Skocz do zawartości

Fifa 12

Lipa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odwiedzam kącik po paru miesiącach i widzę, że EA nie postarało się naprawić tego aspektu, który powodował u mnie efekt opętanego przez demona fucków i kurev. Czekam więc w hibernacji do edycji z numerkiem 13.

PS. Czy naprawili w octatnich miesiącach cokolwiek ?

Gość Orson
Opublikowano (edytowane)

oni TEGO nie poprawią, jesli będe kupował 13 to z załozeniem, ze akceptuje momentum...tylko czy to się da przełknąć? :confused:

Edytowane przez Orson
Opublikowano (edytowane)

Gratuluję i nie wierzę.

Przeciez statystyki mozesz sprawdzic. W calej 3 ldze po 6 spotkaniach mam 5 zwycienstw i 1 remis. W 4 lidze zdobylem 18pkt, wiec stwierdzam, ze poziom chyba sie obnizyl, bo wszyscy zawsze pisali, ze jest tak ciezko, glownie gralem z kumplami wiec nie wiedzialem. Caly moj bilans to 47-13-12 i te 12 porazek nie bylo az takich bym sie czul oszukiwany przez gre. Bralem tez udzial w turnieju LL, trafilem na czolowke polska i zostalem roz(pipi)any !

Momentum sromentum, grac trzeba sie w koncu nauczyc wiec Orson, jak masz kupowac i w kazdym poscie pisac to samo co kazdego roku, to please kup z Lonsem I matinxem PES'a!

Edytowane przez easye
Opublikowano

Nie, ale serio, nic nie poprawili w detekcji kolizji, w wywracaniu się połowy defensywy o samych siebie itd?

Gość Orson
Opublikowano (edytowane)

w fifie jest momentum drogi easye :) swoją drogą nie wiem co masz do mnie ale je.bie mnie to centralnie, 2 osoby piszą o momentum , dopisuje że wg mnie mają rację a ty ZAWSZE odnosisz sie fo mnie. 28 letni typ a dalej fanboj i to Fifa momentum edyszyn. Nie odpowiadaj ji bo nie ma o czym mówić

powiesz mi po raz 5 bym się nauczył grać (nie ma to jak się zawiesić ) tyle że grałem w 2 lidze ty DO DZIŚ tam nie awansowałeś. I to na manualu, którego ty nie ogarniasz.

a że momentum nie wytną to niemal PEWNE , poczytaj PDFa którego dał Mamba i

je.bać ea :D

momentum też :D

Edytowane przez Orson
Opublikowano (edytowane)

Bo gram na lepszej konsoli, gdzie mozna normalnie pograc z kumplami, pogadac przez headset i w (pipi)e mam rankingi.

Wlasnie awansowalem do 2 ligi po zaledwie 6 spotkaniach i uwaga, w ostatnim meczu prowadzilem 2:0 juz po 7 minutach. Koles ewidentnie zmienil taktyke, jego pilkarze inaczej sie ustawili, czulem, ze dal FULL Offence, pressing i zamknal mnie na kolejne 20 minut. Szybka bramka i bylo 2:1. Przejal inicjatywe i przez moment nie moglem wyjsc z polowy - widze Orsona na moim miejscu

"(pipi)e - NIE GRAM - MOMENTUM !"

EDIT: Orson - w kazdej FIFIE byles znawca, a to, ze sie bronic nie da, a to ze zagrania 1-2 zawsze wchodza, a to, ze bramkarze sa nadludzmi i wszystko wyciagaj, a za kazdym razem jak z Toba gralem to nic z tych rzeczy nie potrafiles udowodnic. Na koniec stwierdzales, ze widocznie jestem dobrym graczem i mi to nie przeszkadza. GO(pipi) PRAWDA - jest momentum, ale nie na tyle uprzekrzajace, by pisac ze cala gra jest z(pipi)ana. Niektorzy zas widze w profilu prawie tyle samo meczy przegranych co wygranych i pisza, ze to przez momentum, wezcie sie w koncu ogarnijcie.

Pajgi w co 2 meczu wpadali na siebie ? Bo aktualizacji bylo sporo, ale nawet bez jakies cyrki zdarzaly mi sie rzadko.

Edytowane przez easye
Gość Orson
Opublikowano (edytowane)

Fifa jest jak kilo mułu, online ssie paue :)

ej ty wiesz że beka z ciebie , każdy sobie uważa jak chce (choć akurat większość tu jeździ po Fifie momentum,edyszyn ) a tobie gul skacze :D

odstaw gry chłopie xd

Edytowane przez Orson
Opublikowano

eayse- no nie w co drugim, a w momentum nie wierzę, odstawiłem FIFA 12 bo nie ogarniam i tyle :)

Gość Orson
Opublikowano (edytowane)

pajgi nie bardzo mam czas by szukać, kilka stron temu Black Mamba wrzucił tu link czy ps zrobił z jakiegoś PDFa od ea, tam masz OFICJALNIE o momentum.

to nie kwestia wiary, tak jakbyś powiedział, że nie wierzysz w istnienie atomów - są one bowiem potwierdzone :P

easye- nie rozmawiam już z tobą o piłkach z prostej przyczyny - NIE ZNASZ SIĘ NA NICh. Być może w innych dziedzinach jestes kumatym kolesiem ale na pilakch się nie znasz.

bramkarze- dowód niezbity no kur.wa tak niezbity jak tylko moze byc-- oceny pomeczowe. 10/10 ? 9,90? Pewnie.

Koniec- nie rozmawiam bo się nie znasz :D

ps ekspert eksspert- dobre sobie. To ty tak mówisz chyba bo ja tak nigdy nie uważałem. Chciałeś mi pocisnąć a jesl ijuz mamy się gówniarsko licytować to ty umiesz duzo mniej - bo manuala nie ogarniasz :D ech , dobra, konic, nie gadam z tobą :D

Edytowane przez Orson
Opublikowano (edytowane)

Orosn, a jakie gry traktujace o pilce noznej maja lepsze multi niz FIFA i nowa FIFA STreet ? LOL, grales ze mna kiedys na manualu ? NIe - gralem za to z Toba na czesciowych, gdy Ty jeszcze z Asysta gry nie ogarniales i pamietam, ze miales problemy z reprezentacja Polski, wiec please.

Zreszta, stary nie wiem skad w Tobie tyle hejtu, mam to gdzies, ale z lekka zenujaco czyta sie posty kolesi, ktorzy jak juz wspomnialem przegrywaja co 2 spotkanie i pisza, ze to przez 'momentum".

www.easye.home.pl/orsonpl.jpg

19 meczy z rzedu i same remisy ? Momentum nie pozwolilo strzelic bramki ?

Edytowane przez easye
Opublikowano

Niby poprawili Ultimate Team, a wczoraj pierwszy mecz i odrazu zwiecha przy ladowaniu meczu (na ekranie gdzie widac sklad przeciwnika) i pol final turnieju poszedl sie kochac

Gość Orson
Opublikowano (edytowane)

hejtu ? doc czego? do gry? to rzecz- nie obrazi się. bo ssie paukę, ma obrzydliwy system zwany momentum. Po prostu wyrażam olbrzymią dezaprobatę ma kur.ewstwo ea.

up: no i to całe ea. Dlatego ciagle powtarzam, że to komercyjne obrzydliwe skur.wysynskie memluchy

edit - tabelka z moimi remisami : była to druga liga i kres moich możliwości i, stąd remisy. Nie ma to wspólnego z momentum- które jest , przeszkadza i czyni gre bez sensu- wg mnei i wielu innych

Edytowane przez Orson
Gość Orson
Opublikowano (edytowane)

Mendrek mówił mi bym raportował takie posty. Na twoje szczęście Frankiego Four Fingersa mam w poważaniu- nie podje.bie cie :D

ale cos czuje że sam posta zedytujesz

ps je.bac Electronic Arts !!!! one one

PZPN tez

ps 2 zaakceptuj , że ludzie (niektórzy) nie lubia EA , że im momentum przeszkadza , ze czyni dla nich grę bez sensu.

jako suplement akceptacji :

melisa_zielnik_polski_herbapol.jpg

Edytowane przez Orson
Opublikowano (edytowane)

Mysle, ze jak bedziesz robil wieksze odstepy miedzy wierszami, to wszyscy Cie popra w Twojej krucjacie przeciwko EA!

Po Lonsie, Matinxie przyszedl czas na Orsona - ostatniego mesjasza gier sportowych forum psxextreme ! Jedyny obiektywny, cala reszta, ktorym sie ta gra po prostu podoba, to FANBOYE ! Przepraszam, jezeli Cie urazilem, to byl zart, myslalem, ze w Twoim stylu, skoro przez ostatnie strony musze przebijac sie jedynie przez tego typu wypowiedzi:

ps je.bac Electronic Arts !!!! one one

Po prostu wyrażam olbrzymią dezaprobatę ma kur.ewstwo ea.

up: no i to całe ea. Dlatego ciagle powtarzam, że to komercyjne obrzydliwe skur.wysynskie memluchy

Fifa jest jak kilo mułu, online ssie paue :)

je.bać ea :D

momentum też :D

bedzie to (pipi)= fak off ea

To jest dopiero dyskusja na poziomie - zluzuj w koncu pory, sprzedaj FIFE i inne produkcje EA, przeciez nikt Ci nie kaze grac w te "szatanskie gry", ale nie rob tutaj na sile burdelu.

I powiedz mi, na czym polega Twoj problem z momentum, skoro od 20 spotkan masz same remisy i raptem 1 porazke ? Teraz przez momentum tez nie da rady bramki strzelic ?

Edytowane przez easye
Gość Orson
Opublikowano (edytowane)

EDIT dla urażonego Orsona: Bez kitu, piszesz w tak irytujacy sposob, ze nic tylko 'cokolwiek' Ci w realu ! :sorcerer:

lol jaki cziken - napisał że mi chce zaje.bac i się przestraszył i zrobił edytę.

kura2.jpg

NIE WIEM CZY WIESZ ALE POPEŁNIŁEŚ WŁAŚNIE FORUMOWE FAUX PAS- zero tolerancji dla czikenów edytujących swe posciwa ze strachu przed moderacją.

ps ja.bac EA , je.bac PZPN. Chyba wpiszę sobie to w sygnę. Ale to kiedyś.

ps 2- już ci to tłumacze SERIO KTÓRYS RAZ - wejdż w profil, oznacz mnie jako ignorowanego użytkownika i nie będziesz widział mych postów. Dasz rade to zrobić- zrób

ps 3 ko ko ko ko ko

Edytowane przez Orson
Opublikowano (edytowane)

Rozmowa jak dzieckiem. Urazilem Cie, wiec przeprosilem - nie przez strach przed banem. Ty zas na sile starasz sie pokazac, jak bardzo masz na wszytsko wy(pipi)ane, piszac posty jak jakis stadionowy troglodyta. NIe lubie takiej dyskusji - ot co. Konczac - miss of the week !

http://www.youtube.com/watch?v=fEg_tngoHP4

Edytowane przez easye
Gość Orson
Opublikowano (edytowane)

jasne, jasne , kto ci w to teraz uwierzy. Prawa forumka sa bezlistosne :)

(tu wyobraź sobei wklejone zdjęcie wielkanocnego kurczka)

a serio już- na przyszłość albo serio daj na mnie ignora - bedzie ci się zyło lepiej skoro cię denerwuje. Po to taką opcję dodano. Bo wyobraź sobbie, ze mi twe przeprosiny nie sa potrzebne ani tez sie nie obraziłem- tylko twa edycja posta w którym deklarujesz chćec zaje.bania mi jest metodą a la ko ko ko -kurczak. Tak robi na forum oqozoo, teraz jest dwóch edytmenów.

No albo też pogódź się z tym, że nie cierpie EA i daję temu wyraz bo...patrze 3 i więcej stron temu,. W skrócie- momentum :D

Edytowane przez Orson
Gość Orson
Opublikowano

jako soba która straciła forumkowy fejm, okrywając sie niesławą (kurczak ) - nie możesz być mi partnerem do polemiki.

straciłbym poważanie w forumkowym pancz-fajt-klabie

Opublikowano

Wiesz co Orson, Ty naprawde jestes jakis dziwny. Tak czytam te Twoje posty i poki co zdjagnozowalem Cie jako "Orson wie lepiej". Gadasz trzy po trzy, bluzgasz, wysmiewasz, wyszydzasz innych userów (mających inne zdanie od Twojego) jedynie zreszta slusznego. Tak bylo z graniem na asystach, tak jest z momentum. Pozujesz tu na guru od wszystkiego. Easye ma racje. Zluzuj pory czlowieku. Wchodze tu ostatnio nieczesto, ale jak wchodze, to juz wiem, co zastane. Wymadrzajacego sie Orsona, ktory wylewa tony pomyj na EA, Fife i dogryza uzytkownikom majacym inne zdanie od jedynie slusznego. Wklejac zdjecia kurczakow i wyzywac kogos od chickenow? Prosze Cie. Wcale sie nie dziwie, ze Easye napisal co napisal, bo jestes strasznie irytujacym czlowiekiem (dla Ciebie pewnie to komplement- zaznaczasz w swoim zeszycie plusiki przy ksywkach ludzi, ktorych udalo sie wrukwic, wysmiac, "zaszczekac"). Co wiecej, to zdjecie kurczaka mozna odniesc rowniez do Ciebie. Najpierw pytasz na forum kogos (kto nie zgadza się z Tobą w jakiejs sprawie), czy ma mózg, a w drugim poscie piszesz "nie nie mowilem, ze jestes glupi". To jest slabe. Wiem, że pewnie teraz mi odpowiesz w swoim stylu, ale nie oczekuj polemiki, bo idac za Twoja rada za chwilke dodam Cie do ignorowanych i nie bede musial meczyc sie podczas przegladania forum.

Gość Orson
Opublikowano (edytowane)

no to dodaj do ignorowanych - przecież po to jest taka opcja :) polecam ją tez easye- naprawdę polecam - bo wątpie bym przestał szydzić z EA , jest to ma najbardziej znienawidzona firma. Ale swoja droga dziwię sie strasznie easyeye (jowi ) - gdyby on mnie choć troche irytował od razu bym go dał do ignorowanych, z drugiej strony ja u działam na nerwy a tego nie robi- masochizm.

nazwałem go chikenem bo zrobił coś , co w forumowej etykiecie uchodzi za faux pas straszliwy - stchórzył i COFNĄŁ diss w obawie przed warnem. Czyli chicken. Tak tu traktowano osoby , które edytowały posty ZMIENIAJĄC ich wczesniejszy sens- jesteś tu krótko więc nie wiesz. No i jesteś bardzo bardzo nieobiektywny , tudziez nie zrozumiałeś- napisałem, że sie zawiesił -bo sie zawiesił.

chyba z 5 razy napisał mi, ze NIE OGARNIAM tej. gry - DLATEGO napisałem mu , że ogarniam bardziej niż on skoro potrafię grac na manualu. Just all, żadne pozowanie na guru.

Edytowane przez Orson
Opublikowano (edytowane)

Ale co to zmienia, ze grasz na manualu, jak nawet na asyscie nie potrafisz skleic akcji :) gralem na manualu, razem z MacGaverem dosc dlugo, ale teraz mi szkoda czasu, zreszta zadnego turnieju na manualu nie wygrasz.

Po drugie, za kazdym razem pisze, ze nie jestem guru, wiec skoro mi na 60 meczy w rankingu zdarzylo mi sie moze z 5 gdzie decydowal random o mojej porazc(w pozostalych bylem po prostu slabszy), na prawie setke z przyjaciolmi takze nie odczuwam, ze konsola w wiekszosci spotkan pomaga mojemu przeciwnikowi, wiec nie uwazam ze jakikolwiek przypadek niszczy ta produkcje, a juz na pewno nie w takim stopniu jak to przedstawiasz, bo Random w grach sportowych byl zawsze i bedzie.

TY ostatnie 19 meczy remisowales 0:0, 1:1 i piszesz ze momentum z(pipi)ala ta gre. Czym objawia sie boost dla jednej z druzyn przy remisie? Bo juz z lekka sie pogubilem.

W 10, 11 momentum polegalo na tym, ze jak strzeliles 2 szybkie bramki dostawales boosta, i ciezko juz bylo z Toba wygrac. To dlaczego teraz tak czesto jak prowadze 1:0, 2:0 ludzie szybko odrabiaja strate? Maja boosta bo przegrywaja? Nie czesto po prostu zmieniaja taktuke!

A co z Home i Awey? Dziwne, ze juz tego sie nie czepiacie, przeciez w kazdej poprzedniej edycji grajacy u siebie wedlug teorii spiskowych lonsa i innych mial z automatu boosta :)

Zreszta nie wazne, niedlugo kazda porazka dla niektorych bedzie wynikala z momentum. Dobrze, ze nie aktualizuja znakow zodiaku, bo pewnie kosmos mialby taki wplyw na forme zawodnikow, ze Gerrard strzelalby z kazdej pozycji i akurat Ty nie moglbys mu odebrac pilki!

Edytowane przez easye