Opublikowano 27 października 201113 l Z rankingów wychodzi że najwięcej osób jest w 9 lidze,im wyżej tym mniej ludu,ale może być że jak ktoś awansował to kisi ogóra by nie spaść
Opublikowano 27 października 201113 l Zostal mi ostatni mecz w 4-tej lidze, mam 17pkt a wiec wystarczy remis do awansu. Witaj 3-cia ligo.
Opublikowano 27 października 201113 l awansowałes? z dosw wiem, ze gdy grasz mecz o awans to losuje ci dobrego przeciwnika wiec łatwo nie jest czasem
Opublikowano 27 października 201113 l Ja sobie na chwile daje spokój. Nie wiem ile wytrzymam pewnie krótko. A robię małą przerwę ze względu na serwery EA. Przegrywam mecze z jakimiś noobami bo się strasznie laguje (moi zawodnicy chodzą jak czołgi, a tak się grac nie da) lekko poddaje leci gdzie na druga stronę chce mocno , ledwo leci itp. I z góry pisze, nie piszcie że to wina mojego neta bo do FIFY 6mb/s wystarczy:)
Opublikowano 27 października 201113 l Zagrałem wczoraj po kilkudniowej przerwie meczyk w lidze 3. Argentyna - mancity (cóż za niespodzianka), forma średnia, brak dokładności i lekka dezorientacja po takiej przerwie. Mecz w miarę wyrównany, ale to ja strzelam w 70 minucie gola na 1-0. Koleś pauzuje grę i... ADHD. Pozostałe 20 minut gry to jego ciągły napór nakoksowanymi zawodnikami. Piłkę mam przez kilka sekund do końca meczu, ale bronię się nieźle. W 87 minucie sędzia wymyśla sobie karnego (ach ten impact engine), lecz koleś go marnuje i wygrywam 10 punktów po 4 meczach, awans to 18pkt, więc 3 zwycięstwa potrzebuję. Do końca tygodnia musi być 2 liga!
Opublikowano 27 października 201113 l W 4 lidze i karnego nie wykorzystał?Ja awansowałem do 7 i już nie gram,nie mam nerwów na slide show,dzisiaj w meczu o awans przegrywałem 0:2,ale wygrałem 5:2,trochę mi się humor polepszył bo kolo lamił na potęgę.
Opublikowano 27 października 201113 l Nie mam sił powoli do tej gry. Bylem w 5 lidze ale spadlem do 7. Gram Interem. Idzie mi roznie ale to co dzisiaj mialem... Brakowalo mi 3pkt do awansu i 3 mecze. Wszystkie 3 przegrane. Lacznie stracilem jakos 12 bramek z czego 7 takich samych.. Rog pola karnego i strzal z du.py po ziemi na dlugi slupek. Z czego typ jeden 3 takie strzaly i 3 gole pod rzad... W kazdym meczu przewazalem pod kazdym wzgledem... W jednym meczu mialem ochote rzucic padem o tv. 1sza akcja sam na sam, slupek. 2ga akcja sam na sam, poprzeczka. 3ia akcja taka bramkarz. 4akcja sam na sam, obok bramki. Dopiero przy 5 akcji (wszystko w jednym meczu) strzelilem... Nic tylko plakac...
Opublikowano 27 października 201113 l przerzuc sie na manual, tam jest inaczej , nie wali sie po słupkach itd
Opublikowano 28 października 201113 l @Orson Ty grasz Wisłą w sezon Live? Też cały czas grasz z Leeds Utd, LA Galaxy i Feyenordem ?
Opublikowano 28 października 201113 l @Orson; nie dzieki, probowalem z toba i jakos nie podszedl mi ten manual. Tam sie nie wali po slupkach bo 1 na 10 strzalow mi w ogole na bramke leci.
Opublikowano 28 października 201113 l hmmm..sam widziałes , ze i mi nie idzie, po prostu trzeba pocwiczyc srogo ..choc niektórzy mówili, ze im przesiadka przyszła bezproblemowo. Ja u siebie widzę konsekwencje lat gry w pesa na krzyżaku powiem tak: mimo, ze dostaje baty za batami na manualu , wygrywam raz na cztery mecze średnio , mimo że znów spadłem do dziesiątej ligi - a w meczu który decydował o utrzymaniu spudłowałem na pustą bramkę (spanikowałem i kuks jak &%%^ ) to po stokroc wolę tak grac a ten "sezon" traktuje jako "nauke" (no i w ogóle bez spiny bo zresztą nie poswiecam juz grze duzo czasu wiec i efekty przyjda wolniej) Dla mnie Fifa na asystach zasługuje na 7 /10 i przegrywa z PESem 2012. Bo jest bardzo arkejdowa- ktos to lubi, ktos nie, są rózne gusta. Ja preferuję symulacje. Co daje manual? 1 ludzie chcą sie bawic- tj nie wszyscy umieją grac- np ja- ale usiłują stworzyc jakies ciekawe akcje itd. 2 Real Madryt / MC i Barcelona nie są najczesciej wybieranymi drużynami - a przynajmniej dużo rzadziej sie z nimi tam spotykam niz na asystach- bo jak wyzej- ludzie chca sie bawic a nie prowadzic automatyczny Real Madryt 3 na asystach notoryczne sa podanie gdy piłkarz stoi jakos bokiem, notorycznie realowcy usiłują grac na przebitki, notorycznie usiłują wsadzic "trójkąt" (na dobieg) - to gra i często to przejdzie bo Real ma dobre staty. Na manualu - patrz wyżej, jet inaczej. A już klasycznym przykładem są wrzutki- na asystach czesto piłkarz obrócony tyłem osrodkowuje celnie z obrotem i tracimy gola. Na manualu facet musiałby sie obrócic najpierw a my mielibyśmy czas na reakcje.... 4 sytuacje sam na sam- na manualu jak ktos wyjdzie na setke to zawsze masz szanse, ze po ludzku skrewi, spanikuje. Na asystach dzieją sie cuda niewidy- tj albo bramkarz broni jak robokop albo słupek za słupkiem. Tu gra nie musi "pisac takich scenariuszy" bo emocje tworzy po prostu .."ułomnosc ludzka"- tj sam nie trafisz czesto bo źle machniesz analogiem, gra nie musi tworzyc dramaturgi Minusy manuala? jeden ale duzy za to..czasem bywa , ze troche sie poczeka na rywala ale w sumie jest z kim grac , to nie są częste sytuacje (tym niemniej bywają) Fifa asysty ocena : 7 manual 8 + (bo stamina dalej jest ozdoba, bo nie można w towarzyskich ustalic my przeciwnk musiał grac na tactical def, bo nie ma polskiej ligi , bo pewne zmiany w obronie musza zajsc jak np zmniejszyc zwrotnosc piłkarzy) Edytowane 28 października 201113 l przez Orson
Opublikowano 28 października 201113 l _daras_ Ja nie wiem co Ty masz za dostawce neta, ale ja mam wszystko ok zrobiłem test. 6.31 mb/s upload 0.89 ping 16ms.... Edytowane 28 października 201113 l przez adam16505
Opublikowano 28 października 201113 l Awans do 3 ligi, co najsmieszniejsze z 10 meczow rozegranych w lidze 4, tylko 9 (dziewiec) rozegralem z realem madryt.
Opublikowano 28 października 201113 l Z innej baczki - są jakiekolwiek zmiany w sterowaniu/trybach gry w trybie bycia bramkarzem względem FIFY11?
Opublikowano 28 października 201113 l @ Orson - co do punktów 1 i 2 się nie mogę zgodzić... Jeśli chodzi o "jedynkę" - grałem wiele meczów, w których przeciwnik nie miał nic wspólnego z konstruowaniem akcji i 'bawieniem' się grą. Wszystkie piłki walił na szybkich napastników, licząc na to, że przebitka da mu sam na sam. Często tak się właśnie kończyło i więcej było nerwów niż samej gry. Co do "dwójki" - obecnie 90% meczów gram z tymi trzema drużynami - Real Madryt, chelsea londyn i manchester city. Sporadycznie trafiam na Barcelonę, Bayern, Milan, albo jakąś reprezentację. Rzadko widuję kogoś, kto ma odwagę sięgnąć po Tottenham, Arsenal czy Borussię. Pozostałe punkty (3 i 4) to prawda A tak poza tym to chciałem się pochwalić awansem do 2 ligi Poszło nawet nie najgorzej, miałem jeszcze zapas 2 meczów bodajże. Prócz tego muszę napisać kilka słów o najbardziej przesadzonym meczu ever. Nigdy wcześniej nie doświadczyłem takiego oszustwa. Przegrałem mecz 4-0 z kolesiem, który nie był rewelacyjny. Co prawda przy 3-0 już się bawiłem i bramkarzem wychodziłem do połowy i dlatego dostałem czwartego gola, ale to nie ma znaczenia. Po prostu moi zawodnicy nie potrafili nic zrobić. Nie wychodziło żadne podanie, kiwka, NIC. Zmiany w ogóle nie działały, a przeciwnik sobie hasał jak chciał. Messi był wolniejszy od każdego na boisku, dosłownie byłem bezradny. W dodatku gościu strzelił mi 2 bramki z kosmosu (pinballe), a trzecia to karny po mega czystym odebraniu piłki. Wkur.wiłem się strasznie, naprzeklinałem itp. Na szczęście awans do 2 ligi mi to zrekompensował
Opublikowano 28 października 201113 l Najgorzej że zdarzają się takie gówniane mecze,jedyne wyjście to chyba wyjąc kabel od neta.
Opublikowano 28 października 201113 l Taa i wtedy 0-3 w dupę i % NU nabijający się. Póki co mam 0% i tyle chcę mieć
Opublikowano 28 października 201113 l Najlepsza akcja jest że do 5 minuty mozna prowawadzić i 5:0 i gosc jak wyjdzie to nic nie traci Temu czaje się z powaznymi atakami dopiero po 10 minutach
Opublikowano 28 października 201113 l heh Figlarz pograj kilka wez na asystach to zgodzisz sie z pkt 1 i 2 . Ofk dalej są Reale ale rzadziej o wiele rzadziej a i ludzie jakby mądrzejsi- w sensie że chcą pograc dla funu.
Opublikowano 28 października 201113 l Wiem co mówię, bo grałem kilkadziesiąt meczów w H2H Seasons i coś tam widziałem. Teraz to rzadko trafiam na coś innego niż cfc, mc i real. Najgorzej gra się przeciwko city, przekoksowani są :|
Opublikowano 28 października 201113 l Masakra się City gra i sobie po przerwie zawsze wrzucam Teveza Aguero i Silve <taktyka na reale xd> Edytowane 28 października 201113 l przez Codename
Opublikowano 29 października 201113 l No dokładnie City jest najlepsze w tej odsłonie. Gram Realem jak już wcześniej pisałem, i z City mam ogromne problemy jak ktoś potrafi grac TEVEZ SILVA AGUERO biegają cały mecz na pełnym sprincie, a ja się przebiegne raz może dwa CR7 i koniec obrona mnie dogania. przesadzili sporo. MESSI AGUERO TEVEZ CR7 IBRA, powinni mieć zmniejszone statystyki. Głównie city bo jak gram z innymi to nie ma problemu. Jak gram REAL vs REAL to z CR7 ogólnie problemów nie mam
Opublikowano 29 października 201113 l z ostatnich 30 meczy wygrałem ze 3... z 7 spadłem do 10 ligi... wtf? miałem tygodniową przerwę, ludzie tak skilla dorobili w tym czasie? Edytowane 29 października 201113 l przez Ofsajd
Opublikowano 29 października 201113 l Słuchajcie Macie może jakas rade na obronę City? Bo ja już kur.wicy dostaje. Każdy obrońca CITY jest szybszy od moich napastników. dosłownie każdy dogania CR KAKE BENZEME. W ogóle sobie nie radze z ich obrona jedynie drybling. przecież to śmieszne jak jakiś kompany dogania CR i to bez rządnych problemów. Jak macie jakiś sposób to pomóżcie Edytowane 29 października 201113 l przez adam16505