grzcyb 0 Opublikowano 13 września 2011 Opublikowano 13 września 2011 Nie moge znaleźć tego dema na PSN ... Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 13 września 2011 Opublikowano 13 września 2011 na PSN bedzie jutro. Na xboxie jest jakis walek - stanelo mi pobieranie na 99% znajomy ma to samo. Cytuj
raulos 19 Opublikowano 13 września 2011 Opublikowano 13 września 2011 (edytowane) Na PS3 UE jutro, na USA jest od dzisiaj. Bartiz - "There have also been issues with downloads stopping at 99%. One fix we’ve seen is to turn your XBOX off, then try to download again, it should skip to 98% then straight to 100%. Thanks to BlueOggster from the FVPA for that fix. Let us know if it works for you." http://fifasoccerblo...a-12-the-demos/ Edytowane 13 września 2011 przez raulos Cytuj
elentario 6 Opublikowano 13 września 2011 Opublikowano 13 września 2011 (edytowane) Ktoś już pobrał? U mnie jest 30% i idzie na razie bez problemu. U mnie bez problemu. Oby F12 okazała się dobra bo szczerze rzygam już PES.. Sorry, ale jak jest z rozgrywką multi w F12, jest dostępna w demie? Edytowane 13 września 2011 przez elentario Cytuj
raulos 19 Opublikowano 13 września 2011 Opublikowano 13 września 2011 Ktoś już pobrał? U mnie jest 30% i idzie na razie bez problemu. U mnie bez problemu. Oby F12 okazała się dobra bo szczerze rzygam już PES.. Sorry, ale jak jest z rozgrywką multi w F12, jest dostępna w demie? Z tego co pisza ludzie to bedziesz rzygal i fifa ..... Cytuj
easye 3 360 Opublikowano 13 września 2011 Opublikowano 13 września 2011 podziel sie jakimis linkami. Cytuj
elentario 6 Opublikowano 13 września 2011 Opublikowano 13 września 2011 Grałem trochę ostatnio w F11 i wydaje mi się, że F12 jest znacznie wolniejsza.. Ogólne wrażenia bdb, ale dlaczego nie dali opcji multi? Cytuj
raulos 19 Opublikowano 13 września 2011 Opublikowano 13 września 2011 (edytowane) podziel sie jakimis linkami. "Fifa 10 i 11 dawały mi dużo większą frajdę z gry niż tegoroczna edycja. Patrząc z perspektywy czasu najlepsza była World Cup 2010. Fifa 12 nie jest zła. Widać że poprawili atak, obronę i bramkarzy, tylko że jednocześnie zagubiła się ta niesamowita grywalność, która była we wcześniejszych wersjach. Zwłaszcza w Fifa 10 i World Cup." "Cóż, gra nie zrobiła na mnie takiego wrażenia jak poprzednie części - tutaj zgodzę się z rbejem. Myślę jednak, że w tej edycji trzeba trochę czasu na zapoznanie się z rozgrywką i dopiero wtedy będzie można ją solidniej ocenić." Tu tez krytyka: http://www.evo-web.co.uk/forums/showthread.php?t=64896&page=2 Edytowane 13 września 2011 przez raulos Cytuj
easye 3 360 Opublikowano 13 września 2011 Opublikowano 13 września 2011 (edytowane) wiesz, 10tka byla szybsza i bardziej arkadowa, nie mowiac juz o Word Cupie, gdzie panowal radosny futbol i wyniki 2 cyfrowe. nie zeby mi sie te wersje nie podobaly, ale nijak sie maja do FIFY 11, a co dopiero do 12tki, ktora zapowiadali jeszcze bardziej symulacyjnie. Wracam zaraz do domu, wiec w koncu bede mogl sam stestowac... Edytowane 13 września 2011 przez easye Cytuj
elentario 6 Opublikowano 13 września 2011 Opublikowano 13 września 2011 EA planuje wydanie drugiego dema z możliwością rozgrywki online? Cytuj
easye 3 360 Opublikowano 13 września 2011 Opublikowano 13 września 2011 EA nigdy nie wydaje dem z mozliwoscia gry online (to jedyne i ostatnie), dema zas zawsze roznia sie nieco od wersji finalnej. Cytuj
raulos 19 Opublikowano 13 września 2011 Opublikowano 13 września 2011 (edytowane) Dziala wogole XBL? da sie sciagnac? Poszlo komus? Edytowane 13 września 2011 przez raulos Cytuj
elentario 6 Opublikowano 13 września 2011 Opublikowano 13 września 2011 XBL działa cały czas, demo ściąga się bez problemu. easye - Niezła lipa.. Więc pewnie pobiorę demo PES2012 zadziała magia i o fifie już nie wspomnę.. Duży błąd ze strony EA, że oni tak o klienta dbają? Cytuj
raulos 19 Opublikowano 13 września 2011 Opublikowano 13 września 2011 XBL działa cały czas, demo ściąga się bez problemu. easye - Niezła lipa.. Więc pewnie pobiorę demo PES2012 zadziała magia i o fifie już nie wspomnę.. Duży błąd ze strony EA, że oni tak o klienta dbają? Nierozumiem ? Pesa demo tez nie bedzie online Cytuj
Gość Ofsajd Opublikowano 13 września 2011 Opublikowano 13 września 2011 XBL działa cały czas, demo ściąga się bez problemu. u mnie XBL leży od ~13, tak samo jak i strona xbox.com Cytuj
elentario 6 Opublikowano 13 września 2011 Opublikowano 13 września 2011 (edytowane) XBL działa cały czas, demo ściąga się bez problemu. easye - Niezła lipa.. Więc pewnie pobiorę demo PES2012 zadziała magia i o fifie już nie wspomnę.. Duży błąd ze strony EA, że oni tak o klienta dbają? Nierozumiem ? Pesa demo tez nie bedzie online Wydawało mi się, że tak.. (pipi)ane forum, narobili syfu w temacie PES2012 i nie śledziłem wątku. Dzięki za info raulos. Ofsajd - u mnie działa. Specjalnie sprawdziłem, ziomkowie z listy też są online. Edytowane 13 września 2011 przez elentario Cytuj
Gość Orson Opublikowano 13 września 2011 Opublikowano 13 września 2011 (edytowane) podziel sie jakimis linkami. "Fifa 10 i 11 dawały mi dużo większą frajdę z gry niż tegoroczna edycja. Patrząc z perspektywy czasu najlepsza była World Cup 2010. Fifa 12 nie jest zła. Widać że poprawili atak, obronę i bramkarzy, tylko że jednocześnie zagubiła się ta niesamowita grywalność, która była we wcześniejszych wersjach. Zwłaszcza w Fifa 10 i World Cup." "Cóż, gra nie zrobiła na mnie takiego wrażenia jak poprzednie części - tutaj zgodzę się z rbejem. Myślę jednak, że w tej edycji trzeba trochę czasu na zapoznanie się z rozgrywką i dopiero wtedy będzie można ją solidniej ocenić." Tu tez krytyka: http://www.evo-web.c...?t=64896&page=2 to akurat mega komplement bo World Cup był najbardziej zje.baną edycją Fify w jaką grałem. Wyniki 5-4 były zjawiskiem częstym, do tego gra zapier.dalała niczym NHL. Fifa 10 też w porównaniu z 11 była dużo bardziej arkejdowa do tego miała od groma bugów na czele z lobami i grą srodkowych obrońców. Edytowane 13 września 2011 przez Orson Cytuj
orion50 632 Opublikowano 13 września 2011 Opublikowano 13 września 2011 Osoba, która pisze, że Fifa 10 i World Cup były najbardziej grywalne, a Fifa 12 jest słaba, nawet nie wie jak dużo dobrego mówi o najnowszej odsłonie. To raczej chwalenie, a nie narzekanie 1 Cytuj
Gość Orson Opublikowano 13 września 2011 Opublikowano 13 września 2011 (edytowane) Osoba, która pisze, że Fifa 10 i World Cup były najbardziej grywalne, a Fifa 12 jest słaba, nawet nie wie jak dużo dobrego mówi o najnowszej odsłonie. To raczej chwalenie, a nie narzekanie no dokładnie, jak zresztą napisałem wyzej ;-) to taki hajp na fifkę , ze marketplace zawiesili? huh, przy okazji dema fify 10 psn też sie wywalił kufa nie mogę sie doczekac...na PSn USA nie ma jeszcze? Edytowane 13 września 2011 przez Orson 1 Cytuj
RychuDTC 2 Opublikowano 13 września 2011 Opublikowano 13 września 2011 (edytowane) Zagrałem 3 mecze na poziomie średnim: 1 mecz |Ja| Barcelona - Man City |CPU| 0-2 straciłem 2 bramki z karnego 2 mecz |Ja| barcelona - Man City |CPU| 0-2 obie bramki strzelił Yaya Toure i co mnie zdziwiło obie z ponad 30 metrów. 3 mecz |Ja| Man City - Arsenal |CPU| 2-0 jedna z karnego a druga z pola karnego. Teraz tak : pierwsze wrażenie po włączeniu meczu WOW, dla mnie graficznie dużo dużo lepiej. Strzały napewno nikt nie powie że się nie różnią od Fify 11 bo wyglądają zupełnie inaczej i to w dobrym znaczeniu. Drybling super każdy lepiej prowadzi a przede wszystkim drybluje się dużo łatwiej bo jakby lepiej panują nad piłką gracze. No i obrona to jest masakra oczywiście super duży plus za to, ale żeby się tego nauczyć to potrzebne będzie sporo czasu, ja szczerze nie potrafiłem w pierwszych dwóch meczach odebrać na średnim poziomie CPU piłki w obronie będzie ciężko ale to dobrze, nie ma takiego pressingu w czasie gry z ciągłym trzymaniem X więc można spokojniej wolniej sobie akcje poukładać. Minus hmm widziałem z 2 razy takie bezsensowne zderzenia graczy 2,3 zawodników CPU biegło razem do piłki która się poźniej od nich odbijała , bądz gracze sami na siebie wpadali CPU. Kurcze jak coś jeszcze zapomniałem to może dopiszę ale pewnie niedługo sporo osób się wypowie . Ogólnie fifa 12 a fifa 11 to dla mnie ogromna na plus różnica. Pozdrawiam @EDIT Aha bramkarze dla mnie również bronią o wiele lepiej nie łapią jakiś okienkowych strzałów tylko piąstkują na boki bądz więcej chyba bronią też nogami w różnych pozycjach Edytowane 13 września 2011 przez RychuDTC Cytuj
elentario 6 Opublikowano 13 września 2011 Opublikowano 13 września 2011 Osoba, która pisze, że Fifa 10 i World Cup były najbardziej grywalne, a Fifa 12 jest słaba, nawet nie wie jak dużo dobrego mówi o najnowszej odsłonie. To raczej chwalenie, a nie narzekanie no dokładnie, jak zresztą napisałem wyzej ;-) to taki hajp na fifkę , ze marketplace zawiesili? huh, przy okazji dema fify 10 psn też sie wywalił kufa nie mogę sie doczekac...na PSn USA nie ma jeszcze? Ty będziesz zadowolony. Rozegrałem 4 spotkania i szczerze - świetnie się bawiłem, długie podania, przerzuty z lewej na prawą (może sam pasek z siła daje w dupę czasem) strzały na bramkę - fantastyczna animacja i wreszcie piłka leci 'tam gdzie chcę' czego w F11 tylko na manualu można było uświadczyć. Akcje 1v1, można kapitalnie posłać piłeczkę po długim, czego często unikało się w F11 'bo łatwiej podać na pustą'. Podania nad obrońcami takim Iniestą na wchodzącego messiego, który potrafi (pipi)ać z 20 paru metrów z pierwszej.. Miodzio! Tego mi brakowało w F11. Cytuj
raulos 19 Opublikowano 13 września 2011 Opublikowano 13 września 2011 Ja nie moge pobrac, can't retrive info.... cos jest z XBL. Cytuj
elentario 6 Opublikowano 13 września 2011 Opublikowano 13 września 2011 (edytowane) Zaraz Ci powiem jak jest teraz bo, 25 min temu wyłączyłem konsolę XBL działa. Edytowane 13 września 2011 przez elentario Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi