schabek 5 331 Opublikowano 26 września 2011 Opublikowano 26 września 2011 (edytowane) A od ultimy ktoś dostał odpowiedź? Mają już? Kiedy wysyłają? Edzia: Dzowniłem do nich, miły Pan powiedział że czekają na kuriera z grą i po następne info mam czekać do 17 Edytowane 26 września 2011 przez schab0795 Cytuj
Gracz16 2 Opublikowano 26 września 2011 Opublikowano 26 września 2011 Od gram.pl dostałem odpowiedź że jutro najprawdopodobniej będą wysyłać czyli w środę mogłoby być Cytuj
grzcyb 0 Opublikowano 26 września 2011 Opublikowano 26 września 2011 Czy ktoś wie może czy w Poznaniu jest już dostępna ? Cytuj
Mathiu 180 Opublikowano 26 września 2011 Opublikowano 26 września 2011 W Chorzowie w MM już jest za 199 zł (PS3), więc podejrzewam, że w Katowicach również. W Saturnie powiedziano mi, że będzie za ok. 2 godz. w cenie 179 zł. A moje pytanie - czy wszystkie wersje gry rzucone na sklepy stacjonarne posiadają Gold Packi do Ultimate Team, czy tylko preordery w sklepach internetowych? Cytuj
Gość Opublikowano 26 września 2011 Opublikowano 26 września 2011 W szczecińskim Media Markcie jeszcze nie ma. Cytuj
falcon87pl 123 Opublikowano 26 września 2011 Opublikowano 26 września 2011 (edytowane) W Łodzi w MM w Galerii tak samo jak w Saturnie fifka za 179 na PS3 Edytowane 26 września 2011 przez falcon87pl Cytuj
grzcyb 0 Opublikowano 26 września 2011 Opublikowano 26 września 2011 A może ktoś sprawdzał w Auchan ? Bo ja kupiłem fife 11 tam w cenie 149 zł , moze bedzie promocja ? Cytuj
ted360 17 Opublikowano 26 września 2011 Opublikowano 26 września 2011 widze, ze znowu bledy w komentarzu. Ciekawe ile lat jeszcze im zajmie, by w koncu to naprawic... Ja i tak grałbym po ang, a błędy dotyczą wersji PL (przynajmniej tak wynikalo z recki w Extreme). A czy to prawda, że w angielskiej wersji są 2 duety komentatorów do wyboru? :> Cytuj
Gracz16 2 Opublikowano 26 września 2011 Opublikowano 26 września 2011 Chciałem się zapytać bo słyszałem że na PC jest ograniczenie że będzie można dopiero zagrać po premierze czyli po 30 września 1:00 w nocy, czy na konsole też jest takie ograniczenie? Cytuj
mersi 804 Opublikowano 26 września 2011 Opublikowano 26 września 2011 nie ma takiego ograniczenia 1 Cytuj
Mathiu 180 Opublikowano 26 września 2011 Opublikowano 26 września 2011 Kupiłem jednak w Sklepie PE wraz z kodem na Gold Packi w Ultimate Team. No to ładujemy punkty doświadczenia Milanowi Cytuj
Gracz16 2 Opublikowano 26 września 2011 Opublikowano 26 września 2011 a pytanie online na konsolach jest włączone? Cytuj
Wallerot 5 Opublikowano 26 września 2011 Opublikowano 26 września 2011 Jest włączony ale mnie, po meczu w UT ,wywala z serwerów. Dunno why. Cytuj
easye 3 365 Opublikowano 26 września 2011 Opublikowano 26 września 2011 A mnoznik Ci spada niby za quita? Ktos chcialby sie pozbyc kodu do UT? Z checial przygarne:) Cytuj
schabek 5 331 Opublikowano 26 września 2011 Opublikowano 26 września 2011 Ja się będę chciał pozbyć bo w Ultimate Team i tak nie gram, więc kto chce to niech do mnie podbije na PW - jak dostanę grę od Ultimy (środa na 99%) to wyślę kodzik Cytuj
dc1982 35 Opublikowano 26 września 2011 Opublikowano 26 września 2011 @gracz16 to pewne info że na PC przed 30 nie odpalisz ? Bo mam na jutro odłożoną kopię i nie wiem czy jest sens jecchać , daj znać pozdrówki @czort w Szn MM będzie jutro po 18 Cytuj
Doneth 3 Opublikowano 26 września 2011 Opublikowano 26 września 2011 Mam już gierkę i dziwny mnie jedna rzecz. Nie ma możliwości importu swojej wirtualnej gwiazdy z poprzedniej części. Ktoś to też zauważył? Czy ktoś coś o tym wie? Cytuj
Mathiu 180 Opublikowano 26 września 2011 Opublikowano 26 września 2011 Da się gdzieś już wpisać kod na gold packi do UT? Można wklepać tylko jeden, czy można więcej? Cytuj
Gracz16 2 Opublikowano 26 września 2011 Opublikowano 26 września 2011 (edytowane) dc1982 - pw A ogólnie jak ludzie grają na necie , chodzi o nową obronę Edytowane 26 września 2011 przez Gracz16 Cytuj
easye 3 365 Opublikowano 26 września 2011 Opublikowano 26 września 2011 (edytowane) Ja się będę chciał pozbyć bo w Ultimate Team i tak nie gram, więc kto chce to niech do mnie podbije na PW - jak dostanę grę od Ultimy (środa na 99%) to wyślę kodzik Masz zapchana skrzynke, ale w razie czego PIERWSZY Rozumiem ze w meczach nierankingowych mozna grac starym sterowaniem ? Odpalilem dzisiaj i pierwszy mecz zremisowalem 4:4, gralo sie masakrycznie, przez to, ze moj przeciwnik wlasnie uzywal klawiszy z 11tki. Odpalilem rankingi i tam juz jest o niebo lepiej, poki co malo osob jeszcze ogarnia, bo wyniki srednio 4:0, 3:0. Gra sie swietnie ! UT niestety jak rok temu, o wiele bardziej arkadowy. Strzaly z 30 metrow, bardziej widowiskowe akcje, wystarczy miec duza chemie w zespole, by do kazdej pily dochodzili, niestety, poki co online nie udalo mi sie z nikim zagrac... Edytowane 26 września 2011 przez easye Cytuj
GenzoChan 304 Opublikowano 26 września 2011 Opublikowano 26 września 2011 Poznań, Bydgoszcz też nic nie ma Cytuj
nero2082 783 Opublikowano 26 września 2011 Opublikowano 26 września 2011 (edytowane) uau no jestem pod wrażeniem zaje.bistości tej fifki na minus na razie tylko : - denny komentarz Szpaka, nie dość że nowych komentów ma mało to większość jest z poprzednich fif, stare toto i pobugowane jeszcze bardziej niż w 11, skrypt myli się na potęgę, mam karny "ma szczęście że nie dostał żóltej kartki" a w tle leci scenka jak typ dostaje żółtą...albo podniecanie się jaki ten mecz jest do tej pory ciekawy...w scence jak piłkarze wychodża na murawę...ooookeeeej :| smutne to już się robi - nie ma Ty-Debilu Ekstraklasy na licencji to wiemy, nie ma nawet licencji na reprę Polski a była, nie ma ładnych koszulek - bardzo dużo twarzy typu daun/mutant/zombie, Ganso bez twarzy, Szczęsny bez twarzy, seriously EA? musza przejechać conajmniej pół gry tym swoim facescanem żeby to wyglądało w miarę - matchmaking w h2h nie ma filtra kluby/repry, czasem zdarza się mecz Hiszpania vs Man Utd, trochę suchar, liczę na jakiś fix tego no a teraz plusy - CAŁA RESZTA + na dzień dobry atakuje nas autolog w stylu tego z NFS, dostajemy przerózne info typu "twój znajomy Messi10 wygrał właśnie cośtam", pod selectem dowiadujemy się że zbieramy od tej pory XP w każdym trybie jakim gramy, dostajemy go za wszystko co robimy w grze, upload replayów, odpalenie gry (serio, 10 XP ) wygrywanie meczów turniejów lig itepe ; baaardzo fajny dodatek wszystkie tryby online są prześwietne : + support your club, na razie ustawiłem Widzew nabiję im trochę pkt do premiery zobaczymy gdzie będą ; gra zlicza XP każdego supportera i dorzuca je do puli danego klubu, jest tabelka Ekstraklasy złożona na pdst tego i po tygodniu jest wyłaniany zwycięzca, i tak w kółko + h2h seasons to jest petarda, matchmaking działa tak że najpierw wybieramy klub/strój/taktyke/itd a dopiero potem dobiera nam gracza z teamem w zasięgu 1,5gwiazdki od naszego) powiem wam że aktualnie granie online jest łatwiejsze niż z CPU, bo mło kto naprawde dobrze gra w obronie pierwszy mecz i 4-2 po pierwszej połowie mówi samo za siebie, jestem zdziwiony jakie bramki padają, sporo zza pola karnego, jak nie w fifie, jak zagracie to zobaczycie jak ludzie pudłuja niemiłosiernie z interwencjami xD Messim można wkręcać ludzi w ziemie, a wiadomo jeden miniety typ otwiera boisko, z kontry się gra bardzo wygodnie, wystarczy poczekać na luki i jeden dobry trójkąt ; co tam jeszcze, polecam mieć sporo posiadania piłki bo ludki się śmiesznie frustruja i próbują biegac "po staremu z pressingiem" , kara się to wręcz banalnie, absolutnie skończyły się czasy ADHD, online jest teraz nieprzewidywalne, bo nowym schematem jest wykorzystywanie nietrafionych tackli i wjazdy w pole karne :> + ultimate team już działa, moje brąz piłkarzyki juz walczą :] + online friendlies mam nadzieje przetestować z wami między innymi :] jak coś to dodawajcie mnie na PSN i zapraszam na sparingi gra się naprawdę super, wracam do gry Edytowane 26 września 2011 przez black mamba Cytuj
falcon87pl 123 Opublikowano 26 września 2011 Opublikowano 26 września 2011 Zagrałem 3 rankingowe i 2 z kumplem i gralo mi sie bardzo dobrze. W koncu czuc przestrzen na boisku i jest gdzie pograc Jak wejdzie tuba zza pola karnego to jest satysfakcja. Finezyjne po oknach nadal wchodzą, ale trzeba do tego dobrego grajka i odpowiednie miejsce na boisku. Bramkarze wyciagaja wiecej sam na sam. Generalnie jest bardzo dobrze Jak dla mnie najlepsza fifa NG W końcu fifa 09 moze odejsc z godnoscia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi