Opublikowano 7 września 201113 l sneak peek Ultimate Teamu http://www.youtube.com/watch?v=YnaEYj9nO9Y widać kilka zmian, np podgląd swoich aukcji, no i doszła zakładka Team of the week, z tego co wiem to będzie można zagrać sobie meczyk składem TOTW Edytowane 7 września 201113 l przez black mamba
Opublikowano 7 września 201113 l Skąd ten gość ma prawie milion monet? Mam nadzieję że nie będzie można ich przenieść z 11, najlepiej wspominam początki UT kiedy buduje się drużynę od zera. I ciekawe czy będą polacy skoro nie ma licencji na ligę...
Opublikowano 7 września 201113 l Skąd ten gość ma prawie milion monet? Mam nadzieję że nie będzie można ich przenieść z 11, najlepiej wspominam początki UT kiedy buduje się drużynę od zera. I ciekawe czy będą polacy skoro nie ma licencji na ligę... to jest gościu z easports *adameasfc* Polacy beda na pewno, licencji na lige nie ma ale piłkarze będą mieli normalne nazwiska dzięki licencji FIFPro
Opublikowano 8 września 201113 l no teraz jestem mega podjarany ta fifą, nowe tryby sa zaje.bicho triki też :blum1: , EAFC trochę podobne do battle of nations w WC może teraz będzie jeszcze ciekawsze odkąd devsi od World Cupa grzebią przy Fifce to coś się w końcu ruszyło z trybami, online zapowiada się wręcz bombowo teraz PRowo też mają ładnie poukładane, teraz opisy trybów i gameplaye, za tydzień demo, za 2tyg headstart Ultimate Team i Creation Center, a potem już premiera, szybko zejdzie :> Edit. trochę nowych filmów więcej gameplayów leży na kanale poniżej http://www.youtube.com/user/VIP2GAMING Edytowane 9 września 201113 l przez black mamba
Opublikowano 10 września 201113 l Na tym gameplay'u |Barca-Real| scenki przedmeczowe jak i pomeczowe wyglądają znakomicie, paski z wynikiem itd również, na każdym kroku widać też lepsze, bardziej realistyczne zagrania piłkarzy. Strasznie dobrze to wszystko wygląda na szczęście i nietety jeszcze trzeba troszkę poczekać.
Opublikowano 10 września 201113 l Fajnie teraz zmiany wyglądają. Ciekawe czy ciągle ten sam filmik będzie, czy np jak zrobi się 1 lub 2 zmiany to będą to te zmiany które wprowadziliśmy. Trochę zamotałem, ale chyba wiadomo o co mi chodzi (chyba:P) I jeszcze strasznie ciekawi mnie jak będzie się używać tego nowego systemu obrony. (Czy będzie trudno utrzymać zawodnika blisko przeciwnika) Edytowane 10 września 201113 l przez adam16505
Opublikowano 10 września 201113 l Trzeba przyznać, że nowy silnik świetnie prezentuje się na filmikach. Na plus też trzeba zaliczyć mądrzejszych obrońców, którzy w 90% przypadków już nie łapią się na napastników uciekających po wciśnięciu LB. Trochę przeszkadza mi jednak zbyt szybkie tempo gry (ale może przez to, że ludzie grają na adhd) i ogólna sytuacja "tenisowa", która widać na większości gameplayów, czyt. akcja za akcję i naprawdę rzadkie dobre sytuacje czy w ogóle strzały na bramkę. Ale zwalam to na brak skilla testujących
Opublikowano 10 września 201113 l Po wielogodzinnej sesji z demkiem PESa miło jest zobaczyć, jak obrońcy reagują na nasze komendy, a nie na to gdzie biegnie rywal z piłką, jak piłkarze płynnie wystawiają się na nasze podania itp. Fakt, że precyzja podań z automatu urywa głowę (chociaż też nie jest dobrze, jak piłka leci ni z gruchy ni z pietruchy w zupełnie innym kierunku niż ją posyłaliśmy, tak jak u konkurencji), ale też trudniej ogłupić takim podaniem defensora (widać przy błędzie Pique, że user nawalał w Xa). Strzały nabrały mocy i są bardziej PESowe (mniejsza parabola, bardziej wznoszący tor lotu), co zaliczam na plus. Czekam na demko, bo bez ogrania, nic więcej nie wywnioskuje
Opublikowano 10 września 201113 l za(pipi)iscie to wygląda, dostanę chyba pypcia do czasu premiery;-)
Opublikowano 11 września 201113 l The very first FIFA 12 review has been released by gaming magazine GamesMaster and their response to EA SPORTS latest football gaming experience was overwhelmingly positive, scoring FIFA 12 a massive 94%. But, GamesMaster also rated FIFA 11 at 94% too, so that doesn’t sound like a great deal of progress to me. http://fifasoccerblog.com/blog/gamesmaster-fifa-12-review-94/
Opublikowano 11 września 201113 l Nareszcie we wtorek DEMO. Muszę wypróbować ten system obrony hehe:P
Opublikowano 11 września 201113 l The very first FIFA 12 review has been released by gaming magazine GamesMaster and their response to EA SPORTS latest football gaming experience was overwhelmingly positive, scoring FIFA 12 a massive 94%. But, GamesMaster also rated FIFA 11 at 94% too, so that doesn’t sound like a great deal of progress to me. http://fifasoccerblo...a-12-review-94/ dobre ;-) idąc tym tropem przypmina mi się sytuacja z Super Mario 64 (z N64) i sławnej recenzji z SS - autor (chyba Gulash) podkreslał, ze dla tej gry skala 1- 100 jest zbyt niesprawiedliwą i dął grze,.,,,101 %, A potem zaczął się cyrk. Jest 94 % ale minął rok i te 94 waży wiecej niż analogicznie rok temu
Opublikowano 11 września 201113 l Po części autor ma rację, bo jeśli miał być progres, to ocena powinna być wyższa. Z drugiej strony to nadal 94%, czyli bardzo wysoko
Opublikowano 11 września 201113 l No nie bardzo, bo ciężko przyjąć, by teraz FIFA 11 była tak samo oceniona jak FIFA 12. To tak jakby uznać, że skoro The Legend of Zelda: Ocarina of Time dostawała dziesiątki sto lat temu, to współczesne Zeldy które dostają 8-9 są na dzień dzisiejszy gorszymi grami.
Opublikowano 11 września 201113 l Spokojnie:) We wtorek w małym (ale zawsze coś) stopniu przekonamy się co ta gra jest warta.
Opublikowano 12 września 201113 l na GZ koso odpowiada na pytania o fifie, jak ktos chce niech sprawdzi. Padłem po jednej odpowiedzi- tactical defending czyli ten nowy system w obronie można WYŁĄCZYC czyli w online pewnie spotkamy wielu, którzy tak zrobią Je.bane EA, komercyjne pipulce!
Opublikowano 12 września 201113 l ale lipa mam nadzieje, ze podczas gry online bedzie wymuszone wlaczenie tactical defending. Pamietam rok temu podobnie bylo z pro passingiem, ze mozna bylo go sobie wylaczyc ale chyba pozniej w patchu go wlaczyli w online na stale.
Opublikowano 12 września 201113 l Gamezilla odpowiada na pytania dot. nowej FIFY http://gamezilla.komputerswiat.pl/newsy/2011/38/odpowiadamy-na-wasze-pytania-dotyczace-fifa-12
Opublikowano 12 września 201113 l ale lipa :confused: mam nadzieje, ze podczas gry online bedzie wymuszone wlaczenie tactical defending. Pamietam rok temu podobnie bylo z pro passingiem, ze mozna bylo go sobie wylaczyc ale chyba pozniej w patchu go wlaczyli w online na stale. bardzo w to wątpie, pewnie bedzie dowolność....ale żeby tak dali opcje wyłączenia momentum to kutafony nie pomyśleli. Oj coraz bliżej pesa w tym roku jesem , mam dość ea i ich pomysłów w stylu two button controls w multi Edytowane 12 września 201113 l przez Orson
Opublikowano 12 września 201113 l Jeśli to prawda to lipa po całości. Ale co zrobić, oni mają wyje.bane na to, na prezentacjach dużo gadają, oglądają słupki sprzedaży w excelu i jest byznes. Ja sam nie jestem wielkim kozakiem w Fife, nie raz dostałem ale też nie raz sam dołożyłem i mam dość quitterów i 100% pressingu. Teraz się jeszcze okaże że wszystkie nowe opcje można wyłączyć, to po cholere oni je w ogóle tworzyli? Jak trzeba będzie czekać za każdym 5-10 min na normalnego gracza (i tylko we własnej grze bo w rankingu sobie nie pogramy) to masakra.
Opublikowano 12 września 201113 l no a cytując odpowiedź Kosa : "tak można to wyłaczyc ale jest to na tyle fajne, ze nie widze sensu po co niby ktoś miałby to wyłączać" A tuż drogi Marcinie, ja ci powiem po co: by wygrywac za wszelką cenę, pomijając fun z tego. Tak jak ci, którzy grają na full asystach. Koso pisze też ,ze mozna sobie właczyc wyszukiwanie osób grających "tak a tak". Spoko, kazdy ma czas by czekac 5 min na rywala. Ależ mnie podkur.wili kutachy z EA, co dotkną to skomercjalizują na maksa. Przejeli Bioware i od razu mamy Dragon Age 2 i ME 2 w formie rpgo nawalanki i strzelanki z elementami rpg (małymi) Burnouta zamienili na fejsbukową popierdółkę, wszedzie wciskają swój ea sklep , w którym dziwnym trafem sa rzeczy dające sporą przewage nad innymi - np samochodziki w hot pursuitm, chcesz pobic rekord kumpla- kupujesz cos ze sklepiku. Edytowane 12 września 201113 l przez Orson
Opublikowano 12 września 201113 l To było do przewidzenia, nie zaryzykowaliby aż takiej rewolucji, nie mogą sobie pozwolić na utratę milionów casuali...