easye 3 358 Opublikowano 29 czerwca 2011 Opublikowano 29 czerwca 2011 (edytowane) Glupota. Beda normalne koszulki zobaczycie. To samo jest z udostepnianiem filmow muzyki itp, gdyby kazdy tak prawo egzekwowal nie moglbys zglasniac radia w samochodzie, ze strachu, ze Twoj sasiad ja uslyszy, a przeciez nie powinien... Ba filmu bys koledze nie mogl pozyczyc. Nie panikujcie. Edytowane 29 czerwca 2011 przez easye Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 29 czerwca 2011 Opublikowano 29 czerwca 2011 (edytowane) ale to już przecież chyba oficjalnie ....w polskiej wersji drużyny z reklamami piwa/firm buckmacherskich będą grały bez logo na koszulkach. Nawet w oficjalnych materiałach EA Polska taki Real już nie ma sponsora na klacie. Edytowane 29 czerwca 2011 przez Ficuś Cytuj
Gość Opublikowano 1 lipca 2011 Opublikowano 1 lipca 2011 Ciekawe czy EA Polska myśli ilu ludzi zamówi Fife zza granicy. Hardcorowi gracze którzy śledzą wszystko przed premierą mogą to zrobić. Reszta pewnie kupi na premiere, a trzeba przyznać że Fifa ma dobre ceny od początku. A ta gra to spore żródło dochodu, myślę że największe w Polsce jeśli chodzi o gry, więc nie zdziwię się jeśli sprzedaż będzie trochę gorsza niż 11. Ja sam myślałem o kupnie z brytyjskich sklepów. Niby tylko koszulki, sponsora widać tylko na zbliżeniach, ale liczy się fakt że chory i idiotyczny przepis wszedł w życie i irytuje graczy. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 1 lipca 2011 Opublikowano 1 lipca 2011 a jak to jest...bedzie mozna do ang wersji pobrac polski komentarz z psnu? w fifie 10 chyba była taka opcja jak sie nie myle Cytuj
lons 38 Opublikowano 1 lipca 2011 Opublikowano 1 lipca 2011 No to zaczęło się :biggrin: Szybka odpowiedź EA ( D. Rutter) odnośnie słów Murphiego od KONAMI. http://www.computerandvideogames.com/310017/news/fixing-pes-would-be-an-honour-says-fifa-boss/ Złośliwie, złośliwie :tongue: :biggrin: Cytuj
Gość Orson Opublikowano 1 lipca 2011 Opublikowano 1 lipca 2011 no bo po co Davidowi robota z a marna kase w Konami ? ( w porównaniu do EA) :potter: Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 1 lipca 2011 Opublikowano 1 lipca 2011 Ciekawe czy EA Polska myśli ilu ludzi zamówi Fife zza granicy. Hardcorowi gracze którzy śledzą wszystko przed premierą mogą to zrobić. Reszta pewnie kupi na premiere, a trzeba przyznać że Fifa ma dobre ceny od początku. A ta gra to spore żródło dochodu, myślę że największe w Polsce jeśli chodzi o gry, więc nie zdziwię się jeśli sprzedaż będzie trochę gorsza niż 11. Ja sam myślałem o kupnie z brytyjskich sklepów. Niby tylko koszulki, sponsora widać tylko na zbliżeniach, ale liczy się fakt że chory i idiotyczny przepis wszedł w życie i irytuje graczy. wiesz mi że graczy którzy śledzą te newsy tak jak tu na forum itp jest może z jeden procent z tych którzy kupują gry. Cytuj
easye 3 358 Opublikowano 1 lipca 2011 Opublikowano 1 lipca 2011 Oj moim zdaniem sie mylisz, zwlaszcza teraz, gdy na piratach ciezko pograc online... Cytuj
lons 38 Opublikowano 9 lipca 2011 Opublikowano 9 lipca 2011 FIFA 12: http://uk.media.xbox360.ign.com/media/106/106070/imgs_1.html Przyznam, że zdjęcia bardzo ładne. Stadion Juve bajka. Cytuj
Gość Opublikowano 10 lipca 2011 Opublikowano 10 lipca 2011 No, stadionik mojego ukochanego Juve pięknie odwzorowany Widzę też że powrócił sektor młodzieżowy w menedżerce i w ogóle sam tryb wydaje się być bardziej rozbudowany. Chcę już gameplay w dobrej jakości rozegrany przez ogarnięte osoby. Cytuj
nero2082 781 Opublikowano 18 lipca 2011 Opublikowano 18 lipca 2011 (edytowane) pierwszy gameplay, 2 rzeczy które rzuciły mi się w oczy to bardzo ładne twarze na replayach i dużo wolniejsze tempo, takie jak slow w FIFIE11 http://fifasoccerblog.com/blog/first-fifa-12-gameplay-video/ Edytowane 18 lipca 2011 przez black mamba 1 Cytuj
Gość Orson Opublikowano 18 lipca 2011 Opublikowano 18 lipca 2011 z tym tempem to nie wiadomo , pamietam sytuację z materiałów z 11, raz wydawał sie szybko, raz wolno, w sumie chyba zależy od tego czym nagrywane... trudno cos powiedziec bo niewiele widac, kolo mógł sie kur.wa przesunąc odrobinę do środka a nie pod kątem 70 stopni krecic ;-) wynotowałem bardzo blisko grające formacje i jak mamba - twarze w replayach wyładniały. I fakt, jest jakby wolniej (yes!) ale to - jak wyżej Cytuj
raulos 19 Opublikowano 18 lipca 2011 Opublikowano 18 lipca 2011 Skręcają za szybko i zbyt łatwo - wygląda to nierealistycznie. Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 19 lipca 2011 Opublikowano 19 lipca 2011 pierwszy gameplay, 2 rzeczy które rzuciły mi się w oczy to bardzo ładne twarze na replayach i dużo wolniejsze tempo, takie jak slow w FIFIE11 http://fifasoccerblog.com/blog/first-fifa-12-gameplay-video/ Richards widać,że grał już w Fify wcześniej Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 19 lipca 2011 Opublikowano 19 lipca 2011 (edytowane) pierwszy gameplay, 2 rzeczy które rzuciły mi się w oczy to bardzo ładne twarze na replayach i dużo wolniejsze tempo, takie jak slow w FIFIE11 http://fifasoccerblog.com/blog/first-fifa-12-gameplay-video/ Richards widać,że grał już w Fify wcześniej ladnie gral, tylko mam nadzieje ze obrana nie jest taka ze nic nie robi tylko ten drugi po prostu nie wiedział co wciskać Edytowane 19 lipca 2011 przez Labtec Cytuj
lons 38 Opublikowano 19 lipca 2011 Opublikowano 19 lipca 2011 Beznadziejna jakość. Patrząc ogólnie nie zauważyłem żadnej rewelacji. Jakoś takie nudne te video. Zresztą trzeba poczekać na porządne filmiki i wtedy oceniać bo z tego to wiele człowiek nie wywnioskuje. Cytuj
ted360 17 Opublikowano 20 lipca 2011 Opublikowano 20 lipca 2011 pierwszy gameplay, 2 rzeczy które rzuciły mi się w oczy to bardzo ładne twarze na replayach i dużo wolniejsze tempo, takie jak slow w FIFIE11 http://fifasoccerblog.com/blog/first-fifa-12-gameplay-video/ Richards widać,że grał już w Fify wcześniej ladnie gral, tylko mam nadzieje ze obrana nie jest taka ze nic nie robi tylko ten drugi po prostu nie wiedział co wciskać Białas pyta go czy grał wcześniej w PESa po tym, jak zamiast strzelać podaje do bramkarza lobem. Richards potwierdza Strasznie chciałbym już przetestować impact w praniu... Cytuj
KOŁD 1 084 Opublikowano 25 lipca 2011 Opublikowano 25 lipca 2011 Mam nadzieję że poprawią ten matchmaking bo raz na 5 meczy uda się z kimś połaczyć albo i nie :X Cytuj
Gość Orson Opublikowano 25 lipca 2011 Opublikowano 25 lipca 2011 (edytowane) to cos u ciebie raczej, nie mam takich kłopotów osobiście Edytowane 25 lipca 2011 przez Orson Cytuj
falcon87pl 123 Opublikowano 30 lipca 2011 Opublikowano 30 lipca 2011 <br />Mam nadzieję że poprawią ten matchmaking bo raz na 5 meczy uda się z kimś połaczyć albo i nie :X<br /><br /><br /><br /> U mnie to samo. Wyskakuje okno z wyborem drużyn, a ja nie mogę wybrać zespołu i muszę wychodzić do głównego menu i od nowa próbować. Cytuj
KOŁD 1 084 Opublikowano 30 lipca 2011 Opublikowano 30 lipca 2011 Albo przy zakładaniu meczu to samo i nie da się wyjść nawet - trzeba pada wyłączyć :potter: Cytuj
JoZi 14 Opublikowano 31 lipca 2011 Opublikowano 31 lipca 2011 Ło (pipi)a, jak to tempo w fife 12 będzie takie jak na tym pięknym nagraniu z kąta 80 stopni;) to grając przeciwko sobie drużynami 2-3 gwiazdkowymi przy kontrze przeciwnika - zanim dobiegnie do okolic naszego pola karnego- będzie można w międzyczasie iść do kuchni kanapkę zrobić. Cytuj
lons 38 Opublikowano 31 lipca 2011 Opublikowano 31 lipca 2011 Wygląda mi to na tempo FIFA 08. Jeżeli takie będzie to powodzenia jeśli chodzi o fun. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 31 lipca 2011 Opublikowano 31 lipca 2011 (edytowane) jak dla mnie wolne tempo to kwintesencja , ba ja cały czas gram na slow w F 11 Edytowane 31 lipca 2011 przez Orson Cytuj
lons 38 Opublikowano 31 lipca 2011 Opublikowano 31 lipca 2011 jak dla mnie wolne tempo to kwintesencja , ba ja cały czas gram na slow w F 11 Dla mnie kwintesencja to wyważone tempo. Nie za wolne nie za szybkie. Idealne tempo ma gra konkurencyjna z numerem 11 lub z numerem 5. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi