowu miałem wczoraj momentum mecz Wygrywałem od 3 minuty 1-0, a skończyło się 4-1... W dodatku koleś wrzucił taktykę ADHD i po mnie. Zero podań, zmian, biegania, NIC. Znowu się naprzeklinałem strasznie. No i standardowo karny z niczego. Ale dobra, nie narzekam, tylko trza ćwiczyć i awansować do 1 ligi Wczoraj już odrobiłem słaby początek w 2 lidze i pozostałe dwa mecze, które dałem radę zagrać, to wygrałem. Thanks Orson za rozgrzanie przed ligą :* Cytuj
nemesis0_PL 9 Opublikowano 29 października 2011 Opublikowano 29 października 2011 a jak to wygląda grając zespołami z mniejszą ilością gwiazdek?? jest większa różnorodność przeciwnika czy też kreci się wokoło 10 zespołów?? a co do spadania z lig to chyba teraz będzie normalne:)ludzie uczą się powoli coraz lepiej grać i z dnia na dzień będzie coraz ciężej się utrzymywać Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 29 października 2011 Opublikowano 29 października 2011 (edytowane) Nie grałem za wiele w pojedynki, ale grając Ajaksem coś koło 10-15 spotkań, conajmniej 3/4 z tego zagrałem z Newcastle (bo tam jest Agbonlahor z tempem ponad 90), albo Werderem (bo tam jest Wiese i wyciąga prawie wszystko). Ze trzy, cztery razy grałem z czymś innym, ale nawet nie pamiętam co to było. EDIT: a, zapomniałem. Z Borussią zagrałem ze trzy razy. Edytowane 29 października 2011 przez Yakubu Cytuj
chm[u]ra 0 Opublikowano 29 października 2011 Opublikowano 29 października 2011 Po pierwsze. Nie chcecie trafiac na City, to nie bierzcie Barcelon, Realow i po problemie. Przeciez mozna sobie wybrac zespoły 4,5*, albo 4*. Ale każdy peirdoli glupoty, ze City przepakowane, a sam tlucze koksami i jeszcze mowi, ze Ronaldo slaby. Nemesis: Kiedy grasz zespolami 4,5* to gra kreci sie wokól Lille, OM, PSG, Dortmundu, Porto, Juventusu, Napoli, Lazio czasem Athletico. Nie pamietam, zebym gral z jakims innym zespolem 4,5*. Ja grywam Juve, ale tez czasem Porto, albo Athletico. Kiedys gralem 3* Legia, Wisła, Lech, ale gralo sie glownie z LA Galaxy i odpuścilem. Pogrywalem tez Argentyna, ale trafialem na MC non stop i tez dalem spokoj. Z 4* fajnie sie gra, bo bylo spore zróżnicowanie. Kiedys nawet trafilem na jakis zespol z Meksyku Ponizej trzech gwiazdek zszedlem tylko raz: Mecz Widzew-Slask. Troszke tez gralem Machaczkala, ale maly stadion i dziwna kamerka, nie pasowalo mi. Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 30 października 2011 Opublikowano 30 października 2011 (edytowane) Dokladnie. Adam, skoncz z tym MC, sam grasz cyborgami, co robia cuda na kiju. Od waszego (pipi)enia sushi teraz wszedzie widzi momentum! Wygrywa 2:0, i nagle zawodnicy mu sie zaczynaja rozjezdzac przez z(pipi)ane skrypty! "bo on nic nie zmienia, a graja gorzej"... W sumie co z tego, ze ja nagle zmieniam taktyke i zaczynam grac inacze! to moja druzyna dostaje boosta, bo PRZEFRYWA dwoma bramkami... Niedlugo wszyscy zaczna przegrywac jedynie przez bledny kod:) Edytowane 30 października 2011 przez easye Cytuj
nemesis0_PL 9 Opublikowano 30 października 2011 Opublikowano 30 października 2011 w sumie gram Arsenalem i trafiam nie powiem na city....ale idzie w moim przypadku raczej do przodu:)gorzej sie gra z Chelsea chyba mi....a poza tym to trafiam na reprezentacje Hiszpanii oraz Niemiec Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 30 października 2011 Opublikowano 30 października 2011 Super, 2 mecze pod rząd przegrane w 2 lidze i muszę walczyć o utrzymanie, bo awans to marzenie na tą chwilę. Głupie porażki, których nie mogłem zapobiec, bo nie dość, że dobrzy przeciwnicy, to moi obrońcy wyczyniali cuda. Muszę wygrać 4 z pozostałych 5 meczów Cytuj
chm[u]ra 0 Opublikowano 30 października 2011 Opublikowano 30 października 2011 Figlarz: a ile potrzeba punktów do utrzymania w 2 lidze i do awansu do 1? Cytuj
Lipa 512 Opublikowano 30 października 2011 Autor Opublikowano 30 października 2011 Ta gra w tym roku online jest niegrywalna. Dlaczego w starciu z żywym przeciwnikiem nie ma momentum, mimo zmian taktyki itp. ? Cytuj
seb.maz 722 Opublikowano 30 października 2011 Opublikowano 30 października 2011 Figlarz rozumiem,że grasz na manualu i tylko z takimi przeciwnikami? Naprawdę jesteś wysoko! Jak tam grają ludzie w obronie? Oddają też to konsoli,ograniczając się tylko do przełączania przy bocznych liniach? Pytam,bo jestem ciekaw,czy ktoś opanował tą defensywę w taki sposób w jaki próbowali Nam to oddać twórcy gry (samouczek przy pierwszym włączeniu fify12).Ja doszedłem do 5 ligi,ale chyba nie spotkałem się z nikim takim,nieraz kiedy atakuje,to nawet przez cała moją akcje nie widzę nad zawodnikiem ksywy przeciwnika (co oznacza,że kieruje nimi konsola). Niestety ale taka obrona się sprawdza(przynajmniej do 5 ligi).Kiedy na początku grałem normalnie,(zawsze ja kierowałem obrońcą który znajdował się najbliżej przeciwnika) najwyżej grałem w 8 lidze (widziałem,że ludzie próbowali sami bronić),ale później leciałem z TAKIM HUKIEM (wtedy myślałem,że nagle wszyscy ogarnęli obronę).Jeden z użytkowników (B.Mamba,chyba) opisał właśnie w jaki to cudowny sposób ludzie bronią. Zacząłem też tak bronić,efekt był super,awans sezon po sezon,aż do 5 ligi.Tu troszkę schody,2 remisy i minimalne porażki.....no i właśnie,ALE TAKA GRA nie daje mi satysfakcji!!! Ogólnie jestem tym zawiedziony,bo gra mi się podoba,widać dobry kierunek względem poprzedniej edycji,widzę w niej potencjał,ale widzę również,że większość graczy to przerosło i idą na łatwiznę!chęć dobrej zabawy zeszła na dalszy plan kosztem dobrych wyników online! Rozumiem,że o to chodzi aby wygrywać,ale jakim kosztem?!Ja chyba wysiadam,ograniczając się nieraz tylko do meczy towarzyskich za znajomymi i być może rozpocznę tryb kariery. Cytuj
adam16505 5 Opublikowano 30 października 2011 Opublikowano 30 października 2011 easye O co Ty mnie posądzasz że co kłamię czy ze grać nie potrafię. Chcesz to ponagrywam Ci filmiki jak gram z City i co robią mi z Ronaldo. Bo nie jestem wstanie nim uciec nawet na 1m, Więc sam się dziwie o co chodzi bo jak gram z kolegami i graja CITY to wciągam ich jak chce. A online są lagi, a po za lagami sam nie wiem o co chodzi że kolesie z CITY jeżdżą jak chcą, Więc nie pisz mi takich teksów bo wiem co mówię, A już ROBBEN i RIBBERY też są nie do zatrzymania. Więc dziwi mnie dlaczego "mój" CR7 nie biega tak szybko Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 30 października 2011 Opublikowano 30 października 2011 Dla mnie po prostu zespoly typu Real, Chelse, MC, MU sa na tym samym poziomie, w zaleznosci o stylu gry jaki preferujesz. Cytuj
KOŁD 1 093 Opublikowano 30 października 2011 Opublikowano 30 października 2011 Momentum jest naprawde wku...wiające ale całe szczęscie to ja je mam ostatnimi czasy Bo jak przy 14 strzałach gościa i moich 6 moge prowadzić 4:0 XDD z czego 2 na pustą trafil w słupek (4 liga) Cytuj
Gość Orson Opublikowano 30 października 2011 Opublikowano 30 października 2011 easye O co Ty mnie posądzasz że co kłamię czy ze grać nie potrafię. Chcesz to ponagrywam Ci filmiki jak gram z City i co robią mi z Ronaldo. Bo nie jestem wstanie nim uciec nawet na 1m, Więc sam się dziwie o co chodzi bo jak gram z kolegami i graja CITY to wciągam ich jak chce. A online są lagi, a po za lagami sam nie wiem o co chodzi że kolesie z CITY jeżdżą jak chcą, Więc nie pisz mi takich teksów bo wiem co mówię, A już ROBBEN i RIBBERY też są nie do zatrzymania. Więc dziwi mnie dlaczego "mój" CR7 nie biega tak szybko kto wie, może dlatego , że Ribery oraz Robben w realu tez są szybsi niż CR 7? -_______________________ easye dlaczego ty sie denerwujesz jak ktos mówi, ze jest momentum? mase osób tak twierdzi, ty akurat masz inne zdanie i ok- zarówno ty jak i te osoby mają prawo do swego zdania nie? a momentum jest Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 30 października 2011 Opublikowano 30 października 2011 Ja sie nie denerwuje, mnie to smieszy. Ciebie by nie bawilo? Przegrywam 2:0, zmieniam formacje i taktyke i zamykam kumpla w polu karnym. Wyjsc nie moze i zaczyna sie narzekanie na skrypty. Wale mu brame na 2:1 i slysze, przez caly mecz gram tak samo i nagle mi sie obrona rozjezdza. Prosze Cie. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 30 października 2011 Opublikowano 30 października 2011 Czy da się grać online na Fifie składkowej z PSN? Cytuj
Lipa 512 Opublikowano 30 października 2011 Autor Opublikowano 30 października 2011 Czy da się grać online na Fifie składkowej z PSN? Tak. Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 30 października 2011 Opublikowano 30 października 2011 W tych wyższych ligach przeciwnicy ogarniają grę i potrafią się bronić. Nie wiem jak to jest z oszukiwaniem na manualu, ale wątpię, by tak grali, gdyż czasem popełniają błędy, które się da wykorzystać Ja już to prawie ogarniam, gdyby nie problemy ze zmienianiem zawodników oraz pojedynczymi glitchami, psującymi rozgrywkę. Więcej się zmagam ze sterowaniem niż z przeciwnikiem, ale to szczegół. Do awansu potrzeba 18pkt, utrzymanie 12pkt. Cytuj
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 31 października 2011 Opublikowano 31 października 2011 (edytowane) Pierwszy sezon w 3 lidze zakonczony sukcesem i awansem do 2 ligi, zobaczymy jakie tam kozaki graja, do uslyszenia. Score alert: Pierwszy mecz oczywiscie z nikim innym jak nie z barcelona, gosciu prowadzi do przerwy 1:0 po golu glowka niesamowitego messiego mierzacego niecale 175cm wzrostu w starciu z dwoma roslymi obroncami bayernu, co juz przestaje mnie dziwic powoli w tej grze. Na szczescie w drugiej polowie M. Gomez pokazal ze tez umie grac glowa wyprowadzajac mnie na 5-1 i konczac mecz rozlaczeniem sie rywala. Tak a propos, nie wiem jak wy ale ja juz nie mam takiego funu jak to bylo za czasow fify 11. Tutaj trzeba sie borykac non stop z glupimi bledami obrony, z impact engine ktory w wiekszosci przypadkow przeszkadza zamiast pomagac, no i te bramki ktore w wiekszosci przypadkow powielaja kilka schematow, nie mowiac juz o bramkach z dupy ktore srednio wpadaja przynajmniej raz na mecz. Sa pozycje z ktorych brama wchodzi w 9 na 10 przypadkow, no chyba ze ktos naprawde nie umie w to grac, albo przycisnie za mocno i przestrzeli. Chyba chcieli z tego zrobic gre taktyczna z tymi nowymi zagraniami w obronie i przy odbiorze pilki i moim zdaniem zupelnie niepotrzebnie, bo zadna pilka kopana nigdy nie bedzie symulacja tylko gra ktora ma bawic. Ewentualnie jak chca isc w strone symulacji to polecalbym zbalansowanie ataku, bo czasami niezaleznie od tego jakim sie jest dobrym w obronie to nadal wpadaja straszne szmaty, ze idzie osiwiec patrzac na to. Edytowane 31 października 2011 przez Forebode Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 31 października 2011 Opublikowano 31 października 2011 80% racji Forebode co do ostatniego akapitu. Nie zgodzę się tylko z tymi strzałami. Myślę, że jest to spowodowane faktem, iż twórcy po prostu nie są w stanie wyeliminować pewnych schematów strzelania bramek. Tak było zawsze i wg. mnie tak zawsze będzie. Trzeba to niestety zaakceptować. Cała reszta, o której piszesz to sama prawda. Obrona przynosi tylko problemy i trzeba się zmagać z nią, zamiast się skupić na grze z rywalem. Podobnie ma się sprawa z impact engine. Takie kwiatki widuję w praktycznie każdym meczu, że nie pozostaje mi nic innego jak się z tego śmiać. Gorzej jak takie coś się dzieje w meczu rankingowym np. o awans. Wtedy bluzgam Cytuj
chm[u]ra 0 Opublikowano 31 października 2011 Opublikowano 31 października 2011 (edytowane) Nie wiem czy wiecie, ale to, ze gramy np w 5 lidze nie oznacza, ze dostajemy przeciwnikow z piatej ligi. Dostajemy z 4, z 6, a czasem nawet innych. Wczoraj gralem sobie Lechem w sezonach pojedynkow i trafilem na czlowieka z Polski grajaznajomych i cego Legia. Pogadalismy dodal mnie do znajomych, trafialismy na siebie chyba ze 3x. Pozniej okazalo sie, ze od jakiegos czasu gra w 5 lidze, a ja bylem grajac z nim w 6. Dlatego czasem jest tak, ze trafiacie na kmiota, ktorego jedziecie jak chcecie, a innym razem losuje jakiegos nolajfa . Edytowane 31 października 2011 przez chm[u]ra Cytuj
Gość Orson Opublikowano 31 października 2011 Opublikowano 31 października 2011 (edytowane) o własnie, byłem tego niemal pewny gdyby było inaczej strasznie trudny byłby matchmaking dla ea heh pamietam w Worl Cupie jak stoczyłem zciety mecz w Finale , przegrałem i gratluje oponentowi zwyciestwa w mistrzostwach a ten sie pyta o co mi chodzi bo to przecież 1/8 Edytowane 31 października 2011 przez Orson Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi