qb3k 946 Opublikowano 21 listopada 2011 Opublikowano 21 listopada 2011 Tak. "Średni poziom zapory firewall" = moderate NAT. Cytuj
Jędrek 3 Opublikowano 21 listopada 2011 Opublikowano 21 listopada 2011 To odblokuj porty na routerze albo go resetnij, czasem wystarcza. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 21 listopada 2011 Opublikowano 21 listopada 2011 To odblokuj porty na routerze albo go resetnij, czasem wystarcza. Panie, konsola ma przypisane własne ip, 3074 na UDP i TCP odblokowane, dodatkowo ustawione DMZ dla tego ip. NAT jak był średni tak jest Cytuj
Jędrek 3 Opublikowano 21 listopada 2011 Opublikowano 21 listopada 2011 Ja mam jeszcze 88, ale jeśli zawsze miałeś NAT open to pewnie Ci wróci samo. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 21 listopada 2011 Opublikowano 21 listopada 2011 zagrałem z pierwszym człowiekiem na świecie w rankingu manualnym na PS3 (Cris Luiz _84 , cos w tym stylu) grał Realem , ograł Mój Arsenal 5-0. Dobry skór...czybyk, technika kapitalna, w tłoku potrafił się utrzymac przy piłce, robił skuteczne zwody. Dobra lekcja A ja z nim wygrałem... wiesz, gdybym wiedział, że "to takie buty " spiąłbym poslady i przegrał nizej nie byłem gotowy i maderfaker prowadził 2-0 po 10 minutach. Po dwóch karnych - zasłużonych jednak. ________________________ Panowie mam pytanie. W "pokojach" jest grupa "arena ea sports". Mozna tam założyć sesję, w tym RANKINGOWĄ . Czy to jest zaliczane do statystyk kariery? Nie chodzi mi o awanse czy spadki do lig, tylko o bilans zwyciestwa-remisy-porażki w karierze? Cytuj
alipsiok 0 Opublikowano 21 listopada 2011 Opublikowano 21 listopada 2011 Orson w której lidze już ciupiesz? ; ) Cytuj
Gość Orson Opublikowano 21 listopada 2011 Opublikowano 21 listopada 2011 (edytowane) 5 ale to na manualu ma takie se znaczenie- mniej jest ludzi tak, że mozna trafic na leszcza (ograłem ostatnio kolesia w 5 lidze 6-0 , grał Barca- ja Ars) a mozna trafic na takich kozaków: D _________________________ nienawidze grac w dzien :-( <w grze, pora w realnym swiecie mi nie przeszkadza> kiedy są mecze barca- Real? późnym wieczorem! Kiedy są finały i połfinały mistrzostw? późnym wieczorem! Kiedy sa derby poszczególnych topowych lig? późnym wieczorem! Enyweay- wieczorem jest klima strasznie chciałbym opcje by to ustawic Edytowane 21 listopada 2011 przez Orson Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 21 listopada 2011 Opublikowano 21 listopada 2011 A ja znowu mistrzostwo zrobiłem, choć co się nabluzgałem to moje Uwielbiam się zmagać z niedoróbkami w grze, które psują rozgrywkę i dzięki nim się tylko wkur.wiam. Ostatnio mam problem z karnymi w 85+ minucie, praktycznie w każdym meczu takie coś się wydarzy :| Cytuj
KOŁD 1 084 Opublikowano 22 listopada 2011 Opublikowano 22 listopada 2011 Lol jak wy możecie grać na tym manualu. Zagrałem pare meczy i myslalem że zasne. Chyba 4 na 5 było 0-0 a w ostatnim wturlałem 1-0 xD Cytuj
adam16505 5 Opublikowano 22 listopada 2011 Opublikowano 22 listopada 2011 FIGLARZ Nie dajmy się zwariować, są błędy itd, Ale to że masz w ok 85min karnego to przypadek:) Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 22 listopada 2011 Opublikowano 22 listopada 2011 pewnie przewinęło się to już gdzieś tutaj, ale może ktoś napisać jakiś w miare szybki sposób na wyskillowanie swojej wirtualnej gwiazdy? Po niecałym tygodniu grania w sieci widziałem już typów co mieli po 85-90. Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 22 listopada 2011 Opublikowano 22 listopada 2011 Pewnie, że to przypadek, ale skoro się tak wydarza w kilku meczach pod rząd, to już coś jest nie tak Codename - nauczysz się grać ofensywnie, to bramki będą padały Lepsza taka gra niż hokejowe wyniki przy asystach ;] Cytuj
Gość Orson Opublikowano 22 listopada 2011 Opublikowano 22 listopada 2011 no oczywiscie, ze lepsza. Kocham piłke kocham symulacje piłek. A w piłkach czasemm padają wyniki bezbramkowe. Cytuj
zagul 326 Opublikowano 22 listopada 2011 Opublikowano 22 listopada 2011 Kto mi powie jaki jest zwykły tryb do gry online, tak jak w 11 był ten co na koniec dostawało się doświadzczenie itp, wskakiwały lvl ? Cytuj
adam16505 5 Opublikowano 22 listopada 2011 Opublikowano 22 listopada 2011 zagul Nie ma, jedynie gra NIESTANDARDOWA, w tej edycji taką role pełnia sezony online Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 22 listopada 2011 Opublikowano 22 listopada 2011 Pier.dole xD Dzisiaj miałem streaka 5 czy 6 meczy bez porażki grając wyłącznie Arsenalem tylko po to żeby przy 3 meczach do końca sezonu i 2p. do awansu tego awansu nie wywalczyć xD Wkur.wiłem się, wziąłem Francję na jeden mecz i doje.bałem typkowi grającemu Realem 4:0 nenene Cytuj
chm[u]ra 0 Opublikowano 23 listopada 2011 Opublikowano 23 listopada 2011 ja teraz wyszedlem z innego zalozenia. piedrole, biore mc i gole ogorkow. Skoro wszyscy biora real albo mc, to czemu nie. Dobrze mi sie nimi gra. jesli tak sie bawimy to ok. spadlem z 3 ligi do 6, bo gralem argentyna, ale dosc tego. 5eraz czas na triumfalny powrot . ciagle trafialem na real albo mc i obrona argentyny nie dawala sobie rady. Zawsze cos tam przepchneli na sile .Teraz jest sprawiedliwie. gram ciagle real vs mc, ale jak przegram, to wiem ze to nie wina teamow, a musze przyznac ze mc przegralem tylko raz. Gralem z Arsenalem i gosc byl za(pipi)isty i ogolil mnie 4:1. Skoro tak sobie to elektronicy wymyslili, to ok .+ede gral te glupie mecze, az wygram 1 lige. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 23 listopada 2011 Opublikowano 23 listopada 2011 w sumie bez sensu tak grac tylko po to by awansowac wyzej (gdzie czysty fun z gry?) ale ok, kazdy ma swoje rozkminy. co niezmienia faktu, że Real i MC powinny miec 5,5 gwiazdki bo to po prostu nie fair. Cytuj
adam16505 5 Opublikowano 23 listopada 2011 Opublikowano 23 listopada 2011 Zgadzam się z ORSONEN jeżeli chodzi o te 5,5 gwiazdki dla CITY, REAL, BARCA itp. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 23 listopada 2011 Opublikowano 23 listopada 2011 a mi wczoraj na manualu dolosowało na Lecha Poznań ...Real madryt. Zremisowałem 0- 0 bo to noobek był ale grającym na asystach to by pomogło bo system losujący ma w kim wybierac Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 23 listopada 2011 Opublikowano 23 listopada 2011 A ja grałem wczoraj mecz z obecnym nr1 na świecie i przegrałem 2-0. Powiem tak, koleś był po prostu lamerem. Grał jak 90% realowców (sam grał realem), KAŻDA okazja to długa piłka na Ronaldo lub Benzemę, a oni, wiadomo, cyborgi, przepychali się w większości sytuacji i miałem problem, zwłaszcza, że obrona Argentyny jest średnia strasznie. Wkur.wiające, że gra pozwala na takie lamerskie zagrania i są one skuteczne. Grałem może kilka razy z realem, którego gra wyglądała inaczej niż ta opisana wyżej. Tragedia i dramat. Cytuj
chm[u]ra 0 Opublikowano 23 listopada 2011 Opublikowano 23 listopada 2011 Dlatego przestalem grac Argentyna ;/ Cytuj
Mlody-San 0 Opublikowano 24 listopada 2011 Opublikowano 24 listopada 2011 Umiecie w nowej Fifie dośrodkowywać? W poprzednich bardzo dużo bramek strzelałem z dośrodkowań a w tej w ogóle mi nie wychodzi. A gram Liverpoolem i mam w składzie Carrolla a na skrzydłach Downinga i Kuyta którzy przecież statystykę crossing mają bardzo dobrą. Jest na to jakiś patent? Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 24 listopada 2011 Opublikowano 24 listopada 2011 No ja właśnie też mam problem, bo czy to gram Arsenalem, czy Liverpoolem to i tak z dośrodkowań strzelam bardzo rzadko. Wiem tylko, że opłaca się krosować z kontry, bo obrońcy nie ustawiają się tak jak trzeba. Cytuj
Mlody-San 0 Opublikowano 24 listopada 2011 Opublikowano 24 listopada 2011 Z kolei bardzo dużo bramek traciłem po dośrodkowaniach (grając z konsolą). Już wyczaiłem że trzeba wybiegać przed napastnika trzymając LT (chociaż nie zawsze wychodzi) ale w ataku dalej kaleczę grę w powietrzu. Gra ktoś online na PC? Zastanawiam się nad kupnem FIFY na PC żeby pograć online bo z konsolą to katorga. Sama prawie nie popełnia błędów a gracza kara za wszystko. Zawsze grałem na maksymalnym poziomie a teraz zszedłem do Pro. Na World Class już nie wyrabiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi