Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 240,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• qb3k Ty się naucz człowieku grać a nie piernicz mi tu takie farmazony, bo pewnie jesteś tak beznadziejny jak cała ta plejada ADHD! Jak nie chcesz , żeby Ci biegali jak porąbani to sobie ustaw defensy

• Kompilacja kwiatków z Impact Engine:

• nie wiem, może ktoś nie widział, ale polecam typa. Epicki.

Opublikowano

to po co je zapraszac na Fife? no chyba, że w nią grywają ale prawdopodobieństwo tego równe jest istnieniu istot rozumnych na księżycu

my jak robimy ze znajomymi turnieje i przyjdzie jakis lachon to modli się kiedy to "dziadostwo " się skonczy.

I jakos żaden sie na palił do tej pory by zagrac

Edytowane przez Orson

Opublikowano

Oj uwierz są dziewczyny które grają w Fifę :) Np moja chociaż przyznaję będąc ze mną musiała polubić tą grę :D

Opublikowano

to gdzie ta relacja :) ?

Opublikowano

Wbrew temu co pisaliście, było po prostu MEGA-MISTRZOWSKO! Trzy dziewczyny to partnerki uczestników (w tym moja) więc nie widzę nic złego w ich obecności. A wręcz świetnie się bawiły. W rozgrywaniu tabeli pocieszenia również nie widzę nic złego, skoro też za wygraną była nagroda (magnes EURO2012 na lodówkę :) ), za pierwsze ofkors puchar. Była walka, były emocje. Wszyscy traktowali turniej poważnie, nikt nie odpuszczał.

20:30 zaczęło się losowanie. Rozstawialiśmy wg uczestników czynnie i obecnie grających w FIFĘ- było 8 osób i 3 z nich grało kiedyś lub miało styczność z grami EA SPORTS. Reszta to wymiatacze, w tym dwóch z XBOXa.

No więc wyszło tak:

ćwierćfinały:

Przemo (Man City) - Tom Quest (Man City) 3-4 (po dogrywce, Przemo wygrywał 3-2 do 90min!)

Suło (Barca) - Żmudzior (Milan) 0-2 (najładniejszy mecz całego turnieju poza finałem, była walka)

Benek (Real) - Damian (Chelsea) 0-4

Moszczu (Barca) - Daras (Man Utd) 2-3 (po dogrywce :blum2: )

półfinały:

Tom Quest - Żmudzior 0-2

Damian - Daras 4-1 (dostałem baty, porażka :ph34r: )

finał:

Żmudzior - Damian 1:2

Finał był bardzo ciekawy. Żmudzior przegrywał już 0-2 do przerwy ale w drugiej poł. zaczął ostro napierać, szybko strzelił bramkę. W 75min miał "sam na sam" a w 90 zamieszanie w polu karnym i niewiele brakło do bramki. Damian wygrał, Chelsea górą.

Turniej pocieszenia wygrał Suło, czyli największy przegrany i faworyt. I wbrew pozorom tam też były emocje, przegrani z ćwierćfinałów grali półfinały pocieszenia a tam jeden mecz skończył się 1-0 w tym milion słupków i poprzeczek, śmiechu było co nie miara.

Potem jeszcze zagrali superpuchar :rofl: ROTFL

Polecam Wam takie inicjatywy dla znajomych, naprawdę były jaja.

Jeszcze statystyki turnieju:

5h, 3 flaszki, "ileś tam butelek po browarze", 2 mega pizze :)

Edytowane przez _daras_

Opublikowano

Dzisiaj na National Geographic (godzina 22) odcinek z cyklu "Megafabryki" pod tytułem: FIFA 12 Super Gra. Widziałem przypadkowo zwiastun ostatnio i zapowiada się ciekawie :) Będzie można sporo zobaczyć, jak wygląda produkcja najlepszej "kopanej" gry na swiecie :)

Edytowane przez BasteKSG

Opublikowano

Tak patrze teraz na zasady tego turnieju liveleague w FIFE i jest tam

"XBOX LIVE -> MECZE TOWARZYSKIE ONLINE

Typ gry – Nierankingowa

Poziom drużyny – Dow.

Długość połowy – 6 min

Sterowanie – Dow.

Szybkość – Normalna

Typ składu - Online"

Czyli co bedzie mozna grac starym systemem obrony :/ ? Bo przy tych ustawieniach chyba nie da sie wymusic tactical defending.

Opublikowano

no nie da sie w towarzyskich. Swoją drogą niezły lol zrobili, człowiek chciał pograc towarzyskie mecze by sobie pocwiczyc a dup.ki brały stary system obrony

Opublikowano

Mi się wydaję, że w towarzyskich gdy jedna osoba ma tactical to druga nie może grać na starej, nawet gdy jest włączone dowolne sterowanie. Gdy graliśmy z Figlarzem i on chciał pograć na starej obronie (ja miałem tactical) to i tak gra wymuszała nowy system.

Opublikowano

Mowia ze w nierankingowy mozna, ale przeciez na LL zasady zawsze zmieniaja sie 10 razy, wiec pewnie jeszcze poprawia.

Opublikowano

Mi się wydaję, że w towarzyskich gdy jedna osoba ma tactical to druga nie może grać na starej, nawet gdy jest włączone dowolne sterowanie. Gdy graliśmy z Figlarzem i on chciał pograć na starej obronie (ja miałem tactical) to i tak gra wymuszała nowy system.

mozna , kiedys grałem tak. w wariancie, że koles miał starą obronę online (widac to od razu), sam też tak spróbowałem

ale to dawno, moze jakis patch to wyłaczył - tego nie jestem pewny

Opublikowano

Jak ustawić te wszystkie pierdoły (szybkość strzałów,dokładność podań) by można sobie pograć w miarę casualowo,ale bez przesady,żeby nie wpadały mi strzały z połowy boiska tak często ? 50 ?

Opublikowano

Pytam z tego względu,że gram u kumpla a on ma jakieś (pipi) ustawienia i wpadają bomby z 40 metrów za każdym razem.Nie wiem jakie są domyślne bo nigdy w tym nie grzebałem.

Opublikowano

W ustawieniach gry masz przycisk (przywroc domyslne), przejdz przez wszytskie zakladki i go wcisnij.

Opublikowano

heh niezła żenada, nie wiem czy sprawdzaliście eliminacje do FIWC online, ale gdybyście chcieli powalczyć to musicie być nolifami bo to nie jest tryb dla smiertelników, po 2 dniach ludzie mają po 75+ meczy a tam najbardziej liczy się ilość rozegranych meczy (z dobrym ratio do tego)

mecze wyglądają tak że ktoś wychodzi na 1-0 i klepie na swojej połowie do końca, naprawdę - polecam :bad::music:

Opublikowano

w takich trybach generalnie tak bywa, ludzie w skali masowej to deby skonczone- zamiast sie pobawic wolą robic gnój :/

Opublikowano

Czy w FIFIE w trybie menedzerskim moge zmienic klub w trakcie sezonu?

Opublikowano

Chyba tylko jak cie wyrzucą :P

A na serio to nie, nie możesz.