rapen 4 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 a po co dwa? poprostu ten odlacz i podlacz swojego d-linka, proste. Cytuj Odnośnik do komentarza
borzo123 0 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Walic napisalem do serwisu moze cos odpisza Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 no napiszą ci : "wywal pan ten szmelc i podłącz d-linka" Cytuj Odnośnik do komentarza
borzo123 0 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 heh a moze napisza jak ustawic cos i moze bd dzialac ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 też tak mam z tym "utracono poł z przeciwnikiem" mialem tak przy laczu 3mb, teraz mam 12mb i za kazdym razem laczy mnie jak znajduje przeciwnika. Wnioskuje zatem ze wina slabego lacza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 jaka jest różnica w grze online na 3 mbs a 12 mbs skoro Fifa wymaga 128 kbs wysyłania ? Cytuj Odnośnik do komentarza
adam16505 5 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Słuchajcie mam do was pytanie, wiem że już było kiedyś na forum, ale ponawiam. Czy macie jakieś sposoby na dośrodkowania? Bo ja prawie w ogóle do strzałów nie dochodzę. Może z 10 goli z wrzutki strzeliłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Tak jak w każdej fifie. Jak zaczynasz wbiegać na pełnej kur.wie w okolice pola karnego (jak przebiegniesz obok narożnika można już wciskać dośrodkowanie, zależy od prędkości biegu) i walisz w pole karne. Dużo zależy od tego ilu obrońców atakuje twojego główkersa, czyli najlepiej dośrodkowywać z kontry. Ostatnio po przerzuceniu się na manual zacząłem właśnie wrzucać zamiast szukać podania do ostatniego napastnika i często v. Persie b. dobrze wbija się w mocne piłki. Z drugiej strony mam mecze, gdzie gram w sumie tylko dośrodkowaniami w ataku i nie mogę nic strzelić. Duże znaczenie ma też kompetencja przeciwnika w obronie. Cytuj Odnośnik do komentarza
rapen 4 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 wymaga 128 kbs wysyłania ? czyli ze normalnie mam miec 128kb/s wysylania czy chodzi o to ze ok. 10kb/s wysylania? wiesz o co mi cho? Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Gierki konsolowe potrzebują do gry online jakieś 10-15 kiloBAJTÓW/s downloadu, wysyłu pewnie z 5-10. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 czyli tyle co nic gdy grałem na asystach problemów nigdy nie było , na manualu czasem jest bo mało ludzi gra. Jest opcja, że gdy wyskakuje komunikat raz po razzie, że "połączenie zostało utracone " to gra usiłuję połączyć ciągle z tą samo osobą. A nigdy nie wiadomo kto to- w sensie jaki ma połączenie , jakie ma zabezpieczenia sieci itp Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Ja zauważyłem, że dusząc L2 ze strzałem gracze częściej dochodzą do główek, co prawda czasem wyjdzie z tego jakaś mega nieudana przewrotka, ale i tak większa szansa niż samym strzałem + ustawianie się. Cytuj Odnośnik do komentarza
chm[u]ra 0 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 etam lacza. ost gralem na laczu udostepnionym przez komorke w sieci play z wykupionym pakietem i bylo lepiej niz na kablu z tym, ze pakiet sie skonczyl, a mnie z karty zjadlo 315zl (mialem 500) .To byla bardzo droga gra w moim wykonaniu i pomyslec, ze to tylko 300mb etam lacza. ost gralem na laczu udostepnionym przez komorke w sieci play z wykupionym pakietem i bylo lepiej niz na kablu z tym, ze pakiet sie skonczyl, a mnie z karty zjadlo 315zl (mialem 500) .To byla bardzo droga gra w moim wykonaniu i pomyslec, ze to tylko 300mb Cytuj Odnośnik do komentarza
chm[u]ra 0 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 co sie stalo z tym tematem? Od jakiegos czasu nie widze odpowiedzi i temat ma 77 stron ciagle, a mial juz 79?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 (edytowane) nienawidzę momentum w tej grze , przecież jak się widzi, że bramkarz rywala w 3 meczach pod rząd ma notę powyżej 9 to wiadomo o co chodzi. EA zawsze takie będzie już niestety jedyny ratunek w piłce od 2ksports Edytowane 6 Grudnia 2011 przez Orson Cytuj Odnośnik do komentarza
arboos 4 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Orson Ty się naucz grać a nie pie.... o jakimś momentum !!! Z tymi wrzutkami to wytłumaczyłeś Qubkowi jak nie wiem co. Pewnie chłopakowi chodziło o to , który kierunek trzymać, ile trzymać dośrodkowanie itp... Ja jutro walczę w 2 lidze. Póki co bilans 1-1-1 i będzie walka pewnie o utrzymanie! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 (edytowane) to random oszukańczy , można to tak nazwać ja te wszystkie mecze wygrałem, to było multi z kumplem na kanapie, 2-0 i po jeden zero ale wciąż miałem uczucie,że gra nie daje mi strzelić drugiej bramki by były emocje. No i były ale to nie tak powinno wyglądać ...a my sobie jeszcze gramy o flotę , jakieś drobne sumki jak 5 czy 10 zł za mecz. Co bronił bramkarz? Coś czego w Pes w życiu by nie złapał, w realu też. Strzały z 2 metrów included- wyjąl na wykroku . No wiadomo , że to gra ale jak idą takie ajcje to wiesz, że cię wałują bo prawa fizyki są naciągane. Ech chyba odpuszczam multi w Fifie do czasu aż za ileś tam lat będzie uczciwe Edytowane 6 Grudnia 2011 przez Orson Cytuj Odnośnik do komentarza
Dobos 83 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Jestem bliski pierwszej w życiu platyny zostały mi dwa trofea- wylosowanie karty IF i 50 godzin gry i mam kilka pytań: To trofeum z kartą jest ukryte, czy również trzeba je mieć do platyny? Są jakieś dobre metody na wylosowanie tego? Bo w Fifie 11 mase monet zmarnowałem na talie. Czy trofik na 50 h grania nie jest zbugowane? Bo gram bardzo dużo i aż dziwne że mi jeszcze nie wpadło. To prawda że mecze w Ultimate Team się nie liczą? Tylko te czy jeszcze jakieś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 (edytowane) http://www.eurosport.pl/pilka-nozna/premier-league/2011-2012/carroll-pocalowal_sto3056250/story.shtml Dobre Edytowane 7 Grudnia 2011 przez Ader Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Sam nie mogę w to panowie uwierzyć ale ...sprzedałem Fifę 12 najciekawsze jest to, że na przemian cieszy mnie to jak cholera a zarazem smuci wyszło ciekawie: grałem z kolesiem. On w Fifie 11 toczył ze mną wyrównane meczyki (maszował w obronie) teraz zaczął odstawać. Zwykliśmy sobie czasem przy piwku usiąść , pogadać i pograć o jakieś drobne stawki - przeważnie o 10 zł No i wczoraj gramy , pierwszy mecz poszedł gładko , potem jakieś cyrki. Prowadzę 1-0 w obu meczach i strzelam raz po razie ale takie piłki, które wpaść wręcz musiały a tu Casilas robił takie rzeczy, których nie miałby-najmniejszych szans na powtórzenie w rzeczywistości. Nie mogłem sie oprzeć wrażeniu, ze gra daje szanse kumplowi by mógł wyrównać. Nie wyrównał bo był zauważalnie słabszy ale fakt jest faktem. No i ja mówię, że to chu.jnia on, że fajnie bo są emocję i że kupi ode mnie gre. Wyjął 130 zł i wręczył mi je. Podchmielony wręczyłem mu Fife i pomaszerowałem do domku. Rano sobie myśle "co ja zrobiłem" ok, nie żałuję bo postanowiłem przestać grac w multi od nowego roku, zacznę jednak od teraz. Szło na to zbyt dużo czasu , o wiele za dużo. No i często się się wkur.wiałem gdy włączało się momentum/random. Arboos sobie może mówić co chce , easye również szanuję ich zdanie na temat momentum ale sie z nim kompletnie nie zgadzam, uważam to za beznadziejne rozwiązanie. Jasne, ma je każdy, raz pomaga , raz wypacza wyni, pewnie bilans jest na zero...ba, bym powiedział, ze mam do tego szczęście w Fife 12 ale i tak wkur.wia. Nie podoba mi się i tyle Jakoś mi nie po drodze z taką filozofią EA. Mam Fifkę 11 i sobie od święta zagram meczyk z konsola, np dziś po meczu w LM. Zmienią swoje podejście, może wrócę. Figlarz ogra to mi da znać czy jest dalej momentum-srentum (Arboos właśnie wybuchł ) czy jest normalnie. Ps zajełem 600 pozycję na świecie (cos około) na manualu, byłbym w 200 setce bankowo tylko okres nauki swoje kosztował (baty za batami), tak, ze zaczynało iść mi dobrze. Nawet pokonałem pierwszego kolesia na swiecie ale...ehhh przez momentum dobra , tak tylko pisałem sobie , wesołych świat miski Cytuj Odnośnik do komentarza
ZUS_PL 82 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Fajnie kumpla zrobiłeś, 130 złotych za grę z wykorzystanym kodem sieciowym . Ale z Ciebie kolega Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 A po 139 nówki. Wydymał ziomka na sucho :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Nie dość, że wygrał kasę od kumpla, to jeszcze przy sprzedaży zarobił. Nie mogłeś się Orsonie potargować trochę jeszcze? A nuż byś wyjął z 200zł Ja dziś zagrałem kilka meczów i pierwszy raz w swojej karierze onlinowej się rozłączyłem z własnej woli. Ale po kolei. Na początku szło spoko, kosiłem leszczy aż miło. Potem zaczęły się problemy ze sterowaniem, podaniami, przebitkami i moi zawodnicy ruszali się jakby ważyli po 200kg. Pierwsze 2 mecze z takim MOMENTUM (tak, nie bójmy się tego tak nazwać!) jeszcze udało mi się rozstrzygnąć na swoją korzyść (remis i zwycięstwo), bo przeciwnicy żałośnie słabi, ale potem trafiłem na dobrego kolesia, który już nie miał problemów, by wykorzystać bugi. W 35 minucie już 4-0 było, wszystkie gole padły dokładnie tak samo - dośrodkowanie po ziemi, moi obrońcy szaleją i koleś wbija bramkę. Wkur.wiłem się, wyłączyłem w pizdu i nie mam zamiaru grać w fife przez jakiś czas. Takie kure.wskie momentum to przesada. Jeszcze nigdy nikt mnie tak nie upokorzył. Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Meh, miałem wrzucić manual appreciation posta, ale powtórki na EAFootball World się zje.bały i zamiast trzech różnych bramek z jednego meczu mam tą samą 3 razy zuploadowaną O_o. Anyway. Koleś grał Realem, taktyką "podam do bota i się zobaczy". No i tak w jakiejś 20. minucie zrobił rajd Cristiano, podał w pole karne i Benzema, będąc ustawiony tyłem do piłki, obrócił się i zaje.bał bramkę. Trudno. Ja pełna mobilizacja, szybka akcja odwetowa i od razu gol po ładniutkiej wymianie w środku pola i strzale Artety z mniej więcej linii pola karnego. Następnie wje.bałem Persiem po fatalnym podaniu przeciwnika, a potem zaje.bałem piękną brameczkę Walcottem mijając bramkarza na obieg prawą gałką Myślałem w sumie, że typek ucieknie, ale oprócz czerwonej kartki dla Pepe w 90. minucie już nic nie odpier.dolił. Reasumując- manual podoba mi się. Nawet pomimo tego, że w następnym meczu doje.bałem z Schalke, gdzie koleś farciarsko zaje.bał mi z główki w 84. minucie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 panowie cytuję : "w Realu jest po 219 zł to jak ci dam 130 to będziesz pokrzywdzony?" . Myślałem, że chodzi jednak po 160 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi