Gość Ofsajd Opublikowano 24 marca 2012 Opublikowano 24 marca 2012 (edytowane) @Orson Cartman ma rację. <dolewa oliwy do ognia, czekając na eksplozje flamu> Edytowane 24 marca 2012 przez Ofsajd Cytuj
easye 3 358 Opublikowano 24 marca 2012 Opublikowano 24 marca 2012 (edytowane) prawda jest taka ze Fifa jest zayebista ale do grania na kanapie..czysty miod natomiast w sieci to jest dla mnie calkiem inna gra...z lagami bez plynnosci z singla.. Czuc opoznienia, ale lagiem bym tego nie nazwal. Zalezy jeszcze z kim grasz, czasami zdarzali mi sie oszusci, ktorzy po 1 bramce zamulali specjalnie swoje lacze. Na pewno gra sie lepiej offline, ale w dzisiejszych czasach latwiej spotkac sie na live, niz wpasc do kumpla I jeszcze raz podkresle, mi tez czasami zdarzaja sie cuda na kiju, gra nie jest wolna od bledow, ale Ty Orson piszesz w taki sposob, jakbys co 2 mecz przegrywal przez skrypty, a to jest juz po prostu smieszne. Edytowane 24 marca 2012 przez easye Cytuj
Gość Orson Opublikowano 24 marca 2012 Opublikowano 24 marca 2012 po raz 6 , ja cie kręce po raz 6 powtórze ci to samo: nie w co drugim a POWIEDZMY 2/10 meczy co jest o 20 % za dużo. To moje zdanie , ty masz swoje, ja swoje- to coś jak z du.pą każdy ma własną kurczaku Cytuj
easye 3 358 Opublikowano 24 marca 2012 Opublikowano 24 marca 2012 (edytowane) 12 remisow 0:0, 6 remisow 1:1. To juz mniej niz 2/10. Chyba ze teraz momentum takze nie pozwala strzelic bramki? Edytowane 24 marca 2012 przez easye Cytuj
Gość Orson Opublikowano 24 marca 2012 Opublikowano 24 marca 2012 (edytowane) bywa że nie pozwala - noty 10 dla bramkarzy to bardzo częste, ot choćby Figlarz o tym pisał kilka razy co do tych remisów- ot z tego co pamiętam to losowało mi bardzo dobrych graczy ,lepszych ode mnie (matchmaking na manualu tak działa) i UWAGA UWAGA Z POŁOWĘ Z NICH POWINIENNEM PRZEGRAĆ PRZEGRAĆ PRZEGRAĆ PRZEGRAĆ remisowałem fartem. Tzn przez momentum, bo fart to jest w realu, tu jest kod informatyczny a z czym masz problem to ja nie wiem- wg MNIE przez momentum nie sa się grać, tzn uważam gre za bez sensu bo z definicji gra ma być sprawiedliwa. Ty masz inbe zdanie i co? czy ja sie go czepiam? jest twoje, przyjmuje je do wiadomości i tyle Edytowane 24 marca 2012 przez Orson Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 24 marca 2012 Opublikowano 24 marca 2012 Ja teraz gram Leeds United jestem w Premier League i gra się dobrze, trzeba troche walczyć i spinać du'pke, ale własnie co mnie wkurza to co mecz noty dla przeciwnych bramkarzy 9-10 i ten tekst komentatorów, że cos tam ''jak nasz bramkarz na mistrzowstwach w 74'' zaje'bać mam im ochote wtedy. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 24 marca 2012 Opublikowano 24 marca 2012 prawda jest taka ze Fifa jest zayebista ale do grania na kanapie..czysty miod natomiast w sieci to jest dla mnie calkiem inna gra...z lagami bez plynnosci z singla.. Czuc opoznienia, ale lagiem bym tego nie nazwal. Zalezy jeszcze z kim grasz, czasami zdarzali mi sie oszusci, ktorzy po 1 bramce zamulali specjalnie swoje lacze. Na pewno gra sie lepiej offline, ale w dzisiejszych czasach latwiej spotkac sie na live, niz wpasc do kumpla I jeszcze raz podkresle, mi tez czasami zdarzaja sie cuda na kiju, gra nie jest wolna od bledow, ale Ty Orson piszesz w taki sposob, jakbys co 2 mecz przegrywal przez skrypty, a to jest juz po prostu smieszne. mowie tez o lagach na sieci...tu jest duzo do poprawienia Cytuj
Gość Orson Opublikowano 24 marca 2012 Opublikowano 24 marca 2012 to akurat chyba coś u ciebie, mam wolne połączenie (ale kablem nie przez wii fii, to moze dąc różnicę) i lagów zero. No dobra- czasem coś się trafi ale generalnie - płynnie. Cytuj
Ekansik 294 Opublikowano 25 marca 2012 Opublikowano 25 marca 2012 Bronicie samemu bramkarzem? Bo ja dopiero wykminiłem dzisiaj, że po wciśnięciu select/back zaczynamy sterować własnym bramkarzem. Nie wiedziałem -_- . Wstyd. A w fifce nawet wysoko zaszedlem mimo ze bez mistrzostwa. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 26 marca 2012 Opublikowano 26 marca 2012 macie problemy z Fifa?? gdy odpalam gre to musze ponownie zalogowac sie do Live i nie moge sie z nim polaczyc.. Cytuj
easye 3 358 Opublikowano 26 marca 2012 Opublikowano 26 marca 2012 (edytowane) Szymek, ja bym sprawdzil Twoja siec jednak. Lagi, rozlaczanie, to u mnie w ogole nie wystepuje. Odblokowane masz odpowiednie porty TCP dla FIFY? Nat masz otwarty ? Jakie masz lacze ? Edytowane 26 marca 2012 przez easye Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 26 marca 2012 Opublikowano 26 marca 2012 (edytowane) wszystko juz okey..widocznie cos na serwerach.. marudze tak na ta siec ale spokojnie da sie komfortowo grac..poprostu chcialbym aby siec chodzila tak jak singiel chcialbym aby przyszla generacja naprawde w tym aspekcie dala rade za 2 tyg zmieniam operatora..jakos sie "przemecze" Edytowane 26 marca 2012 przez Szymek_PL_ Cytuj
Gość Orson Opublikowano 26 marca 2012 Opublikowano 26 marca 2012 (edytowane) to nie zalezy od next genów tylko od technologi przesyłu danych. Przełom nastąpio gdy ludzkość złamie barierę prędkości światła albo i....czasu Imo przy dobrym połączeniu chodzi jak single , niemal bez zauważalnej różnicy. Edytowane 26 marca 2012 przez Orson Cytuj
Plamek 273 Opublikowano 26 marca 2012 Opublikowano 26 marca 2012 http://www.zimna-fuzja.pl/2011/09/predkosc-swiatla-przekroczona-czyli-wszystko-jest-mozliwe/ tak na marginesie dużo nie brakuje ;d Cytuj
Gość Orson Opublikowano 26 marca 2012 Opublikowano 26 marca 2012 gruboooo, to panie lecimy poza naxzą galaktykę za 20 lat Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 30 marca 2012 Opublikowano 30 marca 2012 No kur.wa mać... 2 mecze pozostały, 4 pkt potrzebne do mistrzostwa. Pierwszy mecz gram z jakimś słabiakiem. Cisnę go strasznie, koleś robi jedną kontrę i strzela gola w asyście srogich lagów. Szybko wyrównuję i cisnę dalej. Miliard strzałów, poprzeczek, słupków i interwencji bramkarza. Kończy się na 1-1 i MOTM oczywiście bramkarz rywala. Drugi mecz, przeciwnik troszkę lepszy, choć i tak ja prowadzę grę. Na samym początku słupek i dwie dobitki na pustaka broni bramkarz. Akcję później Llorente popisuje się świetnym przepychaniem i dzielnie odrzuca 3 moich obrońców, 0-1. wyrównuję dopiero pod koniec pierwszej połowy. Druga część gry miała miejsce tylko na połowie przeciwnika, ale nic to nie daje, bo bramkarz robi co może i staje się (a jakże by inaczej) graczem meczu. 1-1 i ch.uj z mistrzostwa... Je.bana w dupę gra. Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 30 marca 2012 Opublikowano 30 marca 2012 (edytowane) Ja ostatnio sie zablokowalem. Na 15 rozegranych meczy wygralem dwa, jeden remis, a reszta porazki. Wczesniej wygrywalem praktycznie wszystko (czesto wyniki 5:0), a teraz, mimo tego, ze wygrywam np. 3:0, dostaje cztery bramki z du.py i jest 3:4, mimo tego, ze w statystykach prowadze, stwarzam wiecej sytuacji itp. Zauwazylem rowniez, ze wczoraj grajac przeciwko FCB kazdy strzal Messiego = gol. Jak tak strzelac? RB/R1 + B/O? Edytowane 30 marca 2012 przez Qvstra Cytuj
nero2082 781 Opublikowano 30 marca 2012 Opublikowano 30 marca 2012 (edytowane) R1+() to obok główek najlepsza broń w grze, nie pamiętam kiedy strzeliłem bramkę z kółka, poważnie :ph34r: a kozako-cyborgami wchodzi tego ofc dużo więcej, takim np Aguero wchodzi 98% :] jeśli znacie hidden finesse shot tzn znacie msce zza pola karnego gdzie odpala się idealny finesse w okno to z taką wiedzą już macie gola w kieszeni, jak gracie sporo online to pewnie straciliście taką bramke nieraz jest sporo tutoriali z finesse shot na yt, polecam duzo tutoriali różnego rodzaju jest też na stronce http://ultimatefifa.com/ , polecam zerknąć, bo nawet wymiatacze i fifa eksperci znajdą tam coś ciekawego Edytowane 30 marca 2012 przez black mamba Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 30 marca 2012 Opublikowano 30 marca 2012 Moj setny gol: http://www.ea.com/pl/football/wideo/ugc/118236895 :potter: Cytuj
easye 3 358 Opublikowano 30 marca 2012 Opublikowano 30 marca 2012 (edytowane) miss of the week http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=oPSxU0f4vYI Edytowane 30 marca 2012 przez easye Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 1 kwietnia 2012 Opublikowano 1 kwietnia 2012 Nic wielkiego, miałem idealnie to samo, tyle, że jeszcze bliżej, bo niecały metr od bramki Cytuj
TAILOR 9 Opublikowano 2 kwietnia 2012 Opublikowano 2 kwietnia 2012 Sorry jeśli było wałkowane, ale nie uśmiecha mi się przeglądać 100 stron, a wyszukiwarka dała ciała. O co lata? Ściągnąłem sobie polska ekstraklasę stworzoną przez fanów i chciałem zrobić to samo z reprezentacją (oryginalne stroje) i drugą ligę polską. Zaznaczyłem wszystko co trzeba na stronie EA, ale gdy włączyłem F12 okazało się że nie mogę już nic dodać, a gra przeniosła mnie do PSstore. WTF? Nie miałem czasu się tym bawić, dlatego pytam czy można se ściągnąć tylko jeden "turniej"? O co kaman? Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 2 kwietnia 2012 Opublikowano 2 kwietnia 2012 Aby ściągną więcej niż 1 turniej i więcej drużyn trzeba wykupić odpowiedni dodatek w sklepiku Cytuj
TAILOR 9 Opublikowano 2 kwietnia 2012 Opublikowano 2 kwietnia 2012 THX. Takiego wała, nie dam im zarobić. :blum2: Cytuj
Gość Orson Opublikowano 2 kwietnia 2012 Opublikowano 2 kwietnia 2012 min z tego powodu lubuję się w rzucaniu epitetami w stronę EA. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi