adam16505 5 Opublikowano 30 czerwca 2012 Opublikowano 30 czerwca 2012 No chyba że tak, To sorry źle zinterpretowałem twoje słowa, a co do manuala to się nie wypowiadam, bo jakoś nigdy mi się nie chciało go opanowywać. Cytuj
raulos 19 Opublikowano 1 lipca 2012 Opublikowano 1 lipca 2012 Uwierz mi warto, inne doznania zupełnie inna gra. Fakt że na początku sie na pustą nie trafia. Zagraj z kumplem tak, powiesz ze jak pradziwy mecz. Zadna akcja taka sama nie bedzie, wszystkie bramki inne. Cytuj
Linek 187 Opublikowano 14 lipca 2012 Opublikowano 14 lipca 2012 (edytowane) Manual manualem, ale nie zmienia to faktu, że trochę wkurzających rzeczy wciąż zostaje. Przykładowo bramkarze, którzy "mają swój dzień" i możesz sobie oddać 30 celnych strzałów, a nic nie wejdzie. Poza tym - kolejna rzecz - piłki prostopadłe górą są odpowiednikiem lobów z FIFA10 (czyli po prostu są zbyt mocne, prawie zawsze obrona się na to nabiera, niezależnie od ustawienia) i kilka innych rzeczy. Co nie zmienia faktu, że to najlepsza piłka aktualnie, ale po rozegraniu kilkuset meczów widać minusy. Co do lig - do 7-6 są sami nieogarnięci ludzie, później 6-3 to tacy, którzy już ogarniają w miarę grę, ale grają schematami i nie potrafią często sobie poradzić z wysokim pressingiem, a dopiero od 3 ligi jest fajnie Edytowane 14 lipca 2012 przez Linek Cytuj
KOŁD 1 084 Opublikowano 26 lipca 2012 Opublikowano 26 lipca 2012 Discussion of Handicap/Momentum/Scripting is banned. Official stance is they don't exist. Believe what you wish, but elsewhere or in private. Haha regulamin z oficjalnego forum fify 1 Cytuj
easye 3 358 Opublikowano 26 lipca 2012 Opublikowano 26 lipca 2012 (edytowane) cos dla tych, ktorzy od lat twierdza, ze EA samo mowi o momentum w swoich grach... Za kazdym razem jak prosze o fragment wypowiedzi, nikt nie potrafi wkleic linka. Edytowane 26 lipca 2012 przez easye Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 27 lipca 2012 Opublikowano 27 lipca 2012 bo momentum nie było, niema i nie będzie. Hejtujcie Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 28 lipca 2012 Opublikowano 28 lipca 2012 Gram w fife na xboxie od edycji w 2003 roku na 360 tylko online zwykle mecze rankingowe w ostatnich edycjach i tak skiepszczonej edycji jak 2012 jeszcze nie było, nie chodzi mi o sterowanie zmiany itd ale o online właśnie. Czasami wygrywam x meczy pod rząd a czasami dostaje w dupę równo jak leci i nic nie pomaga, czasem jest tak ze mam kilkanaście strzałów na bramkę i nic nie wchodzi a koleś strzela raz i trafia takiego randoma ze głowa boli... Mam nadzieje ze w nowej edycji coś się zmieni. Cytuj
adam16505 5 Opublikowano 28 lipca 2012 Opublikowano 28 lipca 2012 mars75 Masz 100% racje, ta gra nie nagradza skill'a... Cytuj
KOŁD 1 084 Opublikowano 29 lipca 2012 Opublikowano 29 lipca 2012 Najlepsi są ci którzy myslą że natrzaskanie 300 trikow w 15 minut to jest Skill 1 Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 29 lipca 2012 Opublikowano 29 lipca 2012 Gram w fife na xboxie od edycji w 2003 roku na 360 tylko online zwykle mecze rankingowe w ostatnich edycjach i tak skiepszczonej edycji jak 2012 jeszcze nie było, nie chodzi mi o sterowanie zmiany itd ale o online właśnie. Czasami wygrywam x meczy pod rząd a czasami dostaje w dupę równo jak leci i nic nie pomaga, czasem jest tak ze mam kilkanaście strzałów na bramkę i nic nie wchodzi a koleś strzela raz i trafia takiego randoma ze głowa boli... Mam nadzieje ze w nowej edycji coś się zmieni. hmmm bo to piłka nożna właśnie, cały jej urok. Ja tam jestem w 1 lidze i nienarzekam. W 90 % przypadków, jak przegrywam to z własnej winy. 10 % to brak szczęścia, który w piłce nożnej jest elementem bardzo ważnym. Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 29 lipca 2012 Opublikowano 29 lipca 2012 Gram w fife na xboxie od edycji w 2003 roku na 360 tylko online zwykle mecze rankingowe w ostatnich edycjach i tak skiepszczonej edycji jak 2012 jeszcze nie było, nie chodzi mi o sterowanie zmiany itd ale o online właśnie. Czasami wygrywam x meczy pod rząd a czasami dostaje w dupę równo jak leci i nic nie pomaga, czasem jest tak ze mam kilkanaście strzałów na bramkę i nic nie wchodzi a koleś strzela raz i trafia takiego randoma ze głowa boli... Mam nadzieje ze w nowej edycji coś się zmieni. hmmm bo to piłka nożna właśnie, cały jej urok. Ja tam jestem w 1 lidze i nienarzekam. W 90 % przypadków, jak przegrywam to z własnej winy. 10 % to brak szczęścia, który w piłce nożnej jest elementem bardzo ważnym. Zgadzam się z Tobą, ale wydaje mi sie wlasnie ze tutaj srednio licza sie umiejetnosci ( i nie mam tu na mysli czesania trickow) tylko wlasnie random random i jeszcze raz random jestem w lidze 3 i wydaje mi sie ze sa mecze gdzie moja druzyna a gram zawsze jedna czasami sprawiala wrazenie jak by byli na kacu Cytuj
adam16505 5 Opublikowano 29 lipca 2012 Opublikowano 29 lipca 2012 Dokładnie, czasami chodzą jak czołgi. I żeby była jasność jeżeli chodzi o skill'a, to nie mam namyśli 300 tricków z powietrzem, Tylko prawdziwe umiejętności których wogóle ta gra nie nagradza, a wręcz przeciwnie, nagradza tych którzy trzymają gałkę w jednym kierunku biegną przed siebie i wciskają strzał na przysłowiową pałę, a wiem co mówię bo w FIFE gram od wersji 98, a w konsolowe od 08 Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 7 sierpnia 2012 Opublikowano 7 sierpnia 2012 Ja to bym chyba mógł napisać książkę na temat kwiatków w fifie. Zawsze mi się wydaje, że widziałem wszystko, jednak zawsze mnie ta gra zaskakuje. Ciągle jakieś nowości widuję, coraz to lepsze. Za niedługo to będę zaczynał mecze z wynikiem 0-3, bo niektóre oszustwa do tego prowadzą, więc po co owijać w bawełnę. Dziś miałem fajny wpier.dol. 2 mecze i 4 bramki z dupy. Wyłaczyłem i jestem wkur.wiony grubo. Cytuj
easye 3 358 Opublikowano 7 sierpnia 2012 Opublikowano 7 sierpnia 2012 niestey Lonsa dostal Bana, Orson sam sie zbanowal Cytuj
Linek 187 Opublikowano 14 sierpnia 2012 Opublikowano 14 sierpnia 2012 Ten temat się nie zmienia. Temat o fifie13 będzie taki sam - "momentum!" Rozegrałem setki meczów w każdej fifie od edycji 08 na X360 (bo wiadomo, że wcześniej tylko PES się liczył) i szczerze mówiąc dziwi mnie natłok goli w 45. i 90. minucie, ale cóż, taki urok tej gry. Dla wszystkich narzekających na "mega celne podania i superstrzały" polecam grę na pełnym manualu - wtedy po prostu gra wymaga umiejętności od gracza, no i żeby zrobić coś nieprawdopodobnego, trzeba po prostu wiedzieć co się robi, a nie naciskać na pałę strzał, będąc w polu karnym.A przede wszystkim polecam coś, o czym wielu tutaj zdaje się zapominać - spokój, opanowanie i DYSTANS. Czy to, że macie jedną porażkę więcej na koncie jest Waszym problemem? Zazdroszczę beztroskiego życia. Czy jak wygracie ligę, to wparują Wam do pokoju hostessy z szampanem i medalem? To jedynie gra - świetny sposób na spędzenie wolnego czasu i dobrą zabawę. Przegrywasz 4:0 w 60. minucie? Spisz mecz na straty i wykorzystaj jego pozostałe minuty na przećwiczenie nowych zagrań, które możesz wykorzystać później na swoją korzyść. W skrócie - bez spiny. Cytuj
KOŁD 1 084 Opublikowano 14 sierpnia 2012 Opublikowano 14 sierpnia 2012 Przegrywasz 4:0 w 60 min = rage quit xD Cytuj
OsciBosci 22 Opublikowano 20 sierpnia 2012 Opublikowano 20 sierpnia 2012 Czy jeżeli wykupię Sezon Live na wszystkie ligi za te bodajże 36zł, to będe mogl grac zaaktualizowanymi składami równiez mecze towarzyskie oraz w stworzonych przez mnie turniejach/ligach? Cytuj
Gość Oran Opublikowano 20 sierpnia 2012 Opublikowano 20 sierpnia 2012 Czy bedzie update jeszcze ze składami do fify? czy trzeba czekać na 13nastke? Cytuj
Gość kaz_ Opublikowano 20 sierpnia 2012 Opublikowano 20 sierpnia 2012 Chciałbyś Aktualne składy tylko w 13. Cytuj
Plamek 273 Opublikowano 20 sierpnia 2012 Opublikowano 20 sierpnia 2012 Czyli nici z Kagawy w United =.= a szkoda.. liczyłem na jakiś update Cytuj
Gość Oran Opublikowano 20 sierpnia 2012 Opublikowano 20 sierpnia 2012 No chciałbym -.- Bez sensu, to co od października czy kiedy tam dopiero będę mógł sobie zagrać ligę z aktualnymi składami... Supcio Cytuj
Gość kaz_ Opublikowano 20 sierpnia 2012 Opublikowano 20 sierpnia 2012 Jak ci się chce to sam wyedytuj, a jak grasz na PC to może już to ktoś zrobił za ciebie. Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 21 sierpnia 2012 Opublikowano 21 sierpnia 2012 co to za nowa moda na sieci przynajmniej w dodatku euro 2012 zatrzymywania meczu w pierwszych 5 minutach na pare sekund ? Co te sieciowe półgłówki znowu wymyśliły ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi