Skocz do zawartości

Fifa 12

Lipa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NIe wiem ale ja miałem wczoraj sytuację w pucharze że strzeliłem gola na samym początku meczu. Koleś odrazu wyszedł i nie zaliczyło mi walkowera tylko że mecz wogle się nie odbył. Czyste chamstwo. Rozumiem że można w ciągu kilku pierwszych minut można wyjść z meczu bez konsekwencji?

Opublikowano

Czy bedzie update jeszcze ze składami do fify? czy trzeba czekać na 13nastke?

Ja już mam na bieżąco wyedytowane całą Premierleague , The Championship i trzy drużyny które tam w maju awansowały :) Gram tylko angielskimi drużynami więc wszystko co mnie interesuje już mam :)

Opublikowano

Przez pierwsze 5 minut.

ale koleś dostaje porażkę za quita, tylko ty nic nie dostajesz

Opublikowano (edytowane)

Bez sensu ale i tak wygrałem wczoraj 1 puchar i to ten w którym biorą udział osoby tylko z 1 i 2 ligi.

Ma ktoś może link do listy transferów jakie byly w ostatnim okienku transferowym? Chcę uzupełnić sobie najważniejsze transfery bo Fify 13 nie będę raczej kupował chyba że stanieje do 100zł.

Edytowane przez Lesiub
Opublikowano

Nie pamiętam kiedy ostatni raz miałem w Fifie lagi. Powinno być tak że jak ktoś strzeli bramkę w pierwszych 5 minutach to wtedy nie można wyjść bez walkowera. A jeżeli jest 0:0 to można bez konsekwencji.

• Plusik 1
Opublikowano

LESIUB

To też nie jest dobry pomysł, bo często zdarza się ze ktoś zaczyna i idzie od środka i jakoś strzeli, a przeciwnik ma lagi. I co wtedy nie wyjdzie bo gola stracił?? te 5 min to jest dobre rozwiązanie.

Opublikowano

az dziwne, ze u nich nikt na to nie wpadl.

Poza tym ciekaw jestem czy w koncu poprawia komentarz, od 2 lat ciagle te same bledy, a to ze bramkarz nie zlapal pilki, a to, ze jest 1:0 itp.

Do tego przez 2 lata z rzedu patrzylem na znikajaca pilke, gdy zawodnik szybko po nia podbiegal by zabrac ja na srodek, musza poprawic szybkie wznawianie autow, wiele innych (pipi), ktore sa chyba od 11tki nie tkniete.

Opublikowano

To fakt, jest dużo błędów z komentarzem, denerwuje mnie też ten komentarz przy podaniu piłki do bramkarza...Mogli by też jakoś rogi urozmaicić żeby zależało od nas w większym stopniu czy padnie gol czy nie, i wiele wiele więcej:)

Opublikowano

Mówicie o polskim komentarzu? Bo w angielskim nie ma takich błędów.

Opublikowano

ORAN

Nie prawda. Jeżeli wyjdziesz w ciągu 5 min (tych "FIFOWSKICH") to nie zalicza w ogóle meczu, jakby się nigdy nie odbył

To co ja mam takie szczęście, ze wychodzę po 5:01 ? Na pc gram i dostałem już nie raz wtope, mimo, że wychodziłem od razu jak lagi były... Może bug.

Opublikowano (edytowane)

Przecież jak pauzujesz grę to jest pokazana, która minuta. No chyba, że wychodzisz przez alt+F4 :P

Edytowane przez kaz_
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Mam pytanko. Czy mogę zapisać gdzieś formację i wyjściowy skład dla mojej drużyny? Bo samą formację ok, tylko potem zazwyczaj wymieniam 4 zawodników +ławkę rezerwowych. Za każdym razem muszę to zmieniać ;-(

Opublikowano

Znam ten ból :D

Niestety, dopiero w 13 ktoś wpadł na to, żeby zapisywało skład, musisz się pomęczyć.

• Plusik 1