Gość Pawlo PL Opublikowano 10 maja 2012 Opublikowano 10 maja 2012 (edytowane) Ta gra jest tak zajexxsta, że nie mogę przestać w nią grać. A gram tylko offline z bratem (we dwóch w lidze). Nabiliśmy już 29 poziom i coś koło 530 meczów. Jako że nie zapowaida się rewolucja w FIFIE 13, możliwe, że zostanę przy dwunastce. Dawno żadna gra mnie tak nie bawiła. Edytowane 10 maja 2012 przez Pawlo PL Cytuj
Gość Pawlo PL Opublikowano 10 maja 2012 Opublikowano 10 maja 2012 Rozpier.dala mnie ten Impact Engine To, co udało mi się dzisiaj nagrać (tak, kalkulatorem) : Cytuj
easye 3 358 Opublikowano 11 maja 2012 Opublikowano 11 maja 2012 (edytowane) Od 3 lat Dla mnie ta gra tez jest piekna, ze znajomymi kazdy sezon wyglada inaczej i prawie roku gra wciaz mnie zaskakuje! Edytowane 11 maja 2012 przez easye Cytuj
chm[u]ra 0 Opublikowano 11 maja 2012 Opublikowano 11 maja 2012 Pawlo PL co dziwnego w tym filmiku? Po prostu złączyli się dupami jak psy. Normalka :). Cytuj
adam16505 5 Opublikowano 11 maja 2012 Opublikowano 11 maja 2012 Ta gra to wielkimi chwilami wielki badziew, już pomijając te durne MOMENTUM... Niestety lepszej na rynku piłki nie ma więc się muszę męczyć. Cytuj
chm[u]ra 0 Opublikowano 11 maja 2012 Opublikowano 11 maja 2012 Ta gra nie jest doskonała. Ale tak naprawde potrzeba przenieść gameplay z UT do H2H i byłaby idealna. I tego bym sobie życzył w wersji 13. Cytuj
RychuDTC 2 Opublikowano 11 maja 2012 Opublikowano 11 maja 2012 ra' timestamp='1336735016' post='2615333']Ta gra nie jest doskonała. Ale tak naprawde potrzeba przenieść gameplay z UT do H2H i byłaby idealna. I tego bym sobie życzył w wersji 13. W sumie to ten sam gameplay jeśli się ma słaba chemie. Jakby mieli przenosić widok gry z chemią gdzie brązowi latają jak szaleni i walą po okienkach itd to chyba lepiej żeby tego nie robili co Cytuj
adam16505 5 Opublikowano 11 maja 2012 Opublikowano 11 maja 2012 No własnie Rychu ma racje, jakby w H2H był aż taki arcade to by wogóle sensu nie miało, Szkoda że EA leci w kulki i nie pyta graczy o zdanie. (tak naprawdę a nie na pokaz...) Dla mnie najgorszą rzeczą w tej grze są bezsensowne wrzutki i rogi, nic się z tym nie da zrobić, ma wpaść to wpadnie i żadne umiejętności nie pomogą,,, a to tylko jeden z wielu problemów Cytuj
chm[u]ra 0 Opublikowano 11 maja 2012 Opublikowano 11 maja 2012 (edytowane) ra' timestamp='1336735016' post='2615333']Ta gra nie jest doskonała. Ale tak naprawde potrzeba przenieść gameplay z UT do H2H i byłaby idealna. I tego bym sobie życzył w wersji 13. W sumie to ten sam gameplay jeśli się ma słaba chemie. Jakby mieli przenosić widok gry z chemią gdzie brązowi latają jak szaleni i walą po okienkach itd to chyba lepiej żeby tego nie robili co Ale w UT brązowi z dobrą chemią są i tak słabsi od złotych z dobrą chemią, więc dla mnie ok. A ze strzelają po okienkach, niech sobie strzelają. Lepsze to, niż ciagle nawijanie na jedną nogę i bieganie z ukosa, albo strzelanie curly shotow z 25 metra. Edytowane 11 maja 2012 przez chm[u]ra Cytuj
arboos 4 Opublikowano 16 maja 2012 Opublikowano 16 maja 2012 Ta gra to wielkimi chwilami wielki badziew, już pomijając te durne MOMENTUM... Niestety lepszej na rynku piłki nie ma więc się muszę męczyć. PES2011 to była gra genialna !!! Cytuj
adam16505 5 Opublikowano 16 maja 2012 Opublikowano 16 maja 2012 (edytowane) Ta gra to wielkimi chwilami wielki badziew, już pomijając te durne MOMENTUM... Niestety lepszej na rynku piłki nie ma więc się muszę męczyć. PES2011 to była gra genialna !!! No przykro mi, ale z tym to się nie zgodzę. Nigdy nie podobal mi sie PES, ani jeden Edytowane 16 maja 2012 przez adam16505 Cytuj
arboos 4 Opublikowano 16 maja 2012 Opublikowano 16 maja 2012 Bo nie potrafisz grać w piłki nożne adam16505 Fifa jest tak prosta na asystach jak konstrukcja cepa, że mieli racje Ci, którzy mi mówili, że po przesiadce z PES, prędzej czy później mi się znudzi. Jest dużo lepsza od obecnego PESa, ale od PES 2011 lata świetlne w (pipi)e!!! 1 Cytuj
Gość Orson Opublikowano 16 maja 2012 Opublikowano 16 maja 2012 PEs 2012 > PES 2011 , róznica jest spora, ba ,kolosalna. Nie wiem czemu przywołujesz z deka crapowatą odsłonę z roku 2011- speedlag nałozony na piłkarzy był tak żałosny , że szkoda gadac No a co do tego o czym mówisz, to fakt tyle, że przecież masz manuala, skoro asysty nie dają ci radości a masz skilla to graj sobie na manualu a nie narzekaj na siłę. Cytuj
adam16505 5 Opublikowano 16 maja 2012 Opublikowano 16 maja 2012 (edytowane) arbos heh... nie umiem grać? A co Ty jesteś za "figura" żeby takie osądy dawać? nawet zemną nie grałeś wiec trochę to pisane bez sensu;) A co do Orsona, to wiesz niestety żeby czerpać przyjemność z gry na MANUALU trzeba trochę nad nimi posiedzieć, a ja niestety nie mam tyle czasu. Może i jest to jakieś rozwiązanie ale nie dla mnie. Ale z drugiej strony takie argumenty są trochę bez sensu, bo jak gra ma niby być "grywalna" tylko na MANUALU, to niech ją też sprzedają w dwóch wersjach i o polowe taniej, jak kupujesz grę to chcesz się nią cieszyć prawda? A to że są bezsensowne wrzutki śmieszne karne, momentum itp to nie można zwalić tylko na "asysty" Edytowane 16 maja 2012 przez adam16505 Cytuj
Gość Orson Opublikowano 16 maja 2012 Opublikowano 16 maja 2012 adam złapałbyś to w dwa dni, mówię ci tylko nie zrozum źle, nie zachęcam cię na siłę bo to tqwoja sprawa , gra ma cie bawić a nie być katorgą. Z manualem jest smieszna sprawa- duzo osób nie chce tak grac bo mówi, że ..tak gra za mało osób (co jest prawdą). I tak koło się zamyka... ja np na Wisłę nie mogłem znaleść przeciwnika (bo musi być z podobną drużyną), musiałem brac 4,5 -5 gwiazdki Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 16 maja 2012 Opublikowano 16 maja 2012 ale się dzis znowu wkur.wiłem zauwazylem nową niedoje.bkę. jak sie zalaczy momentum, to konsola steruje moimi zawodnikami, mimo ze gram na manualu. jest np wysoka pilka na moja defensywe, chce główkowac, ale nie, bo cpu łapie mojego obronce w jakies niewidzialne lasso i nie moge dobrze podbiec pod piłkę = rywal przyjmuje/główkuje i groźna akcja (najczesciej gol). w(pipi)lem teraz tak 2 mecze pod rzad, do tego doszly inne bugi i bonusowo lagi, co doprowadzilo do grubego wkur.wienia 3 Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 21 maja 2012 Opublikowano 21 maja 2012 jak włączyć sobie mecz: ja i drugi ziom na jednej konsoli, kontra ktoś online ( nieważne czy jedna czy dwie osoby po drugiej stronie ). Da się to wogóle zrobić ? Cytuj
adam16505 5 Opublikowano 21 maja 2012 Opublikowano 21 maja 2012 (edytowane) Trzeba wejść w NIESTANDARDOWY MECZ ONLINE, tylko tak da się grać w ten sposób (mam nadzieje że EA w FIFA13 zmieni to i będzie można grać też rankingowe mecze we dwóch przy jednej konsoli). ( twój gość musi podczas wybierania drużyn wcisnąć TRÓJKĄT/Y) Edytowane 21 maja 2012 przez adam16505 Cytuj
easye 3 358 Opublikowano 21 maja 2012 Opublikowano 21 maja 2012 Chlopaki, ponawiam. Momentum niepozwala mi skasowac wirtualnej gwiazdy. Ktos podpowie jakto zrobic? Cytuj
easye 3 358 Opublikowano 21 maja 2012 Opublikowano 21 maja 2012 Nie mam takiego pliku. Pewnie trzymany jest w ustawieniach osobistych, a szkoda mi formacji. Cytuj
Gość kaz_ Opublikowano 21 maja 2012 Opublikowano 21 maja 2012 A po co chcesz w ogóle ją kasować, przecież w każdej chwili można ją wyedytować od zera. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi